Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Office, dar aici nu pui poze? Eu nu intru pe FB, nici nu am cont

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

cum pot s-o vad si eu pe office pe facebok?

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/7Luni?authkey=Gv1sRgCPq5wbOMjd_ZMw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, multumesc frumos, esti prea draguta! A fost foarte bine in calatorie, mai rea a fost intoarcerea...la realitatea romaneasca! Incerc sa pun si aici poze cat de curand! va pup!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Bine ai revenit, Office!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Multumesc Anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Fetelor, imi cer iertare ca nu am citit si nu am scris si eu despre ce ati vorbit zilele trecute. Promit ca voi recupera.
Problema este ca nu ma simt prea bine fizic. A doua zi de Paste m-am dezechilbrat si pentru a evita caderea, am vrut sa ma asez pe scaun (un taburet de lemn) dar am nimerit direct pe coltul lui cu capatul (noada) coloanei vertebrale. de atunci mi-e foarte greu sa ma ridic/asez/aplec, simt ca o amorteala asociata cu durere. in plus ma doare mana stanga de la incheietura pana la cot+umarul, mai ales cand apas dau cand se agata Vlad de mainile mele. si tot in plus ma doare maxilarul, tot in partea stanga. nu stiu de ce ma dor ultimele doua parti ale corpului, dar daca nu dispare durerea in cateva zile cred ca voi ajunge la spital, si nu vreau deoarece sigur ma vor baga la radiografii, si din cate stiu eu, cat alaptez nu e indicat.
Dar sunt si parti bune: am inceput sa am iar pofta de mancare si parca se vede ceva pe la solduri, sper sa nu mai fiu schelet ambulant. Si pentru ca as manca intruna, am framantat aluat pentru branzoaice, astept sa creasca si apoi le fac si va astept si pe voi.

Mergi la inceput

Mari, imi pare tare rau! multa sanatate si sa speram ca nu va fi nevoie de spitalizare! In plus pune mana si mananca sau vrei sa-ti trimit cateva kg de la mine?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Unde sunteti feteleeee???

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Mari, imi pare tare rau! multa sanatate si sa speram ca nu va fi nevoie de spitalizare! In plus pune mana si mananca sau vrei sa-ti trimit cateva kg de la mine?!

Ce kilograme ai soro de dat??? ca mai ai putin si ma ajungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

pe aici , pe acolo

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput