Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)
Raspunsuri - Pagina 14
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui just_me31 Salutare ! Buna cafeluta , multumim ![]() Eu stiu ca , zmeura , kiwi , capsunii , pot da alergii , deci , eu spun pas Apropo , la cate luni se introduce brocoli si daca ati remarcat dureri de burtica (cu gazele sunt obisnuita Ieri m-am umflat azi fsssssss -am fetele depresiveparte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw |
Eu am dat brocoli si mango chiar de pe la inceput. Nu am remarcat nimic in neregula, cica ar da gaze brocoli...nu stiu, nu mi s-a parut. Nici mie nu-mi provoaca atunci cand mananc.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
| citat din mesajul lui cameluska Buna fetelor, Azi iara va adresez intrebari Pt fetele cu 2 copii, ati vazut diferente mari in dezv lor? bb2 e mai precoce decat bb1?vi se pare ca evolueza mai repede? si inca ceva, chiar este a doua nastere mai usoara? Avand in vedere ca ne dorim 2 copii, l-as vrea cat mai repede, de ex cand face ioana 1 anisor. Va doresc o zi frumoasa si lasati depresiile deoparte, viata are si aspecte frumoase, si trebuie traita, ca doar o viata avem. ![]() ![]() Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010] |
La mine clar bb2 e mai precoce decat bb1, insa asta pt ca Bia a avut ceva probleme, insa eu nu cred in regula asta. A doua nastere in general e mai usoara deoarece stii exact la ce sa te astepti si infrunti mai bine totul...la fel si cum cresterea celui de al doilea copil ti se pare mai usoara (nu confundati ca e mai usor cu 2 decat cu 1) pentru ca stii cam care sunt problemele unui bebe si esti un pic mai degajata. Eu una nu ma mai crizez la orice plans sau febra sau lovitura...la Bia mai aveam un pic si o luam razna.
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Astazi e mai cald si nu mai ploua, vom iesi afara ca iei am stat in casa.
Mai tarziu vreau sa-i fac un tort sotului ca maine e ziua lui, dar cum maine i-si boteaza fratele lui baietelul, vom seba astazi.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
eveline spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Buna dimineata si de la noi, La multi ani! piticilor sarbatoriti azi ![]() Alesia a inceput sa zica si ea da-da-da......e obraznicuta foc.... Fetele voi ati mai auzit sa inchegati laptele cu otet in loc de pastila de calciu? De cand pot sa incep sa-i dau iaurt? acum are 6 luni jumate DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
De otet n-am auzit insa am auzit de picaturi de lamaie. Noi am bagat iaurtul la 6 luni.
bebecris26 spune:
serba am vrut sa spun 
bebecris26 spune:
Nu ca se intampla ceva cu mine, vreau sa scriu repede ca am multa treaba si pe tastatura mea trebuie sa apesi tare ca altfel nu se formeaza literele. O vom schimba cat de curand ![]()
eveline spune:
Darian pare mai bine, nu mai plange in halul ala. A avut pe la 3 dimineata o repriza, insa i-am pus un supozitor de paracetamol in fundulet ca ardea tot (avea sigur febra insa nu am mai stresat copilul cu termometrul, era clara treaba) si niste picaturi in ureche. E greu de dat Klacidul asta, m-a avertizat si dr ca are gust bun insa raman niste granule in gura dupa ce-l ia si alea sunt amare. Dupa ce i-l dau il mufez la san, insa aseara, i-am dat un pic (ii dau cam din 3 ture, nu pot tot odata ca e prea mult) si a nimerit o granula dintr-aia si a vomat si ce mancase cu juma de ora inainte, adica cerealele. I-am completat inapoi (era clar ca a dat totul afara, insec 2) si i-am mai dat o data si a luat...uhhh...
Tot la 3 daca s-a trezit i-am curatat iar ochisorii cu niste ceai de musetel, si azi dimineata tot avea, dar se pare ca mai putina secretie. Poate scapam usor numai cu spalaturi dintr-astea locale....sper...
N-am chef sa fac mancare...fac oricum maine pt toti ca e we si papa si Bia acasa...vad azi ce halim ca parca n-am forta.
Tre sa bag si eu ceva vitamine in mine...
ancamak spune:
eu i-am dat si mango(ieri) si brocolli acum cateva zile.
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
De otet n-am auzit insa am auzit de picaturi de lamaie. Noi am bagat iaurtul la 6 luni. mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
multumesc de raspuns...am sa incerc cu lamaie

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
doina_1984 spune:
Buna.
Am chiulit
de la cafea pentru ca am fost la masaj
asa ca Matei a papat un borcanel de prune - i-a placut foarte mult, eu ma bucur ca a deschis si el gura ca in ultimele zile o tinea lipita.
Eveline, ai grica cu Ca kids - eu i-am dat cu seringa vreo 6 zile si el nu vroia, eu il fortam si cred ca din cauza asta nici nu mai vrea sa pape ca inainte, nu mai deschide guritza. Acum ii dau fier in lapte ca simplu nu vrea, am citit prospectul si se poate amesteca.
Abia astept sa facem o plimbare ca este destul de frumos afara.
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402