Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)
Raspunsuri - Pagina 13
Arianna11 spune:
Buna dimineata si de la noi,
La multi ani! piticilor sarbatoriti azi
Alesia a inceput sa zica si ea da-da-da......e obraznicuta foc....
Fetele voi ati mai auzit sa inchegati laptele cu otet in loc de pastila de calciu?
De cand pot sa incep sa-i dau iaurt? acum are 6 luni jumate
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
Donna sa treaca starea asta
Oramona fii fericita ca papa laptic asa bine....
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
ancamak spune:
am papat cu mult spor banana cu para. Si dupa o portie mare de laptic a trecut la somn.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
summertime spune:
Oramona, si a mea adoarme numai la san. Eu am de gand sa o alaptez pana cand va invata sa adoarma singura, si 4 ani daca e nevoie :))), ca daca o intrac nu mai imi ramane nici o metoda de adormit copilul :))
Donna, depresia se poate face oricand, si cand nu ai copii. La tine cred ca e surmenaj (nu sunt de specialitate, imi dau cu parerea in nume propriu)
cica daca ai 5 din urmatoarele simptome, e posibil sa ai depresie:
* dispozi#355;ie trist#259;
* sc#259;derea interesului pentru activit#259;#355;ile zilnice
* sc#259;derea poftei de māncare #351;i sc#259;derea īn greutate
* tulbur#259;rile de somn
* stare de agita#355;ie sau īncetinirea ritmului
* oboseal#259;
* sentimente de lips#259; de valoare
* incapacitate de concentrare
* idei de sinucidere
dar acum na, si eu am 5 dintre ele, ca doar am copil mic, insa nu ma simt deprimata :) Cred ca e si in fucntie de intensitatea lor si cat tine starea respectiva. din punctul meu de vedere m-as considera depresiva daca as avea chef s astau in pat s azac fara sa ma motiveze nimic, nici macar copilul.
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime Oramona, si a mea adoarme numai la san. Eu am de gand sa o alaptez pana cand va invata sa adoarma singura, si 4 ani daca e nevoie :))), ca daca o intrac nu mai imi ramane nici o metoda de adormit copilul :)) Donna, depresia se poate face oricand, si cand nu ai copii. La tine cred ca e surmenaj (nu sunt de specialitate, imi dau cu parerea in nume propriu) cica daca ai 5 din urmatoarele simptome, e posibil sa ai depresie: * dispozi#355;ie trist#259; * sc#259;derea interesului pentru activit#259;#355;ile zilnice * sc#259;derea poftei de māncare #351;i sc#259;derea īn greutate * tulbur#259;rile de somn * stare de agita#355;ie sau īncetinirea ritmului * oboseal#259; * sentimente de lips#259; de valoare * incapacitate de concentrare * idei de sinucidere dar acum na, si eu am 5 dintre ele, ca doar am copil mic, insa nu ma simt deprimata :) Cred ca e si in fucntie de intensitatea lor si cat tine starea respectiva. din punctul meu de vedere m-as considera depresiva daca as avea chef s astau in pat s azac fara sa ma motiveze nimic, nici macar copilul. ------------------------------------------------- proaspata mamica 16.09.2010 |
in afara de ultimul punct, eu le am pe toate dar ce ma bucur cand imi lipseste interesul pentru activitati zilniceeeeeeee
summertime spune:
Pe mine muzica ma scoate din stari proaste. Si plecatul de acasa :))
Sa nu radeti de mine, insa acum mi-am luat in masina un cd cu muzica lautareasca de petrecere si inchid geamurile si cant cu gabi lunca si la dus si la intors "ļa mai bea un paharel":))))))))))
ancamak spune:
super tare Summertime. Daca asta te relaxeaza da-i inainte
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
eveline spune:
citat din mesajul lui cameluska Buna fetelor La multi ani sarbatoritilor zilei Emanuel, Elenys, David si Darian! si multumim mamicilor de tratatie. Eveline, lui Darian sa se faca bine cat mai repede. Nu am retinut cu ce ii dai Ca lui bb? eu ii dau Ioanei Ca kids cu seringa de la Panadol, si o las pe ea sa prinda seringa si sa o bage in gurita, doar asa o pot pacali sa-i dau Ca ca nu-i place gustul. Office, la 7 luni 7 kg, luna asta cred ca a luat iara putin vreo 300, vedem sapt viit cand merem la control de 8 luni. Noi mergem in fiecare luna la control, nu ca ar avea copilu' ceva, dar asa procedeaza doct. Intrebare: dati capsuni bebeilor? Pediatra mi-a spus ca se introduc la 12 luni, dar parca imi pare rau sa-i dau piersici injectate cand pe piata sunt capsuni proaspete. Noapte buna si fara prea multe treziri Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010] |
Multumesc!
Ca mi s-a recomandat sa i-l dau in timpul mesei. Asa ca o lingurita i-l dau amestecat in fructele cu branza si o lingurita in iaurtul cu biscuiti. Evident pun separat o cantitate mai mica de papa pe care i-o amestec cu Ca sa fiu sigura ca o mananca pe toata. Nici lui nu-i place, l-am gustat si eu si e extrem de acru, parca are lamaie...si cica e cu gust de capsuni
Capsuni - eu stiu ca-s puternic alergene, nu stiu daca sunt indicate sub 1 an, chiar sub 3...mare grija cu ele, eu nu m-as risca.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Arianna11 spune:
Summer si Alesia adormea la san,dar de ceva timp adoarme daca o invart prin casa dansad pe melodii de copii,se oboseste imediat
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
eveline spune:
citat din mesajul lui donna79 Neataaa! Multumim pentru cafeluta, MARI! ORAMONA, pupam Elisa vorbareata . Si Tudor tot mufat adoarme, dar nu ma stresez, eu ma bucur ca adoarme cumva Fetelor, azi parca mi-e ceva mai bine, dar ieri seara ma intrebam serios daca se poate face depresie post-natala la 7 luni de la nastere. In continuare nu am chef de nimic, nu vreau sa vorbesc cu nimeni (in afara de voi) nu vreau sa vad pe nimeni, toti ma scot din fire...singurul care are logica in casa asta e Tudor. .............................................................................................. Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/ Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar |
aide mai, acum cand ai scapat de ce a fost mai greu tu intri in depresie?? Incearca, serios vorbind, sa iei niste vitamine...poate sa fie o astenie de dupa iarna ce-ti da starea asta.
Si ma bucur ca vorbesti cu noi, mai zi poate te descarci si iti mai trece - ce oi fi avand
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)