Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor

La multi ani sarbatoritilor zilei Emanuel, Elenys, David si Darian! si multumim mamicilor de tratatie.

Eveline, lui Darian sa se faca bine cat mai repede. Nu am retinut cu ce ii dai Ca lui bb? eu ii dau Ioanei Ca kids cu seringa de la Panadol, si o las pe ea sa prinda seringa si sa o bage in gurita, doar asa o pot pacali sa-i dau Ca ca nu-i place gustul.

Office, la 7 luni 7 kg, luna asta cred ca a luat iara putin vreo 300, vedem sapt viit cand merem la control de 8 luni. Noi mergem in fiecare luna la control, nu ca ar avea copilu' ceva, dar asa procedeaza doct.

Intrebare: dati capsuni bebeilor? Pediatra mi-a spus ca se introduc la 12 luni, dar parca imi pare rau sa-i dau piersici injectate cand pe piata sunt capsuni proaspete.

Noapte buna si fara prea multe treziri

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

un medic pediatru mi-a spus ca ii pot da capsuni dar cojite ca pe mar si cu mare atentie sa nu contina nici un perisor

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Haideti la cafea.
Hranesc piticul si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Mari, multumim de cafeluta. Si saptamana asta cam trag chiulul. Taticul e in concediu , asa ca nu avem timp de net.

Uram din inima La multi ani sarbatoritilor de pana acum si le trimitem multi

Pisoiul meu zice de vreo doua zile ta-ta, ta-ti, tei -tei, ta-tei , ce ma bucur, lasa ca in curand o sa zica si ma-ma

Papa bine masa de pranz, dar apoi pt somn tot trebuie sa o pun la san si suge tare mult. Stau cu frica sa nu fie prea mult. Nu i-as mai da san, dar altfel nu adoarme.

Fetelor care alaptati, cum adorm piticii vostri? Cand papa cu bibe adormea in brate, singurica in pat, dar de cateva luni numai la san.

Eveline, multa sanatate lui Darian

Va

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ORAMONA, nu iti face griji ca papa mult la san! Si nici ca adoarme asa. Uite noi de exemplu: aseara la 8 jumate a mancat 150g iaurt cu 2 biscuiti, apoi pana la 10 s-a jucat si a mancat printre 2 ture de pat din ambii sani de mi-i facuse doar piele, erau moooi si cand a adormit, tot ,,mufat'' la san a adormit.

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi!

Ramona, este cel mai sanatos aliment. Niciodata nu va fi prea mult.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!

Multumim pentru cafeluta, MARI!

ORAMONA, pupam Elisa vorbareata . Si Tudor tot mufat adoarme, dar nu ma stresez, eu ma bucur ca adoarme cumva
Fetelor, azi parca mi-e ceva mai bine, dar ieri seara ma intrebam serios daca se poate face depresie post-natala la 7 luni de la nastere. In continuare nu am chef de nimic, nu vreau sa vorbesc cu nimeni (in afara de voi) nu vreau sa vad pe nimeni, toti ma scot din fire...singurul care are logica in casa asta e Tudor.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Donna, aceeasi intrebare imi pun si eu!

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Salutare !
Buna cafeluta , multumim
Eu stiu ca , zmeura , kiwi , capsunii , pot da alergii , deci , eu spun pas
Apropo , la cate luni se introduce brocoli si daca ati remarcat dureri de burtica (cu gazele sunt obisnuita )ah, si mango?
Ieri m-am umflat azi fsssssss , la masa de fructe a fost tare maraita a mancat cu greu si vroia numai suculetul. era obosita ca a adormit imediat
-am fetele depresive

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Azi iara va adresez intrebari si multumesc pt rasp legat de capsuni, eu am sa-i dau, la inceput mai putin, daca vad ca nu a facut alergie nu cred ca poate face mai tarziu.
Pt fetele cu 2 copii, ati vazut diferente mari in dezv lor? bb2 e mai precoce decat bb1?vi se pare ca evolueza mai repede? si inca ceva, chiar este a doua nastere mai usoara? Avand in vedere ca ne dorim 2 copii, l-as vrea cat mai repede, de ex cand face ioana 1 anisor.

Va doresc o zi frumoasa si lasati depresiile deoparte, viata are si aspecte frumoase, si trebuie traita, ca doar o viata avem.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput