Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

NEATA!

haideti la cafea doamnelor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

multumim de cafea Andreea, prinde tare bine

Andrei s-a trezit la 6 a vrut neaparat laptic, imi tot arata sticluta si ca niciodata stat cumintel cat l-am preparat, in speranta ca atunci cand termin i-l dau, doar ca a trebuit sa il pun si la incalzit si s-a pus pe un plaaaannsss dar apoi fericire maxima si la 7 s-a culcat la loc

asa ca am papat si savurez o cafea in liniste pana plec la birou

sa nu uitam de micii sarbatoriti astazi: Tudor Constantin si Denis Gabriel sa fiti sanatosi si norocosi

Mergi la inceput

daca mai comand de la ANa asta as vrea sa ii cumpar lui andrei

http://www.bobux.co.uk/shop-online/boy-9-24-months/boys-shoes/i-walk/i-walk-sandal

am niste papucei pre-walk, pentru in casa, de la ei, sunt de piele naturala, sunt nemaipomeniti. nu ii mai dau sosetele in casa, ii dau doar astia, sunt moi, de piele in intregime, si talpa si tot, nu transpira, nu aluneca. pe astia i-am primit cadou, nici nu stiam de ei.

eu inca nu m-am decis la scaun de masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Ce matinale sunteti fetele!!. Si Raul mi-a dat trezirea la 6, dar a fost vina mea, ca nu am tras draperiile. Si azi noapte am adormit cu tv deschis si pe la 3 era in picioare in patut chiuia la tv. L-am pus in pat cu mine, dar cred ca am adormit inaintea lui si m-am trezit la un moment dat si era ghemuit la picioarele mele, dormea. M-am speriat rau, eu din astea nu mai fac, putea sa cada linistit din pat si eu dormeam linistita. De acum nu mai dormim in patul mare si gata.
Mi-a dat vecina un premergator, dar nu-i place lui Raul deloc. Tot manutele sunt baza. Isi intinde mainile sa-l iau din premergator sa-l tin de manute sa umble. Daca il las de o manuta, paseste el, dar tot cauta mana sa se sprijine.
Azi mancam mamaliguta cu iaurt, ca smantana de capra nu am vazut...Oare este?
Ilinca, merci. Inca nu i-am dat ficatel, dar chiar o sa incerc reteta ta.
Ieri a mancat al meu, jumatate de corn. Tot vecina i l-a dat. Nu mi-a venit sa cred.
De dimineata am fost tare harnica, am sters praf, am aspirat in camera lui Raul si acum asteptam bona.
La multi ani Tudor si Denis!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

ma duc si eu la munca, am mai aruncat un ochi pe net pe ce sa mai cheltui banii

si pana la urma tot de la asda o sa ii cumpar, ca sunt ok calitate pret, problema e ca alea ale lor de 1-1.5 years mi se par cam mari, dar nici de 9-12 luni nu pot sa ii mai iau ca acum ii vin bine , poate putin mari (dar nu avem inca 11 luni ) ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

NEATA!

haideti la cafea doamnelor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

neata
merci de cafea...iti iese tare buna

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

Andreea, multumim de cafea, am mare nevoie ca m-a trezit asta micu la 6 fara 5, asta dupa cateva treziri cu plansete mari azi noapte. Of, sa iasa odata dintisorul nr. 8
Nici Victor nu mai sta singur decat cateva minute pana isi da seama ca am iesit din camera, apoi patruleaza dupa mine, trage tot ce e in raza lui in bucatarie, pe hol, nu prea mai pot sa fac nimic de el. Bine ca e soare azi ca planuiesc sa stam mult pe-afara.

Victo, ce ciudate diferente de pret sunt la scaune intre amazoanele astea. Ala pe care il vreau eu e 100 de lire pe UK si 214 EUR pe DE, deci diferenta foarte mare, iar la scaunul tau mult mai mica. No, asta e, o sa il comand in UK.

racusoru, ce frumoase sunt sanadalutele.
Bumblebee cum mai e Victor?

Tudor Constantin si Denis Gabriel

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! La noi a fost o noapte buna, desi a durat o ora aseara pana sa adorma... si pe la 10 aseara a adormit, s-a trezit la 6, a stat treaz o ora, ca de obicei, si iar somn pana la 9.

Tina, cum mai e mama ta?

Bumblebee, Victor cum se simte?

La multi ani Tudor scump si Denis!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ma duc si eu la munca, am mai aruncat un ochi pe net pe ce sa mai cheltui banii

si pana la urma tot de la asda o sa ii cumpar, ca sunt ok calitate pret, problema e ca alea ale lor de 1-1.5 years mi se par cam mari, dar nici de 9-12 luni nu pot sa ii mai iau ca acum ii vin bine , poate putin mari (dar nu avem inca 11 luni ) ma mai gandesc

si eu exact la asda ma uitam
imi plac hainitele de la ei...si eu trebuie sa iau niste salopete cu pantaloni scurti si le voi lua de la ei ca la H&M nu mai ajung

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata mamici
rapid semnez si eu condicuta ca tre sa se trezeasca buburuza.

Cred ca v-am mai spus: de cand am scos masa de noapte e mult mult mai bine. Acum are un somn mai linistit, nici apa nu mai cere noaptea. E adevarat ca trezirea se da la 6,30 (si mai stam impreuna la ea in camera in patul mare pana la 7) dar adoarme la 8-8,30 seara. Eu sunt multumita ca i-am scos masa aia. Mai trebuie sa reusesc sa o spal pe dintisori ceea ce nu e chip sa o fac sa deschida macar gurita.

A! si pup delfinasii sarbatoriti azi si ieri.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput