Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
Racusor sunt foarte dragute sandalutele
uita-te si la Zara eu am vazut si acolo cateva modele dragute
noi le-am luat pe www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11726/en/zara-S2011/61229/269084/BABY%2BJELLY%2BSHOE" target="_blank">astea pentru cand mergem la mare
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
catalina2307 spune:
'Neata.
Am vazut ca intrebati de Anca. Maria nu este tocmai bine, sunt internate in spital....
O vestuta pentru David
Multumim
paula_m spune:
Oana, sunt frumoase sandalutele...oare gasesc in magazin? Sau tb sa comand pe net?
E atat de marait Raul, ca ii e somn cred, dar daca il culc acum, o sa mai tb o tura pe la 4, 5 cand vrem sa mergem la balaceala. Il las de capul lui, daca adoarme singur asta e...nu eu l-am trezit la 6
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
michelle1981 spune:
Tudor Constantin, Denis Gabriel
Of Catalina, oare ce s-a intamplat cu micuta?? Multa sanatate....
Si eu m-am uitat si pe site-ul de la Racusor cu papuci dar cred ca ar ajunge f mult cu tot cu comisioane asa ca pas..
Eu hainute am comandat de pe aramis si o sa mai comand o tura (si groase de toamna, si subtiri de vara)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
Tudor Constantin si Denis Gabriel
bun dimineata, delfinariu
multumim de cafea, miroase tare bine. eu sunt iar cu cana de lapte in fata
asa as mai fi dormit dimineata!! dar trebuie s-o pregatesc pe Maria pentru scoala, adica s-o supervizez, ca isi alege singura hainele si se imbraca, eu doar sa-i aranjez eu parul si sa-i pregatesc micul dejun, prilej cu care ii pregatesc si fructele Isabelei. azi avem mango cu banana.
bumblebee, cum e Victor? a trecut noaptea fara emotii?
racusor, o zi usoara la munca . eu ma gandeam ieri la posibilitatea de a ma intoarce la munca . eu nu vreau nicicum, cel putin nu anul asta, dar se intampla lucruri care-mi plac, deschid o noua ramura in care lucrasem eu inainte si de aia nu vroiau sa ma lase sa stau acasa. poate ca oportunitatea asta imi va scapa printre degete, dar tot ma greu atarna in balanta timpul petrecut cu fetele mele, asa cum zicea si crissy, sa ne bucuram de ultima bebeluseala
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 'Neata. Am vazut ca intrebati de Anca. Maria nu este tocmai bine, sunt internate in spital.... Catalina |
Cata, amanunte pls. cum au iesit analizele Mariei?
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
Anne45 spune:
Buna dimineata mamici si pitici
Am de recuperat din urma nu gluma
Ieri am facut vizita pediatrica -Giuliano are 10.700 gr si 80cm-este in parametrii normali Nu mai mai am dureri de cap cu putica pentru ca s-a deschis asa ca suntem ok. Avem via libera pentru ou si rosie .
Recomandarea pediatrei multa plimbare , mult soare si ne-a dat Avenč pentru protectie solara.
Am discutat si descpre olita si mi-a zis ca pot incerca sa-l obisnuiesc.
In rest este totul bine , este multumita de cum se prezinta . I-a facut si acel test pentru auz .
Dupa amiaza mergem sa luam si proteza si incepem terapia .
O zi buna !!
Mai revin.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
carla_2008 spune:
Neata fete,
Sanatate Mariei,lui Victor si tuturor delfinasilor bolnaviori!
Racusor la cat ajungi cu sandlele?sunt f frumoase!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
katalina spune:
Hello girls
Chiulesc,nu gluma
Abia acum imi beau cafeaua!FFF Buna,Paula a facut-o,nu?
Eu sufar ca o baba,m-am lovit la un deget la picior de vreo saptamina, si ma doare ingrozitor,s-a umflat putin,nush'ce sa fac,m-am bandajat cu ceva,of,daca sunt tot timpul intr-o viteza
Azi fug la coafor,fac o schimbare
ANCA,ce s-a imtimplat cu Maria?OF,SANATATE
pup,
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, sunt frumoase sandalutele...oare gasesc in magazin? Sau tb sa comand pe net? E atat de marait Raul, ca ii e somn cred, dar daca il culc acum, o sa mai tb o tura pe la 4, 5 cand vrem sa mergem la balaceala. Il las de capul lui, daca adoarme singur asta e...nu eu l-am trezit la 6 Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 10 |
da, le gasesti in magazin daca ai drum prin Cluj
offf Catalina ce e cu Maria???
ati inceput sa papati peste?
eu inca nu i-am dat...poate acum la sfarsit de spatamana
azi meniu:
ora 10 - pere+prune+branza
ora 14 - pireu+pui
ora 18 - mango+iaurt
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip