Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Carmen,merci!

Daca vreti sa ne intalnim la vara, intrati pe mailul comun, in Docs, in fisierul "intalnire delfinasi finala" si treceti-va in tabel!

Paula, ai reusit sa depui formularul pt Alex, cu 2%?

Daca vreti sa il ajutati pe Alex cu acei 2%, vinerea viitoare e ultima zi de depunere a declaratiilor!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

vad ca majoritatea ati votat pt august...noi din 19 august mergem in www.halkidiki.com/vrahos-house/index.htm" target="_blank">Grecia 10 zile...plus 2 zile pe drum...mai si dormim undeva...noi clar nu putem veni in august...noi am putea in iulie...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara delfinariu,

va multumesc mult de gandurile bune pentru bunica mea, maine dimineata o opereaza, sper sa se termine totul cu bine. Crissy ce vesti incurajante mi-ai dat, ii doresc multa sanatate bunicului
Aelita, imi pare tare rau pentru bunicul tau, nu-mi pot imagina prin ce treci pentru ca eu n-am locuit niciodata departe de familie. Multa putere mami!
bumblebee, ce experienta nasoala la urgente, dar sincer nu ma mai mira nimic, parca ce mai nepotriviti oameni aleg meseria asta in Romania Sper ca e mai bine puiul si a scazut febra. Ref. la probiotice, stiu ca fetele ziceau ca Protectis e mult mai bun decat Biotics
Paula, eu i-am facut lui Victor ieri pate de casa pentru uns pe paine si a avut mare succes: fierbi un ficat de pui, il blenduiesti cu putina ceapa verde si frunze de patrunjel, mai adaugi niste ulei de masline si putina apa in care a fiert ficatul daca vrei sa iasa mai subtire compozitia
Tina, daca tot sunt la ora retetelor iti zic si tie cum am facut eu azi budinca de paste alfabet: am fiert pastele, le-am amestecat cu mar ras, scortisoara, branza de vaci si iaurt (preferatul lui V e cel de oaie si bivolita), un galbenus si albusul batut spuma si am pus compozitia la cuptor 35-40 de minute. Eu i-am mai dat albus in mancare de vreo 2 ori pana acum, chiar daca teoretic se da dupa 1 an. Daca vrei, poti sa faci fara.
Roxana, subscriu si eu la ce a zis Rodi, larissa si ochidut si-au facut mobila la aceeasi firma. Daca vrei poti vedea pe contul comun poze cu ap. nou al lui ochidut-si implicit mobilierul. Mai multe detalii iti pot da ele.
Eladea, deci ati ales Grecia pana la urma? Si pentru noi a fost o varianta Vourvourou, am vazut poze si mi se pare un loc f. frumos. Numai ca eu citisem deja o groaza de forumuri despre Thassos si n-am vrut sa o iau de la capat Sa-mi zici te rog cand va hotarati, unde veti dormi pe drum ca noi plecam mai tarziu (1 sept) si poate ma inspir.
Victo, ce scump si istet e Mihaita

La multe lunite Sara Maria, Bianca si Sara Elena!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ne-au iesit doi dinti central si lateral din partea dreapta...acum urmeaza cei din partea stanga...toti 4 odata ies

Azi au dormit amandoi 3 ore ce bine a fost...

Si eu as vrea sa vin la intalnirea delfinasilor dar nu cred ca reusim...in august mergem in grecia...plus vom fi nasi...mai vedem

La multi ani printeselor sarbatorite astazi !!!

Eladea- f fain site-ul cu rochite ,mi-ai dat de lucru,multumim de comentarii la poze
Aelita- si eu am pierdut-o pe bunicutza mea draga si stiu cat e de greu...suntem alaturi de tine
Carmen- sunteti superbe
Bumblebee- multa sanatate sunt f dureroase aftele...bine ca papa cat de cat
Rodyka- imi place f mult locul de joaca al lui Isa nu cade prin gaurile alea?

n buna [pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cred ca a mers ca l-am parat la voi azi ne-am inteles mult mai bine

Alinuta sper ca Victor e mai bine si nu mai face temperatura asa de mare

noapte buna delfinariu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Azi a fost mofturici Bianca, nu stiu de ce.. Dr zicea ca are rosu in gat dar ca nu ii da nimic. In plus eu aud cumva un harait, dar la consultatie a zis ca e ok. Totusi as vrea sa ii dau un siropel ceva din plante, daca imi puteti recomanda.

Si tot azi a inceput sa planga isteric cand o lasam singura.. of numai dupa mine s-a tinut toata ziua, la picioarele mele sau catarata pe mine.. O fi ceva temporar oare sau o fi vreo criza gen "separation anxiety"?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

noi nu cred ca in afara de sejurul la mare mai mergem undeva anul acesta, asa ca nu ma inscriu pe lista ca nu are rost.

am reusit de am facut comanda pe amazon.de de scaun..dc tot am facut economie, am ales scaunul sa fie cu rosu si negru, chiar dc a fost un pci mai scump..mihai il are pe cel vechi al lui stefan- e nergu..da am zis sa fie un pic diferit.

mi-am luat si o husa de vara-am gasit doar pt scaunul mare al lui stefan (sa livreze in ro)..probabil voi lua una din romania pt cel mic, ca astea sunt cam acelasi pret. m-a costat pana la urma 217 eur. si va veni relativ repede. transportul nu e mult- aprox. 14 euro. de aceea am preferat de aici decat din anglia.

michelle mersi inca o data de lamuriri. m-am descurcat bine pana la urma, m-a ajutat o prietena vorbitoare nativa de germana- prin telefon, cu netu in fata..a durat ceva, dar data viitoare cred ca pot face singura comanda.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si noi patim din astea ca plange dc ramane singur
asa a fost si frate-su..tarziuuuuu a acceptat sa stea singur.
dc e urgent urgent, il pun in patutul de voiaj si il las, chiar dc plange, ca stiu ca e in siguranta. (sper sa nu il escaladeze curand0

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
tina, a papat Raducu grisul? Pastele alfabet nu sunt cu ou? Eu parca asa imi amintesc. Daca e asa, atunci pastreaza-le si da-le dupa un an. La Elise faceam: cu lapte, cu branza (ou, unt, ca un fel de budinca), cu carnita.

Grisul cu lapte a iesit bun dar lui R nu i-a placut, m-a enervat aseara ca nici iaurt n-a mai vrut....s-a facut asa mofturos ca nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Daca i-as da ciorba din oala noastra si piure de morcov, cartof si carne ar fi cel mai fericit...vorbesc de masa de pranz...iar la masa de la amiaza prefera mamaliga cu branza si smatana...dar am sa evit smantana si-o inlocuiesc cu iaurtul....ca ma gandesc si la ficatul lui, ca l-as da peste cap cu atata smantana.

In seara asta, pe la ora 18 mancam pulpe de pui(de cumparat, ca lui ii dau numai de la ferma) cu cartofi la cuptor, cu usturoi si marar, si cu mamaliguta si a vrut si el.....ce a mai mancat!!! Cand a venit Catalin imi spune ca miroase copilul a usuroi:)))

Deci spui sa-i nu-i dau pastele alea???ca au ou..... dar de care paste sa-i dau......eu stiam ca si cele care le mancam noi au ou

Multumesc mult!

AELITA, imi pare rau

OTILIA, drum bun si sedere placuta in Ro

SADIE, multa putere mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

m-a luat un somn cu S mare, m-am jucat cu Isa in tarcul ala colorat, apoi ne-am tavalit prin patul mare pana a obosit (am si filmat-o putin, va arat maine), deci sper sa avem o noapte luuungaaaa (pacat ca suna la 8 desteptatorul )...

noapte buna, delfinariu

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
tina, bafta la gasit urgent un apartament. Si noi am locuit 7 ani cu socrii si tare greu mi-a fost (desi sunt niste oameni de milioane). Si ce incantata erai cand te-ai mutat la ei... Ioi, din banii aia iti faci casa.

Multumesc mult!
Si socrii mei sunt f de treaba, dar m-am saturat sa-mi fie frica sa nu stric ceva pe aici
Acum stam singuri, de fapt si cu bunica ca ei s-au mutat la ferma dar sunt zile cand mai aud cheia in usa, ba mai vine socru(el vine dimineata si rar il aud, imi dau seama ca a fost dupa sacose, ca ne mai aduce de papa de la ferma), ba cumnata si uite asa.....

Mergi la inceput