Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

neatza si de la noi!!!
Zumzu imi pare rau de problemutza, laMedlife in Unirii ne-a vazut un ortoped pediatru f. bun , pt ca asta mare al meu are o problema ii sar mana din cot , asa am observat ca pe la 1 an cand l-am luat in bratze sa dansez cu el i-a sarit mana si de 2 ori pt ca are articulatia cotului mai slaba , asa ca la medlife i-a pus-o la loc de 2 ori acelasi doctor. E f. bun si bland cu copii, sincer nu stiu numele lui insa te poti interesa..
fetelor am de inchiriat un apartament cu 3 camere la et 3 viv a vis de Plaza Mall in Dr. taberei mai preis pe B-dul Timisoara. Vreau 300 de euro pe luna e aranjat f. fain , mobila noua si are tot ce vrei , masina de spalat si toate cele, daca stiti pe cineva interesat, as vrea sa fie si serios, daca e o familie cu atat mai mult , vreau sa-l inchiriez a la long.am avut in intentie sa-l vand insa m-am razgandit.Daca stiti pe cineva dati-mi de stire .va multumesc.
Mirela am uitat sa-ti multumesc pt hainutza sun superbe mai ales rochitzele la fifi sunt mortale. Cand vrei sa mai comandam da de stire.
va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!
Am primit un link cu un articol ce ne pote interesa.
http://www.adevarul.ro/actualitate/social/poze-copii-retele_sociale-internet-pedofili-exclusiv_adevarul-ro_0_473952987.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu sa nu minimizezi ce simti, esti mamica si normal ca orice problema are scumpetea Darius e cea mai importanta problema din lume. Ai incredere ca totul va fi bine, si mie tot de anestezie mi-a fost frica cand a treb sa fiu pusa in fatza cu situatii diverse (canal infundat, nu stiu ce lichid imaginar in scrot...eheiii..mintea omului); bine ca nu a mai fost cazul.

Am reusit sa ajung acasa!! femeie nebuna cu copil mic prin ploaie, noroc cu slingul, ca n-am protectie la carut. Noroc ca Doamne Doamne a tinut cu mine si s-a oprti chiar la fix.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata gagici!

Mergem si noi la vaccin dupa amiaza. Sper sa fie ok, La 2 luni nu au fost probleme.
Ieri donsoara mea s-a intors singurica, dar nu de pe spate pe brutica ci invers....statea pe burtica si analiza ce se intampla in jur...si odata si-a luat avant si in 2 sec a fost pe spate
In rest, o pandesc cu nerabdare sa mai articuleze vreun cuvant. Nu mai stiu daca v-am povestit, dar la botez a scos un TA-TA asa de clar, ca m-am topit de tot. Eram doar eu cu mama, in camera de alaptare. Tati nu a apucat sa o auda ...nici nu i-a venit sa creada cand i-am zis, dar l-a convins mama care are mai multa credibilitateDe atunci n-a mai zis nimic

OCSANCA, wow, nici nu stiam ca exista ginecolog pediatru...M-au terminat si medicii astia. Ma ia durerea de cap cand vine controlul lunar

TUNDE, bravo pentru "intersectare"! Imi place cutiuta cu ursulet

MIRELA, nici eu n-am protectie pt ploaie (in schimb am achizitionat ieri husa pt insecte), asa ca n-o sa iesim cu carutul pe frigul asta Deschid geamul larg cat se poate, ia putin aer si gata. Asta e.

IRINUKA, banii iar s-au dus pe luna asta, deci nu mai avem ce numara...iar pt facut copii tre sa mai asteptam.Alte sugestii?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna, sunt si eu pe aici
citesc printre picaturi

sunt socata de ce am citit ieri, despre disparitia copiilor
de ce nu se mediatizeaza? de ce nu apare pe nici un post de stiri? de ce , de ce??? astea nu sunt stiri importante?

de ce zilnic trebuie sa vedem cate un episod din divortul lui iri cu moni, sau pepe cu oana...sau borcea cu mihaela, si asemenea cazuri sunt ascunse populatiei?
tot stau si ma gandesc....aceste nenorociri se intampla cu complicitatea unor dr,...doar cine preleveaza organele...cine face transplantul...

in cine sa mai ai incredere...
apoi linkul pus de adryy...stie ea gabiv de ce nu si face cont pe fb...

Doamne fareste si apara ne!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Lucia, e spam. E un mesaj care circula pe email ca sa blocheze serverele. Din seria: ai mostenit bani de la o ruda din Kenya, ai castigat la loto...
E si stupid de altfel, pentru ca prelevarea de organe nu este o operatiune care se executa asa, pe camp.
Nu spun ca nu exista rapiri de copii poate chiar in scopul prelevarii de organe. Dar de aici si pana la a te pandi traficantii dupa fiecare colt, e cale foarte lunga. Oricum, referindu-ma strict la mesajul asta, pot sa-ti spun ca nu ai de ce sa te temi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Lucia, e spam. E un mesaj care circula pe email ca sa blocheze serverele. Din seria: ai mostenit bani de la o ruda din Kenya, ai castigat la loto...
E si stupid de altfel, pentru ca prelevarea de organe nu este o operatiune care se executa asa, pe camp.
Nu spun ca nu exista rapiri de copii poate chiar in scopul prelevarii de organe. Dar de aici si pana la a te pandi traficantii dupa fiecare colt, e cale foarte lunga. Oricum, referindu-ma strict la mesajul asta, pot sa-ti spun ca nu ai de ce sa te temi.

anka, nu am primit nimic pe mail...eu fac referire la o avertizare facuta aici pe forum in capitolul trecut
nush daca ai apucat sa citesti
in fine
ce face luca, cum se simte, a papat azi??

mami de Luca 10.01.2011

Mergi la inceput

, mda, m am citat singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Felicitari Catalina si mami Roxx pentru primul ta-ta....o fi ceva cu botezul asta ca v-am spus si fata mea a spus primul ma-ma clar chiar in ziua in care am botezat-o.
Pupam fetele ]pup]

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Fetili, salut!
Sunt ultra pe fuga, dar atita zic: intr-o vara, de curind, soferul unui mare director BRD din Pitesti a disparut in Bulgaria din fata hotelului (saracu, nici macar nu era la mare, il dusese pe sefu si-i cara bagajele). A fost gasit lesinat dupa o saptamina tot acolo, fara un rinichi. Nu-si aminteste nimic. Multa lume din Pitesti il cunoste, nu e spam.
Dar deh, e un caz singular...

PUP, mi-e dor de voi, dar am treaaaaaaaaaba.
G

Mergi la inceput