Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)
Raspunsuri - Pagina 19
Mayane spune:
A zis mami sa va spun ca a facut curat in albumul ei de pe contul comun. A sters pozele mai vechi si a pus poze noi, sa le vada si mamicile care nu sunt feisbuchiste
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Lorich spune:
Foxy iti dau de pe alt site
"Cerealele se introduc in alimentatia copilului incepand cu varsta de 4 luni, insa pentru inceput se introduc doar cereale fara gluten (din orez sau porumb). In prezent se recomanda amanarea introducerii cerealelor cu gluten (din grau) pana dupa varsta de 6 luni.
Astfel, nu este atat de importanta firma de cereale ci compozitia acestora. In general fiecare produs are precizat pe ambalaj grupul de varsta careia i se adreseaza."
farfurioara/castronelul initial foloseste ceva de plastic bun, tare sau ceva gen "luminarc" parca. Ii faci din sticla/ceramica cand va mai creste. Si noi suntem contra "blidelor" d eplastic, nu avem nimic in casa, doar sticla, ceramica, inox, dar pt bebe la inceput am luat plastic.
Irinuka fetele de la autodiversificare zic ca iaurtul il dau bagand lingurita in el si dandu-i copilului lingurita - trebuie sa fii pregatita pt mizerie, bagat in ochi, nas, urechi.
cat despre papa in deplasare sa stii ca nu e recomandat de dr. sa pape in parc (mai un praf, mai un alea-alea), dar daca trebuie papat in deplasare poti da un biscuite facut in casa, fructe. Eu una recunosc ca voi folosi si metoda clasica, nu-i ceva interzis, adica o sa o incerc de supa si cu lingura (supa adica zeama, nu piure). Vedem
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Mayane spune:
(mami la aparat) - daca tot "ma dau pe net", dau si de prostii...
Iaca ce-am gasit pe feisbuc:
Bula intreaba o colega:
- Stii limba engleza ?
- Da, spune colega.
Atunci zice Bula:
- Zii si mie cum se spune : gheata, ceai, picior ?
...- Ice, tea, foot
- ...... Hai
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
roxx26 spune:
Hai ca ma ocup de blog...in cateva zile va arat ce si cum.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Irinukaaa spune:
Multumesc Lori.
La asta vroiam sa ajung - daca e vreo problema daca-i mai dau din cand in cand si supe, sucuri...
Adica dupa cum zici si tu si e de la sine inteles ca se face multa mizerie, ce facem cand suntem intr-o vizita...?
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Mayane spune:
Ma introduc sa fac capitol nou
Doloress spune:
IRINUKA - din experienta finutei mele, nu e nimic daca ii mai dai piure-uri sau supe, insa iti zic eu ca n-o sa le prefere. Mai mult o sa-i placa sa roada singur intregi. Prietena mea mergea cu fructele sau legumele la cutiuta. La restaurant faceam o mizerie de nedescris cand veneam noi. Dar aici nu se oftica nimeni. Mai strangeam si noi, mai ceream o carpa, ca nah, ne era mila de bietele chelnerite cat aveau de strans dupa Sofia.
Irinukaaa spune:
Multu' si tie Doloress.
Sa recunostem ca aici oamenii nu-s asa de "binevoitori" ca-n Canada. Mai degraba te-ar ruga sa-ti iei bb si sa frecventezi alt restaurant... poate nu toti, dar o buna parte!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul