Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna ziua, offff ma emotionati cu povestile astea minunate; sa o spun si eu pe a mea, pentru ca sunt maxim legata de o anumita persoana de pe acest forum; deci sofiuta mea este un copil extrem de dorit, venit dupa 3 sarcini pierdute; ultima sarcina am pirdut-o in octombrie 2009, cand am fost la doctorul cu care am si nascut pana la urma si care mi-a spus ca am pirdut-o din cauza ca produsul de conceptie nu era hranit corespunzator ceea ce insemna ca am eu o problema; imi aduc aminte si acum cum am inceput sa plang in cabinetul medicului asa cu hohote si el saracul imi tot repeta ca problema mea se poate rezolva, ca important este ca raman insarcinata; dupa vreo luna de la aceasta poveste am inceput sa bat net-ul in lung si in lat pentru a gasi niste raspunsuri si asa am dat de capitolul cu aspirante unde am gasit-o pe bebelu86, raluca, care pirduse si ea o sarcina si mergea la acelasi medic ca si mine (in momentul ala nici in medic nu prea aveam mare incredere, pentru ca in orasul meu nu mai aveam incredere in absolut niciunul); si am inceput sa citesc in fiecare zi la serv, pana in ziua cand a postat imaginea cu testul cu liniuta a doua mai putin vizibila si mi-am dorit din tot sufletul sa imi apara si mie liniuta a doua, dar sa fie si sarcina mea ok; de ziua mea anul trecut, am avut cativa invitati din familie si o matusa a mea (aflasem ca sotia varului meu este insarcinata) imi spune "eu sunt sigura ca o sa ai cat de curand si tu un bebe"; dupa plecarea invitatilor, sotul mi-a facut si el un cadou tare frumos (rezultatul fiind minunata mea fetita); a trecut luna mai, a venit vremea testului si surprizaaaaa a 2-a liniuta pe test un pic pala; sun repede la doctor ma programez, era 1 iunie cand am mers la el si imi spune ca este un pic devreme sa vedem bataile inimii, dar hai sa incercam si surpriza se auzea o inimioara mica mica; sarcina mea a fost la inceput o perioada plina de nesiguranta si frica, dar citeam in fiecare zi ce face bebelu apoi v-am descoperit pe voi, fiecare cu povestea ei si uite asa a trecut primul trimestru; am devenit apoi un pic mai relaxata dar parca nu ma puteam bucura de tot (asta este si motivul pentru care nu am intrat sa vb cu voi mai devreme pe forum); aveam chiar un ritual, dimineata la birou intram pe forum, citeam rugaciunea de la inceputul capitolului si apoi citeam ce faceti voi; si uite asa au trecut 9 luni minunate din viata mea la finanul carora a aparut cea mai minunata fiinta;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, sa-mi ziceti LMA! Sunt mai batrana cu min. 5 ani!!!!

M-am dus la gradinita dupa Robert, cu fata in sling, prin ploaie; nu stiu ce a avut Robert ca din usa gradinitei a vrut ba inapoi la copii, ba la curte, in final IN BRATE!! Nu am putut, logic, asa ca au urmat crize, urlete, Doamne ma milogeam la el sa mearga si sa taca, nu a vrut, mi-am pus masca de calma si l-am dus aproape taras acasa, in cele mai mari urlete... cu lume care se uita la noi, care il ameninta "ca vine ba-bau, ca vine nenea politistu, ca ti-l iau pe bebe mic..."
In scara toate usile s-au deschgis sa-i zica lui "rusine Robert!!!"

Doamne, multumesc ca am reusit sa raman calma!!m-am luptat cu toate celulele mele sa nu fac vreo nefacuta!

Cand am ajuns acasa ii zic ca sper sa aiba vreo buba cu sange de la pantofii aproape noi, ca altfel e pedepsit pana......inca nu stiu pana cand. Nu are nimic la picioare, nici macar roseala...deci..urla si acum!!! Sa fie sanatos!!!!

Ma duc sa ma impusc!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!

Am dormit de am rupt azi cu mandra cu tot, ca azi-noapte pe la 2 nu mi-era somn deloc...Am trecut de vaccin fara nici un fel de reactii. ma declar super multumita.

LAURA, poti baga ceai cu miere si lamaie deocamdata, ca e doar la inceput. Poti cumpara si un tub de stodal sa fie acolo, just in case.

Pentru cand aveti chef, va las aici cugetarile mele de Ziua barbatului.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Aoleu, LORI, ai tot respectul meu pentru ca reusesti sa-ti pastrezi calmul in asemenea momente...mi-as dori sa pot fi si eu calma in astfel de momente, pe care insa nu le doresc nimanui. Si sper ca nici tu sa nu mai ai parte. Poate baga un nani Robertel si uita de ce urla...

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Hop si Eu

Am facut frecus in casa de cand ne-am trezit..buba in scoica se uita la mine sa fure meseria

Frumoase povesti deCD...a mea nu e asa frumoasa
Dupa multe divergente cu tati despre bebe 2 am hotarat sa fac tot posibilul sa raman insarcinata .El nu avrut inca un copil..
Asa tare vroiam un bebe ..la trei saptamani deja am recunoscut simptomele..eram convinsa ca s-a cuibarit buburuza acolo.
Am facut testul numai asa de plictiseala au aparut liniutele rosii muuuult asteptate.
Am stat aproape 2 luni fara sa-i spun.Cand intr-o zi nu m-am mai putut abtine si i-am spus;
-am un bebe in burta..vreau copilul acesta cu tine sau fara tine!
A fost surprins..a urmat o luna grea..Era morocanos tot timpul(Eu super fericita).
Pana la urma s-a impacat cu gandul ca vom avea inca un copil.
Si in ziua de azi cand il vad topit dupa asta mica ..imi vine sa-i dau cu ceva in cap!cat a fost impotriva...i-as reprosa zilnic

ps;mesaj confectionat in 4 ore(intretimp cineva mi-a spart oglinda la masina si am fost la service)

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

off.Tunde...de masina zic; ca de tati, vb lui ziki important e ca a ajuns acolo, si-si iubeste fetita enorm! Cati tatici de astia nu stiu!!!

Roxx da, a adormit! Super super articolul, l-as comenta acolo, da parca prea-s comentatoare peste tat! Da, e o sarbatoare confectionata de fabricantii/comerciantii de bere.Da, ii jigneste pe adevaratii barbati care ar trebui sarbatoriti. Bravo pt creatie!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna fetelor
interesante raspunsuri la CD, mi au placut mult toate...

Lorich

o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Lori;..nu te supara dar ai un talent la descrierea situatiei de am ras..mai ales la faza cu impuscatul..deci LMA!

Zumzu;flixotide se da la astm bronsic...poti comanda la farmaciile Dona!Eu la Mures am gasit 5 fiole la 3 farmacii.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

LORI, ba chiar te rog sa comentezi si pe blog, nu pot decat sa ma bucur. E noua pasiune a mea si a sotului, sa elucubram pe blogul nostru comun si comentariile ne mai arata daca suntem pe aratura rau de tot sau nu

Ti-am trimis mail!

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

mda Lori..Eu mergeam pe drum..normal...cand s-a trezit una sa-si bruscheze masina in stanga..si poccc ne-am ciocnit oglinda in oglinda.Eu normal !m-am ales cu oglinda sparta..bineinteles avea nr straine..asigurare habar n-am..asa ca am luat-o de ureche frumos sa vina la service cu mine sa plateasca oglinda si manopera..s-a rezolvat..pai cum?Eu pt ce platesc asigurare?
AMETITA!...

Tunde

Mergi la inceput