ajutati-ma! avort

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzadan

Da, am facut acest subiect public, dar nu am cerut pareri pro si contra avort. Am cerut sfaturi de la persoanele care au trecut prin aceasta experienta groznica, nefericita si nedorita de nimeni, in legatura cu cele doua metode de a avorta pe care eu le-am luat in calcul.

Am fost azi la ecograf, am iesit plangand din cabinet, si inca nu m-am calmat, miercuri am programare la intrerupere de sarcina....la care o sa ma duc.Am vb cu doc., mi-a spus ca riscurile unui copil cu probleme sunt de luat in calcul, avand in vedere tratamentul pe care l-am urmat, fumatul si alte obiceiuri nesanatoase la care l-am supus de la inceput...

Poate sunt egoista dar eu nu m-as considera mama doar pentru ca l-as naste. Nu vreau sa il creasca altcineva....

Ancutza, eu una sunt langa tine, imi dau seama ca iti e fff greu, dar daca asta ai decis, atunci cuvintele sunt de prisos. Sa te ajute Dumnezeu sa devii mamica atunci cand consideri tu ca e bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzadan

Da, am facut acest subiect public, dar nu am cerut pareri pro si contra avort. Am cerut sfaturi de la persoanele care au trecut prin aceasta experienta groznica, nefericita si nedorita de nimeni, in legatura cu cele doua metode de a avorta pe care eu le-am luat in calcul.

Am fost azi la ecograf, am iesit plangand din cabinet, si inca nu m-am calmat, miercuri am programare la intrerupere de sarcina....la care o sa ma duc.Am vb cu doc., mi-a spus ca riscurile unui copil cu probleme sunt de luat in calcul, avand in vedere tratamentul pe care l-am urmat, fumatul si alte obiceiuri nesanatoase la care l-am supus de la inceput...

Poate sunt egoista dar eu nu m-as considera mama doar pentru ca l-as naste. Nu vreau sa il creasca altcineva....

ancutza, iti doresc sa treci cu bine peste aceasta grea incercare.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzadan spune:

Multumesc pt sprijinul moral oferit...Sincer decizia e luata si doar de asta am nevoie...Din pacate nu va cunosc, pe cele care mi-ati scris, dar asta e situatia, de la cei pe care ii iubesc nu am parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ancutza ai vorbit si despre anestezie cu dr-ul? Sa vezi daca o poti suporta pe cea generala? Sau daca o recomanda?

Spunea cineva ( nu am retinut cine si nu mai recitesc) ,ca nu avem dreptul sa punem la zid pe cele impotriva avortului, sa ne abtinem de la pareri... Pai eu una nu as fi spus nimic daca nu vedeam cuvinte care incercau sa ii schimbe decizia,o decizie pe care a spus clar de la incput ca a luat-o deja,dar na,hai sa facem pe mironositele pe un forum ,sa spunem solutii cand noi nu suntem in situatia ei,ca asa da bine la "cititori".

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

mi-a spus ca daca nu vreau sa simt nimic sa aleg anestezia totala...atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Bai Lali, daca tu vezi niste mironosite cand incercam sa-i spunem ca ceea ce face e o crima, atunci ai o problema.. (si banuiesc care e)

Mie mi se pare incredibil ce citesc aici, adica mai bine un avort cu anestezie generala, ca "sa nu simti nimic", dar la copil nu se gandeste nimeni ce simte... Si nu-mi spuneti ca nu simte, ca nu e decat o celula, ca nu cred asa ceva.
Faza asta as putea-o caracteriza prin multe cuvinte, dar ma abtin

Pana la urma face ce vrea, bineinteles, insa exista si reversul medaliei - asta a incercat lumea sa spuna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Bai Lali, daca tu vezi niste mironosite cand incercam sa-i spunem ca ceea ce face e o crima[...]

Ceea ce face este exercitarea unui drept legal pentru care asa cum spunea si saskia femeile au luptat si prea usor se uita asta. Este doar un drept, nu o obligatie, deci poti sta linistita ca in caz de sarcina nedorita tu ai libertatea sa te sacrifici. Deci de unde agresivitatea asta, care ar fi teama ce se ascunde in spatele ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:

Bai Lali, daca tu vezi niste mironosite cand incercam sa-i spunem ca ceea ce face e o crima, atunci ai o problema.. (si banuiesc care e)

Mie mi se pare incredibil ce citesc aici, adica mai bine un avort cu anestezie generala, ca "sa nu simti nimic", dar la copil nu se gandeste nimeni ce simte... Si nu-mi spuneti ca nu simte, ca nu e decat o celula, ca nu cred asa ceva.

Pana la urma face ce vrea, bineinteles, insa exista si reversul medaliei - asta a incercat lumea sa spuna..

Nu Macrina, cind folosesti cuvintul crima, e o acuzatie nerusinata, nu e un alt aspect pe care lumea "incearca" sa il arate.

... daca va ginditi atit la copiii aia amariti si la ce simt ei, spune-ne si noua ce faceti pentru acei copii parasiti prin orfelinate care sufera dupa afectiune, iubire, zimbete calde, copiii aceia schiloditi psihic care nu vor avea mai mult ca sigur niciodata o viata normala...

Mergi la inceput

Citat:

Clar anestezie generala! Nu vreau sa simt nimic, nu vreau sa-mi rasucesc cutitul in rana...Ar fi echitabil eventual sa o fac pe viu , ca sa sufar, sa ma caiesc de ce am facut? Pt ce? Ma iarta Dumnezeu mai repede?eu oricum nnu o sa mi-o iert...Dar este suficient prin ce trec ca sa mai si simt interventia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

"Bai" Macrina, nu exista "copil". Exercita un pic mai multa abtinere.
Ce crezi tu, e treaba ta.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput