ajutati-ma! avort
Raspunsuri - Pagina 8
Marina spune:
unora le face o placere nebuna sa o faca pe superiorii. E criminala ca avorteaza dar ce cool e sa-ti parasesti copilul intr-o casa de copii ca poate are statul grija de el si poate ii da Dumnezeu eventual o mama adoptiva buna si il fereste de multe traume in viata.
Copiii sunt o mare responsabilitate, nu toata lumea e pregatita sa-si asume asta oricand si oricum.
Tanti Zavaidoc spune:
Da, Marina, e cool de tot, mai ales ca in Romania sunt sanse minime ca un copil sa fie adoptat la varste mici, asa ca are un viitor luminos: cel putin 2 ani intr-o casa de copii, ingrijit... in limita posibilitatilor sistemului. Exceptional! Gata, nu mai divaghez, desi as avea multe de zis.
Nicoleta spune:
Fiecare vine si scrie ce crede de cuviinta, dat fiind ca Anca a ales sa scrie pe forum povestea. Cand ti se pare ca cineva face ceva gresit, scrii ce crezi de cuviinta. Cum ar fi sa vin sa va spun: cine va credeti voi cand veniti si scrieti ce scrieti, ca da, are dreptate sa faca avort... Si de ce ar fi argumentele voastre mai bune decat ale altora, mai ales ca scrieti ca nu a cerut sfaturi daca sa avorteze sau nu? daca nu vreti sa dati sfaturi, limitati-va voi la a da strict informatiile cerute. Puteti? Nu? Cool!!
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta il dai de suflet. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
Fara pic de rautate, dar suna atat de....brrrrrrrrrrrrr
Fata a luat o decizie, si ii trebuie respectata, cine suntem noi sa o judecam?
Pe bune.....
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
MarianaPop spune:
Cred in libertatea si forta fiecaruia de a-si alege in mod constient calea si a umbla pe ea. Cred in libertatea de a alege daca si cand sa devii mama. De ce oare apar tot felul de divagatii?
Daca intr-adevar dorim sa ajutam cu un sfat...de ce nu o facem?
Eu una te sfatuiesc sa alegi avortul prin aspiratie la un cabinet sau spital privat.
Toate cele bune!
Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Cred in libertatea si forta fiecaruia de a-si alege in mod constient calea si a umbla pe ea. Cred in libertatea de a alege daca si cand sa devii mama. De ce oare apar tot felul de divagatii? Daca intr-adevar dorim sa ajutam cu un sfat...de ce nu o facem? Eu una te sfatuiesc sa alegi avortul prin aspiratie la un cabinet sau spital privat. Toate cele bune! Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
oanap85 spune:
acuma spun si eu(nu ca e bine ce face ancuta dar...)e mai bine sa scrie mai tarziu"daca nu faceam copilul viata mea era mai buna"...deci mai bine sa ia decizia corecta acum decat sa-i para rau mai tarziu si sa gandeasca ca msl1(scz msl 1 ca te-am luat exemplu )
cristoiu spune:
M-am nimerit si eu din plictiseala pe subiectul asta si vreau sa imi arat dezgustul fata de lipsa de empatie si intelegere a unora de pe aici.
Celor care ati luat-o in bete pe mls sau msl, nu retin nick-ul, v-a trecut macar o secunda prin neuroni ca acea mama care regreta ca nu a avut curajul unui avort ar fi putut aduce pe lume un copil cu handicap major, care ulterior sa ii fi produs suferinta mult mai mare decit aceea a unei vieti mai dificile si cu mai putine posibilitati? Ia imaginati-va asa o clipa cum ar fi fost sa aveti pe la 18-19 ani un copil cu Down?
Celor care sugereaza datul unui copil la orfelinat sau casa de copii! N-am cuvinte... eu sunt mama, si pentru o secunda am incercat sa imi imaginez copilul meu intr-un orfelinat de aici, din Germania civilizata. Mi s-a strins sufletul ghem. Inainte de a il fi abandonat intr-un orfelinat in Romania mai degraba m-as fi omorit cu tot cu el in burta. Cum puteti spune ca asta e o optiune viabila? Care dintre voi ati crescut intr-un orfelinat?
ancutzadan spune:
Da, am facut acest subiect public, dar nu am cerut pareri pro si contra avort. Am cerut sfaturi de la persoanele care au trecut prin aceasta experienta groznica, nefericita si nedorita de nimeni, in legatura cu cele doua metode de a avorta pe care eu le-am luat in calcul.
Am fost azi la ecograf, am iesit plangand din cabinet, si inca nu m-am calmat, miercuri am programare la intrerupere de sarcina....la care o sa ma duc.Am vb cu doc., mi-a spus ca riscurile unui copil cu probleme sunt de luat in calcul, avand in vedere tratamentul pe care l-am urmat, fumatul si alte obiceiuri nesanatoase la care l-am supus de la inceput...
Poate sunt egoista dar eu nu m-as considera mama doar pentru ca l-as naste. Nu vreau sa il creasca altcineva....
saskia spune:
Ce-mi place mie este ca niste "fraiere (ca proaste) nu pot sa le zic, ca nu e frumos, s-au luptat ani de zile pentru dreptul femeii asupra corpului ei (adica daca vrea sa poata sa intrerupa o sarcina) ca totul sa fie sters cu buretele rapid de prea buna cuviinta si morala a unor "doamne anonime de pe net" in prezent, anul 2011.
Si nu, nu vorbeam gandidu-ma la Romania, ci la Olanda unde culmea in epoca de piatra se gandea cam cum ganditi voi, adica eu decid pentru alta persoana, eventual incep sa dau si cu pietre.