ajutati-ma! avort
Raspunsuri - Pagina 4
ancutzadan spune:
e ok IULIX, am ales sa iti raspund, am creat acest topic pt pareri, nu resping nici una. E normal sa ma "mustrezi" dar crede-ma ca in situatia asta, la cate regrete am si cat mi-a fost de greu sa calc pe principiul meu contra-avort, imi face mai bine sustinerea celor care au trecut prin asta..
In continuare sunt deschisa la orice opinii..
Si inca ceva...Am niste greturi groaznice din a 4-a saptamana, si niste pofte exagerate...Cum as putea sa scap de greturi?
iulix spune:
Eu cand am greturi imi fac limonada si imi trece. Iti doresc multa putere ca sa treci cu bine peste situatia aceasta.
Tisina spune:
Poate parea ciudat ce iti spun, dar de multe ori, in timpul sarcinii, greata trece... mancand. Nu cine stie ce, un biscuite, un covrig, ceva crocant. La mine a functionat de fiecare data. In schimb chiar vomitam daca beam limonada sau ceva acrisor. Deci, poti incerca si vezi ce functioneaza.
mgabi spune:
Buna.
Draga mea daca ai luat aceasta hotarare asta este. Cu parere de rau imi aduc si eu aminte ca acum 14 ani am facut si eu un avort si sper sa fie si ultimul, la maristopes. Clinica mi se pare buna ,am facut telefonic programare. Pentru aceasta metoda stiu ca sarcina trebuie sa aiba cel putin 6 saptamani (eu aveam 7 saptamani). Procedura este scurta daca alegi metoda prin aspiratie. Am asteptat destul de mult pana am intrat, sau mie mi s-a parut poate o vesnicie. Dupa au urmat durerile de rigoare (de dupa interventie), dar dupa 10 minute stiu ca m-am ridicat , ca trebuia sa eliberez patul si am plecat acasa cu tranvaiul. Si de atunci am avut mare grija, ca intre sarcinile dorite sa nu mai ajung la avort. Poate ca aceasta experieta te va invata si pe tine cum sa te feresti, pentru binele tau.
Cat depre greturi cred mai degraba ceva solid ar atenua mai bine starea prin care treci.
Pentru ce am facut regret si acum mai ales ca dupa 2 saptamani m-am casatorit. Pe atunci eu si acualul sot nu doream un copil vroiam si noi macar un an sa fim singuri si apoi sa avem copii, dar mi-a marturisit soacra mea care a aflat de ce am facut ca sotul meu a plans si a suferit ca am facut avort.
Mami de Mihai Alexandru (18 oct 1999) si Bianca Ioana (29 sept 2004)
oanap85 spune:
of,of of scz doar citind msj am inceput sa plang gandindu-ma la fiinta aceea mica ...vreau doar sa intreb avortul nu se poate face mai repede adica sa nu trebuiasca sa astepti cateva saptamani?
ancutzadan spune:
Mai am o intrebare: Eu am RH pozitiv, el are RH negativ, e prima sarcina si fac avort. Trebuie sa fac dupa un vaccin?
accept92 spune:
Avand RH pozitiv nu ai probleme din punctul asta de vedere. Daca era invers ar fi putut fi.
msl1 spune:
Ancutzadan,
cred ca cel mai usor treci peste procedura cu anestezie generala, nu stii nimic ce se intimpla si cind te-ai trezit esti scapata de problema; eu nu am avut puterea psihica sa fac nici un avort imi doresc sa fi fost asa de curajoasa, cel putin la prima sarcina, viata mea ar fi fost mult mai buna azi daca as fi avut acest curaj.
Greturile trec cu medicamente anti-greata intreaba la farmacie sint sigura ca se dau fara retete, nu iti vor trece imediat dupa avort mai dureaza citeva zile sau chiar mai mult.
Pe prospectul anticonceptionalelor de obicei se mentioneaza ca anumite medicamente diminueaza efectul si sa se foloseasca o metoda contraceptiva in plus.Dar nici chiar 2 metode o data nu sint 100% de fapt sigure, doar abstinenta e.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msl1 Ancutzadan, cred ca cel mai usor treci peste procedura cu anestezie generala, nu stii nimic ce se intimpla si cind te-ai trezit esti scapata de problema; eu nu am avut puterea psihica sa fac nici un avort imi doresc sa fi fost asa de curajoasa, cel putin la prima sarcina, viata mea ar fi fost mult mai buna azi daca as fi avut acest curaj. |
Trec peste cinismul ideii ca tu faci nani si cind te trezesti "problema" a disparut,insa ceea ce ma nelamureste este restul frazei.Din cite inteleg eu nu ai avut taria sa faci avort si acum regreti?Adica ai un copil,te uiti la el si iti zici ca viata ta ar fi fost mai buna azi daca aveai taria sa`l avortezi?
Scuze daca am inteles gresit,nu sunt aici sa judec pe nimeni ,insa daca nu am inteles gresit (si daca nu cumva te`ai exprimat tu gresit) da`mi voie sa ma cutremur.
Whatever happens don`t let go of my hand!
I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!