ajutati-ma! avort

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ancutza a luat deja o hotarare - avortul, nu cred ca o mai poate face cineva sa se razgandeasca. si mi se pare destul de clar, a spus ca s-a protejat cu AC, deci nu-si dorea un copil in aceasta perioada a vietii.

sa zicem ca pana gaseste o clinica, pana isi face programare, etc., are loc un avort spontan si pierde sarcina. poate ca micul embrion are deja probleme din cauza ca s-a format in timpul tratamentului cu antibiotice suprapus peste AC. la malformatii s-a gandit cineva ?

nu stim care sunt motivele care au stat la baza deciziei ei, a spus ca foarte greu s-a hotarat si nu mai poate da inapoi. probabil partenerul a parasit-o sau cine stie ce incurcaturi are, o fi casatorit sau o ameninta c-o paraseste daca nu avorteaza, parintii nu pot s-o ajute sau o vor "renega"...sunt multe necunoscute la mijloc...

ea a cerut strict pareri in privinta celor doua metode si ceva referinte despre un anumit medic, atat.

e corpul ei, e viata ei, e constiinta ei, nu avem dreptul s-o judecam/blamam/condamnam pentru alegerea facuta.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ancutza imi pare enorm de rau ca ai decis sa faci avort.Eu nu te condamn,si eu am facut un avort la 17 ani.Regret enorm si nu as mai face pentru nimic in lume inca un avort.Durerea din suflet a fost de 1000 de ori mai mare decat durerea din timpul chiuretajului. Am ramas f greu insarcinata dupa aceea,chiar mi-am dorit un copil,si am reusit dupa 8 ani.
E alegerea ta,dar eu zic sa mai astepti putin,sa mai vb cu tatal copilului,sa mai citesti pe net despre avort.......
Mie imi pare f rau cand aud ca cineva vrea sa faca un avort,chiar daca a ramas gravida accidental,nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la bietul ingeras...
Poate multi vad o sarcina incipienta ca fiind o bucatica de carne,dar e totusi un suflet....
Scuzati de

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu-i mai faceti frate decizia si mai grea! Nu e o decizie de luat la presiunea maselor, fiecare isi stie socotelile in viata asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

iulix, nu se cunosc toate medicamentele care interfera cu AC si dupa cum am spus, nici o metoda contraceptiva nu este 100% sigura, doar abstinenta.
Si daca nu s-ar fi protejat, s-a intamplat, a decis, asta e, care e rostul sa vina X si Y sa o traga virtual de urechi?
Crezi ca din moment ce scrie asa si este atat de speriata, nu isi da seama de situatie?
Ca sincer nu pot intelege scopul...

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzadan spune:

Adevarul este ca aceasta discutie aduce foarte multe controverse. Inteleg si sunt de acord ca e un sufletel mic, al tau, pe care il omori, si da, ma simt un monstru, poate sa ma ierte Dumnezeu ca eu nu am sa mi-o iert niciodata. Si sa ma scuzati dar nu il omori pe-al altuia si il omori chiar pe al tau...Pana la urma asa e...Sunt constienta...Intotdeauna am incercat in discutiile despre avort sa-mi sustin punctul de vedere ca e o crima, ca e groznic, ca e o fiinta, ca merita sa traiasca, etc...Si mi s-a atras si mie atentia ca nu sunt in masura sa comentez alegerea celei care a ales sa avorteze.
Acum sunt eu in situatia asta, asa a fost sa fie, poate e un semn sa il pastrez, parca a venit de nicaieri, neasteptat...Dar motivele pentru care am ales sa fac avort sunt intemeiate.Si nu spun asta ca sa ma scuz, ca sa par mai putin "vinovata" pt ca pe toti as putea sa ii mint, dar pe mine nu...
Nu am stiut cand am luat antibioticele daca intra in conflict cu anticonceptionalele si nici de doctor nu am fost avertizata.Si sincer nici nu m-am gandit...Nu stiu cate femei se gandesc din prima cand iau o pastila daca scade efectul antibb sau nu...Eu am fost neglijenta si am patit-o! din asta am avut de invatat si acum aveti si voi...Caci nu doresc nimanui sa fie in aceasta situatie.
Am sunat la marie stopes si am programare luni la un consult.
Inca mai astept pareri, recomandari etc Si va multumesc tuturor ca ati participat, apreciez foarte mult.Ma gandesc care varianta ar fi mai potrivita si fizic si dpdvr psihic, mai usor de suportat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzadan spune:

Sper doar ca orice varianta as alege-o, bineinteles si sub indrumarea celor care au mai trecut prin asta, indiferent de cat de dureros ar fi, sa mai pot avea copii, pt ca iubesc copii si din tot sufletul mi-as dori sa am ce sa le ofer, sa am o familie...sunt deja off topic..nu vreau sa dramatizez.
Acuma daca mi s-a intamplat cu antibb sa ramn in sarcinata cu doar 1% sanse, parca nu as vrea sa ma risc cu avortul medicamentos care are 5%sanse de esec...care btw nu afecteaza capacitatea de a ramane insarcinata din nou.
Nu stiu ce sa fac!
Imi pare rau ana_25 ca ai trecut prin experienta aceasta, dar ma bucur pt tine acum ca esti mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sa stii ca sunt alaturi de tine indiferent de decizie. Cred ca nu iti este usor ! Multa sanatate iti doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzadan

Ma gandesc care varianta ar fi mai potrivita si fizic si dpdvr psihic, mai usor de suportat...

dpdv psihic, nici o metoda nu va fi usor de suportat. Despre metoda cea mai potrivita (fizic) discuta cu medicul la care te-ai programat si vezi ce iti recomanda. Fii tare! Am fost si eu in situatia ta (nu conteaza conjunctura), deci stiu prin ce treci. Fizic, te vei reface repede. Psihic... eu inca nu m-am iertat, desi daca as putea da timpul inapoi, as face acelasi lucru, ca nu exista alta solutie. Ma consolez (oarecum) cu ideea ca acum am doi copii minunati, ceea ce iti doresc si tie, atunci cand se va putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Porumbita nu cred ca sta autoarea topicului in loc de mine sau de intrebarile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Porumbita nu cred ca sta autoarea topicului in loc de mine sau de intrebarile mele.

Only me

Pai nici n.-are de ce ca ea a luat deja o hotarire pe care in mod normal si civilizat ar fi fost ca tu sa o acceptzi!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput