ajutati-ma! avort

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nu va inteleg doamne/domnisoare care faceti avort. Nu exista atatea metode contraceptive???? Nu va ganditi ca ucideti o fiinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ancuta, only GOD can judge you!
Asa ca eu iti trimit un gand bun si o imbratisare stransa. Macar o secunda sa nu te simti singura! Sunt cu gandul langa tine!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Iulix, nu exista metoda contraceptiva 100% sigura.

Ancutzadan, acum se merge mult pe avortul medicamentos, resturi pot ramane si dupa chiuretaj si dupa cel medicamentos.
Cu aspiratie la sarcini asa mici nu prea se face si oricum aspiratia nu se poate face singura, se face si chiuretaj, tot aia e.
Poti sa alegi sa dormi in timpul procedurii, mai ales la femeile care nu au nascut si nu mai au chiuretaje se recomanda anestezia generala pt. ca procedura este mai dureroasa.
Pt. confortul tau este mai bine la un cabinet privat decat la spital.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

din pacate si eu am facut chiuretaje si am apelat tot la marie stops...Ancutzadan eu am facut cu ambele metode si chiuretaj si cu medicamente..

te inteleg perfect prin ce treci asa ma consum si eu psihic si mi faceam procese de constiinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzadan spune:

Acum o luna eu eram cea care condamna pe cele care au facut avort, ma bateam cu pumnii in piept ca daca se intampla ma sacrific si pastrez copilul, dar in situatia de fata si cu "taticul"...nu prea pot sa imi pun problema de a merge mai departe. Ideea e ca eu am ramas insarcinata luand anticonceptionale!
Asa ca IULIX , "Nu va inteleg doamne/domnisoare care faceti avort. Nu exista atatea metode contraceptive???? Nu va ganditi ca ucideti o fiinta?", nu mi-am dorit sa ajung in aceasta situatie si chiar m-am protejat...
Inca nu gasesec o explicatie, pt ca am luat toate pastilele, nu le-am sarit, doar influenta antibioticului care l-am luat in aceeasi perioada o iau in considerare...
Va multumesc pentru sprijinul moral acordat, inseamna f mult acum pt mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ancutzadan...nu te necaji de ce ti s a scris mai sus...fiecare decide pentru ceea ce vrea sa faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Intreb si eu: inainte de a lua antibioticul respectiv nu ai intrebat pe nimeni daca poti sa il iei cu toate ca luai AC-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Intreb si eu: nu te puteai abtine si tu de la sex? Ce ti-a trebuit?

...era o gluma! Tin pumnii sa fie bine si repet ce-am scris mai sus: ONLY GOD can judge you!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

iulix incerc sa raspund eu pana iti raspunde ancutzadan , nu te intreaba nimeni cand iti da un tratament daca iei anticonceptionale .De fapt nici analiza daca e ok antibioticul pentru tine nu se face, ce sa mai astepti sa te intrebe si colateral.E mult pana atunci.Si anticonceptionalele nu se iau daca se fumeaza , daca se consuma alcool, daca ai peste 35 de ani...dar tot asa nu-ti spune nimeni, si nici analiza hormonala sa se vada daca ti se potrivesc ca persoana nu se face, totul se da la ghici, poate se nimereste, sau daca si altele au luat merge si la mine, mai ales ca in tara anticonc. se dau la liber, nu-ti trebuie reteta, asa ca iei ce vrei, mai ieftine, sau cu mai multa reclama la activ...nu neaparat ce e mai bun.
Sper sa nu se supere autoarea subiectului ca m-am bagat peste raspunsul ei.
Pe mine a.c. m-au dereglat complet, si imi era foarte rau de la ele, plus si aspectul intim era o barat , nu mai aveam chef de nimic.Am renuntat si am trecut babeste pe prezervativ, dupa mine ar fi bune doua una peste alta ca am patit-o si cu asta sa se rupa de am stat cu stres o luna.
Oricum nu e de dorit nimanui sa treaca prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Intreb si eu: inainte de a lua antibioticul respectiv nu ai intrebat pe nimeni daca poti sa il iei cu toate ca luai AC-uri?

Only me

da tu nu te poti abtine de la a mai scrie aici?

sunt nspe subiecte pro si contra avort;
femeia a decis deja;

si dupa cum scrie nu a fost o decizie usoara si nici nu a facut avorturi pe banda rulanta

asa ca lasa subiectul sa fie on topic cu ce informatii are nevoie sa auda

Mergi la inceput