ajutati-ma! avort

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bird, cred ca nu stii ce-i aia SARACIE, altfel ai sti ca uneori nu mai e nimic in plus pentru inca o gura.
Insa ce ne-am face fara sloganuri? S-ar prabusi lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Imi pare rau de situatia in care ai ajuns. Iti tin pumnii si te sfatuiesc sa alegi aspiratia. Si nu mai adauga la inima ta alt stres peste ceea ce deja simti de cand ai luat decizia. Ai dreptul sa decizi singura, in cunostiinta de cauza. Restul sunt vorbe.
Sper, de asemenea, sa accepti acest eveniment ca pe o lectie, pe care sa eviti sa o repeti. Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzadan spune:

Azi am programare la interventie. Ma simt cam rau si nu stiu daca am voie sau nu sa iau o pastila de greata ceva, am voie sa mananc orice inainte si imediat dupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzadan

Azi am programare la interventie. Ma simt cam rau si nu stiu daca am voie sau nu sa iau o pastila de greata ceva, am voie sa mananc orice inainte si imediat dupa?

Nu stiu cum este cu anestezie dar ti-as recomanda sa mananci uscaturi (covrigei sarati). Iti taie greata si e mai putin probabil sa iti provoace varsaturi dupa anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Toata perioada sarcinii care ar fi urmat, nasterea!!!, noptile nedormite, dependenta copilului mic, pune-l pe picioare, ia-o de la capat cu cresa, gradinita, scoala, sprijina-l sa faca studii, sprijina-l sa faca o familie, ajuta-l cu copiii...De cate ori si pentru cati copii crezi ca are o femeie resursele interioare (nu materiale) sa faca asta? Sa nasca de exemplu? De cate ori sa te chinui gravida, sa nasti (!!!) si pentru ce?

Daca este sa aleg intre a naste un copil care imi va strica programul de somn si a risca sa mor si sa-mi las copiii de izbeliste, as alege fara sa ma gandesc sa imi pierd somnul pentru cateva luni si sa mai nasc o data. Pentru ce? Pentru copiii mei, nu pentru partida de sex. Si cred ca femeile au resurse interioare sa faca asta, e mai comod sa zica: nu pot si gata. Chiar si pe vremea aia femeile puteau intreba un medic care este perioada fertila si sa evite aceasta perioada. Nu e o metoda 100% dar decat sa iti lasi copiii orfani, mai bine asta si abstinenta.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzadan spune:

Desi imi este foarte greata simt nevoia sa mananc ceva consistent, nici nu stiu...Am avut greturi exagerate de la Paste si pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Daca este sa aleg intre a naste un copil care imi va strica programul de somn si a risca sa mor si sa-mi las copiii de izbeliste, as alege fara sa ma gandesc sa imi pierd somnul pentru cateva luni si sa mai nasc o data. Pentru ce? Pentru copiii mei, nu pentru partida de sex. Si cred ca femeile au resurse interioare sa faca asta, e mai comod sa zica: nu pot si gata. Chiar si pe vremea aia femeile puteau intreba un medic care este perioada fertila si sa evite aceasta perioada. Nu e o metoda 100% dar decat sa iti lasi copiii orfani, mai bine asta si abstinenta.

Si nascand risti sa mori. Chiar mai mult decat avortand.

Oamenii au resurse interioare sa faca si mai mult. Au cazut oameni de pe stanci si s-au tarat cu picioarele zdrobite pana la autostrada. Deci sunt deacord cu tine ca se poate. Insa unii isi doresc sa zburde prin viata. Cu atat mai bine, e raiul mai aerisit pentru ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzadan

Ancuta, cel mai bine ar fi sa dai telefon la clinica unde ai programare, sa intrebi daca ai voie sa mananci sau sa bei ceva inainte de interventie, daca spui ca ai ales anestezia generala.

Iti dau un exemplu : eu am nascut cu anestezie epidurala, iar medicul mi-a spus clar ca in dimineata respectiva nu am voie sa mananc si sa beau nimic, sa mananc seara ceva usor, nu mai tarziu de ora 18. m-am dus lesinata de foame si de sete la spital, era si canicula in acea perioad; n-am putut rezista si am baut totusi un pahar cu apa la ora 9, iar cezariana am avut-o la ora 13. si anestezista, si medicul, m-au intrebat inainte de operatie daca am mancat/baut ceva in dimineata aceea, le-am spus ca am baut acea apa, nu m-au dojenit, dar nici nu cred ca le-a convenit, sau cel putin asa mi s-a parut. am inteles ca in cazul anesteziilor exista riscul sa vomiti chiar in timpul interventiei, din cauza anestezicului, si risti sa te inneci cu voma sau sa aspiri in plamani.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Insa unii isi doresc sa zburde prin viata.

Si pentru asta trebuie omorati copiii? Vezi, genul asta de gandire este o reminescenta de pe vremea comunismului cand femeile nu aveau incotro, trebuiau sa faca copii dar nu erau lasate sa aibe grija de ei, munceau cot la cot cu barbatii. Si au inceput sa urasca copiii , sa-i vada ca pe o povara nu ca pe un dar. Si-au inabusit instinctele naturale si au ajuns acum la 50-60 de ani o generatie de parinti dezechilibrati si confuzi, plangaciosi si deprimati care se agata disperati de copiii aia pe care i-au urat si carora le-au reprosat viata lor grea. In America Latina femeile fac multi copii si sunt FERICITE, este ceva natural, si ele zburda si rad si danseaza chiar daca nu au bani si prosti moderne. Acolo copiii cresc iubiti. Eu am colege cu 4-5 copii DORITI, care se distreza mai bine decit poti sa-ti imaginezi. Sunt femei cu facultate, nu fraiere care au ramas gravide fara sa-si dea seama. Si plesnesc de fericire si de implinire cu toata turma de copii pe care ii cara peste tot. Ura asta fata de copii am intalnit-o doar in Romania si mentalitatea asta ca daca ai copii iti distrugi viata si fericirea.

Eu am avut noroc, enorm de mare noroc. Mama mea are RH negativ si atat eu cat si fratele meu am avut RH pozitiv. Pe vremea aia nu exista vaccin asa ca mama mea a primit acceptul sa-si lege trompele dupa ce l-a nascut pe fratele meu (la 23 de ani). Banuiesc ca relatia puternica si fericita dintre parintii mei s-a datorat si faptului ca au putut sa fie intimi fara sa isi faca probleme. Relatiile intime au fost motiv de bucurie nu de stres, iar noi fiind singurii copii am fost iubiti si am crescut echilibrati. Poate din cauza asta eu nu am fost afectata de mentalitatea ca sexul este ceva rau, iar copiii o pacoste si nu am avut probleme sa imi pastrez sarcina neplanificata si nu mi-am pus problema ca viata mea e gata sau ca nu voi putea sa zburd.

Nu pot sa zic decat ca e foarte trist si din nou, au fost femei cu suflete schilodite.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ancutza(au fost ceva probleme cu forumul ca se incarca greu)daca ai ales anestezie generala nu ar trebui sa maninci inainte insa dupa interventzia chirurgicala potzi fara probleme!

Recuperare rapida!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput