Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiasi spune:
Mi-e frica si mie de nastere (operatie) dar cand stiu ca vad rezultatul...
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
zubi spune:
Neatza fetele
Offffff eu ma sitm naspa rau de la vremea asta inchisa, parca nu pot respira si sunt ametita....pe mine nu ma doare dansa...ati fost super tari cu discutia asta, dupa ce am venit luni seara de la eco am papat un pic cam mult si cam condimentat (dehhh, mancare indiana ), si de atunci ma doare rau in partea stanga,jos asa...si uneori ma doare de nu mai pot sa merg:(..nu am luat no-spa pana acum,ca zic ca o fi de la vreun intestin ceva,cadn merg la toaleta,nu ma mai doare asa de tare
Camady, eu am avut problema cu nasul la fel ca tine, ma trezeam noaptea si nu mai puteam respira si ma umpleam de nervi, dar cred ca de vreo luna asa mi-a mai trecut,adik acum mais unt infundata,dar nu mai am bube si sange,dar asa aveam si eu inainte
Dbunny, eu fac acelasi lucru, cand mi se pare mie c abebe nu mai da nicxi un semn, ma intind pe spate ca stiu ca atunci el o sa miste....nu am stiut ca de fapt mititelului nu ii e bine asa
Loredanar, si eu ma gandesc tot asa, mi-e o fricaaaaa, eu as vrea natural,sincer, dar nu am incredere in mine ca o sa pot...asa ma gandesc,ca daca nu o sa mai am forta la un moment dat si nu mai pot impinge,ce ma fac?daca se axfisiaza bebe????chiar nu stiu cum o sa nasc..
Oanaiasi, pe de alta parte, sie u d'abia astept sa nasc iti dia seama,crfed ca toate ne dorim asta, sa ne tinem bebeii in brate..dar oricum ar fi, mi-e frica de mor de momentul asta
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
loredanar spune:
zubi iti dai seama ca femeile nasc de cand e lumea natural si nu prea exista cred "nu mai pot sa imping", insa ce-i drept sunt si femei care s-au chinuit mult la nastere.
Lori 23+ fericita cu Mara
zubi spune:
sitit ceva? va aduceti aminte ca va spuneam c aeu simt ca e fetitza??si ca am in minte numai nume de fata?si de baiat nici unul??????..ei, de luni de cand am aflat ca e baietel, nu gasesc fetelor nume:(..noi vrem un nume indian si unul romanesc, si eu nu gasesc nici unul....de cand caut pe net nume indiene,si toate sunt asa..greoaie..iar altele care imi plac cat de cat, mi se par prea comune, ce ma fac?????
de ex, va place Ali, Ayan?astea ar fi cele mai simple...ar mai fi Samir, Sami..dar astea sunt chair prea comune,parca de tigani.....ce ma mai fac eu acuma
si nu situ de ce, la romanesti, mi s-a pus pata pe Iosif...dar nu place la nimeni, ce, chair suna urat?
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
Helenutza23 spune:
zubi mie imi place mult Iosif, cunosc un baietel pe care il cheama asa
cu nasterea, adica frica de nastere. fetelor, curaj, curaj! veti vedea ca a avea un copil inseamna si mai mult curaj, luarea si asumarea deciziilor in ce il priveste etc etc. deci nasterea e doar un inceput, partea usoara... ha haa acum va sperii de tot!
19+
seidana spune:
Zubi mie imi place Ayan..
Eu citeam povestile colegelor de iulie aug, despre nastere.. imi e groaza si de nastere si de mom de dupa.. adik primele luni.. cum o sa ma descurc? eu daca nu dorm sunt nervoasa , antipatica,imi e rau ... bolnava de somn... ce ma fac... Citind povestile lor am ales si nasterea nturala pana acum.. stiu cum ma comport dupa operatie si mi-ar fi imposibil ca dupa cateva ore de la operatie sa ma ridic din pat...
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
MatzaRebela spune:
neatza fetelor:)
Si noi avem probleme la nume de fetita...Ieri am stat cu sotul si am cautat nume.. sotul s-a fixat pe "kate" ii place lui.. si dimineatza cand ne-am trezit cica gata stiu.. o sa i spunem Kate Rina:)) ca daca o numim Katerina nimeni n-o sa i spuna Kate:)))) si asa Rina va fii pentru perioada cand va fii adolescenta rockeritza:))))) si apoi cand se linisteste KAte:)) haha nush.. inca ne gandim ...
A spus c ai place si Alina insa daca ii spunem cv genul Kate Alina toti or s ai spuna alina si nu kate:))).. ohhh
Mie mi-ar placea Katerina nush
deci americanii isi numesc fetele si tuesday:)) eram pe jos cand am citit
Pupici
23+ cu
seidana spune:
Matza... imi place Catherina.. ( sau katerina)...
Noi culmea numele de fata l-am stiut din prima , si nu s-a schimbat.. de baiat nu gaseam nimik.. azi ne placea ceva , maine altceva... Si nici nu am lasat pe nimeni sa isi dea cu parerea la numele fetitei.. ca numele de baiat l-au stricat
oanaiasi spune:
Gogoasha mea e Ecaterina. Romanesc
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Gogoasha mea e Ecaterina. Romanesc Oana 19+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |