Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Neata. Eu am scapat de sangerarea gingiilor in schimb ma trezesc cu nasul plin de coji de sange si daca incep sa-mi suflu nasul imi curge sange.Voi patiti asta? 22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby.. |
buna dimineata!!
camady eu am avut usoare sangerari la nas de pe la inceputul sarcinii si le am si acum. am citit ca e normal. nu mi-a curs niciodata sange abundent din nas - doar cum ai zis tu.
Lori 23+ fericita cu Mara
seidana spune:
Camady si eu patesc la fel, nu neaparat dimineata insa de cateva ori pe saptamana constat ca nasul imi e plin de coji insangeate..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
ANCARO .. s-a respins sau votat 168 de zile de pre/post natal.. am cautat de dimineata insa nimik..
Helenutza23 spune:
neataa
camady, si eu cu muci insangerati dimineata dar si in timpul zilei (uneori). e normal. e un kil jumate de sange in plus, cu presiune mai mare. una din "placerile" sarcinii.
lali pe mine ma doare osul de la pasa. (cum s-o numi, popular ii zice muntele lui venus, parca ) am avut problema asta si la prima sarcina.
si inginal simt asa ca o presiune dureroasa cand stau mai mult in picioare....
sora mea a avut dureri inghinale destul de nasoale la ambele sacini. uneori de abia putea merge. medicii nu i-au recomandat decat odihna pe cat posibil...
o zi buna!
19+
loredanar spune:
citat din mesajul lui seidana ANCARO .. s-a respins sau votat 168 de zile de pre/post natal.. am cautat de dimineata insa nimik.. 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
m-am mai interesat si eu si din cate am inteles oricum ar fi votat oricum mai dureaza pana sa devina o hotarare definitiva...
oanaiasi spune:
Neata la toata lumea ,
Eu am niste dureri un pic mai sus de zona inghinala , de fapt sunt intepaturi mai mult sau senzatie de tensiune. Stiu ca toata povestea asta e de la ligamente si poate iradia. Poate de asta pe voi va doare inghinal sau chiar osul de la dumneaei.
Eu azi noapte am primit un sut de la fiica-mea de m-a trezit instantaneu din tot somnul meu profund. ...cred ca a fost cel mai zdravan sut de pana acum. m-am trezit speriata ...nici nu stiam ce sa fac ...sa ma ingrijorez , sa rad ......a fost foarte tare.
Si fiti atente ...m-am dus sa imi fac analizele la herpes ....cand mi-a recoltat asistenta aveam un herpesoi mare la bot...Ce credeti ?! IgM-ul a iesit negativ ...tre sa ajung la doctorita sa intreb ce si cum. Poate de asta nu afecteaza herpesul bucal daca el nu e in stare nici macar un raspuns imunitar mai zdravan sa provoace. Ma gandesc ca la o infectie virala serioasa IgM-ul se pozitiveaza urgent. So...asta o sa o iau ca pe o confirmare ca herpesul bucal nu afecteaza cu nimic sarcina.
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
m-am mai interesat si eu si din cate am inteles oricum ar fi votat oricum mai dureaza pana sa devina o hotarare definitiva... Lori 23+ fericita cu Mara |
da.. dar senatul l-a respins.. daca deputatii il voteaza..nu poate dura 2 luni pana se aproba... sau poate?
loredanar spune:
am citit un pic la odiseea fetelor care nasc in mai-iunie 2011... m-au trecut toti fiorii !!!!!!!!!! :) sunt nerabdatoare intr-un fel sa ajungem si noi in luna a 9-a dar in acelasi timp ma gandesc cu teama la acele momente. :)
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui loredanar am citit un pic la odiseea fetelor care nasc in mai-iunie 2011... m-au trecut toti fiorii !!!!!!!!!! :) sunt nerabdatoare intr-un fel sa ajungem si noi in luna a 9-a dar in acelasi timp ma gandesc cu teama la acele momente. :) Lori 23+ fericita cu Mara |
Eu abia astept ...sunt nebuna?!?!?
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
loredanar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
nu esti nebuna, esti curajoasa! Eu abia astept ...sunt nebuna?!?!? Oana 19+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |