Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza burtici !!
Zubi mie imi plac multe nume indiene ... De exemplu imi plac Arun,Devdas,Manu,Nalin,Nandi,Navin, Ravinshu ,Raj,Shishir,Umesh,Yamir... M-am uitat pe o lista cu nume indiene si astea mi-au sunat mai frumos si sa nu sune ciudat pentru romani. Imi place si Iosif,nu e un nume foarte des intalnit.

Cu frica de nastere,ce sa zic... depinde de cum te astepti sa fie.Daca te astepti sa fie floare la ureche si dai de greu,e naspa,daca te astepti sa fie foarte greu,te pregatesti sufleteste,si iei ca atare tot ce vine : contractii,epiziotomie ,oboseala, sete ,expulzie ,nu va fi foarte greu. Eu simteam la un moment dat ca nu mai pot,nu mai puteam sa respir si ma lua cu somn,dar cand a spus moasa " hai,ca sunt probleme,impinge!" ,nu stiu de unde mi-a venit forta ca imediat a iesit PAul . "Problema" era circulara de cordon pe care nu o prevazuse.
A,si cu somnul... asta era si problema mea inainte de nasterea cu PAul,ca eu eram nervoasa daca ma trezeam din somn fortat, daca nu dormeam destul ma umflam la fata, eram morocanoasa toata ziua,adormeam greu la loc daca ma trezeam in toiul noptii. Eee,odata cu nasterea s-au schimbat toate,au venit instinctele de mama , sa vedeti ce repede adormeam la loc cand adormea Paul,si ce vesela ciripeam chiar daca adormisem de 20 de minute si el s-a trezit sa pape . Eram bucuroasa ca mananca, ca e sanatos,si recuperam somnul cand dormea si el.

Hai,curaj,ca au nascut milioane de femei inaintea noastra care s-au descurcat cu pruncii lor foarte bine!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetele ...

Zubi ... mie imi place mult AYAN dar si AMIR sau SAMIR ... dar la urma urmei voi stiti cel mai bine ...

Aseara am fost la prietena mea care a nascut vineri o minune de fetitza de 3000 grame ... e asa de mica si fragila ... ce emotii am avut cand am luat-o in brate ...

Tot TOAMNA este la Timisoara .... vreu sa vina VARA!!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Mie imi place Ayan si Umesh. :)

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. asa asa incurajeaza-ne... Ma gandeam ce mama denaturata voi fi cand voi fi morocanoasa , cum nu o s-o aud cand plange sau cum nu voi reusi sa ma trezesc .. zici ca ca sa nu ne asteptam la usor.. eu prefer sa nu ma astept la nimik.. oricum nu stiu la ce sa ma astept decat urlete plans si tipete..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si eu votez pt Ayan ! E frumos si sonor!

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

e dragutz si Umesh, nici nu stiam de el..il face mami Raj Kapoor:)))))))), fetelor, mereu ma uit la poze si nu mai pot,stiti cum ma simt? imi vine sa plang, ma uit la poza si ma gnadesc ca este al meu, ca bebele asta este AL MEU, ca e la mine in burtica,ca am fost eu capabila sa am asa ceva?????????asa simt..ca Dumnezeu ma iubeste mult ca m-a facut mamica

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

e dragutz si Umesh, nici nu stiam de el..il face mami Raj Kapoor:)))))))), fetelor, mereu ma uit la poze si nu mai pot,stiti cum ma simt? imi vine sa plang, ma uit la poza si ma gnadesc ca este al meu, ca bebele asta este AL MEU, ca e la mine in burtica,ca am fost eu capabila sa am asa ceva?????????asa simt..ca Dumnezeu ma iubeste mult ca m-a facut mamica

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Zubi , sa vezi cand o sa fie live totul . ..te topesti cred

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

zubi si eu votez pentru Ayan dar bineinteles alegerea este a voastra Si Iosif este frumos

Si ce daca nu le place altora.Important este sa-ti placa tie si sotului.Noi cand am ales Anastasia, nepoata mea care are 21 ani a sarit in sus ca este nume de babe, de-mi venea sa...

Fetelor, aseara am poftit la inghetata vafa.Si a luat sotul 6, una a mancat-o el si restul eu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Sensibil subiectul asta cu numele...hmmm, noi n-avem nume...si nici nu ne-am gandit serios la unul...am impresia ca le-am epuizat pe cele care imi placeau cu adevarat...deh nu era in plan sa mai facem o fata Pana la urma vom gasi noi unul , ca doar n-o ramane fata fara nume

Azi trebuie sa merg sa ma interesez despre ablatia endovenoasa a varicelor si sa-i fac sotului meu o programare , are o varice pe o gamba si nu vreau sa il las sa stea asa sa se complice ca e mai nasol apoi. Stiu despre aceasta procedura ca e minim invaziva si cica ok. Voi ati auzit ceva?

Sambata merg la nunta, mi-am luat o rochita de la Mamalicious, care dpmdv e foarte draguta...sotul insa spune ca sunt excesiv de decoltata(imi iese marginea de dantela a sutienului) pentru nunta cu o multime de credinciosi la care mergem. Opinia mea era - "sa ma barfeasca daca vor, ca nu-mi pasa"...dar incep sa ma gandesc ca poate are dreptate si dupa ce ca voi fi gravida pe platforme si cu fusta scurtuta...numai mai lipsesc pe afaraTre sa merg azi sa caut niste dantela sa vad daca reusesc sa o aplic cumva in decolteu, sa-i dau decenta

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata.
Eu am scapat de sangerarea gingiilor in schimb ma trezesc cu nasul plin de coji de sange si daca incep sa-mi suflu nasul imi curge sange.Voi patiti asta?

22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

da , eu patesc asa de saptamani bune
dar nu ma agit ca cica e normal

Mergi la inceput