Ingineri fosti, viitori...(36)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Glimmer faceai planuri de Norvegia si nu ziceai nimic.
Cred ca niste bai termale e fix ce-mi trebuie si mie. Marti am fost la reumatolog, a constatat ca ma dor articulatiile la degete, maini, picioare. A mai gasit el si unele noi de am tipat de durere cand a apasat. Si concluzia a fost sa ma indop cu Paracetamol si Ibuprofen ca nu-i ok sa stau cu durerea si asa se reduc si inflamatiile. Bine ca n-am noduli reumatici.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tuinea spune:
Buna dimineata,
Vai Otilia ce mi-ai facut ca am zis ca mergi acasa-acasa nu decat acasa LOL. Ce iti fac mandrutele?
Cat despre vacantele noastre - pai nu prea am mai avut de la Paste ca atunci cand am mers acasa pentru cateva zile a fost pentru treaba nu pentru placere.
Acum urmatoarea tocmai in august....
Glimmer bucura-te de sot si de vacanta. Orice ati face va fi super. Eu ma stiu pe mine: daca sunt cu cei doi ai mei este super. Daca ma duc singura undeva nu imi place.
Fug la treaba ca azi am un car de rezolvat.
Pupici.
Pisicuta spune:
Salutare, fete dragi!
Dincolo de curcubeu ... eu sunt un pic cam necajita, ca-mi bate concediul la usa si copiii mi-s betegi. Vladi a avut puroi in gat acum 2 sambete, si-am stat si l-am pazit o noapte intreaga pana i-am scazut febra. Cu o seara inainte l-am pazit pe Raducu, caci a facut o criza de stomac, cu crampe, diaree si voma... horror. Daca la Vladi treaba a fost clara, la Raducu curgeau semnele de intrebare dupa mine in cascada, asa ca am inceput investigatiile si joi m-am internat cu el pentru analize complete. Se pare ca are helicobacter-ul pozitiv, astfel ca azi trebuie sa-i duc si lui Vladut o proba de scaun la laborator, iar maine voi primi recomandarile si tratamentul pentru Raducu. Uaaaf! Si cica sambata noi plecam la mare!
Anca, ai inceput lucrul, sau tot de acasa-ti faci treaba? Mai ai dulceata? ... Tin minte ca mama facea o dulceata de visine ... iaaaamicioasa! Ti-ai fi lins si degetele de la picioare, atata de buna era!
Cristina, s-a vazut de la o posta ca v-a priit vacanta! Sa va fie de bine si sper ca in august sa iasa si mai si! Chiar, ce v-ati planificat pentru atunci?
Glimmer, orice evadare din cotidian este benefica, indiferent unde alegi sa mergi! Si Olanestiul este o statiune frumoasa, asezata intr-un decor mirific. Eu am copilarit in zona aceea si-s fascinata de plaiurile valcene!
Otilia, ma bucur ca ai mai intrat un pica pe aici, dar imi pare rau sa "aud" ca ai probleme cu articulatiile. Chiar asa, fa-ti vreme si vino si trateaza-te aici, in patria statiunilor balneare de mare randament!
No, as mai scie eu, dar urla treaba dupa mine, plus ca si dispozitia de-a scrie tinde spre zero.
Va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana bestiala, dincolo de curcubeu!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
tuinea spune:
Buna dimineata,
Chiar daca vad ca lucrurile - sanatate wise - nu sunt foarte foarte.
Pisi si pe tine si pisoiasii bolnaviori. Nu-ti face probleme cu helicobacter ca oricum de asa ceva nu se scapa ci trebuie doar sa analizezi la ce esti sensibil si ce face bagul sa o ia razna. Am o prietena il are din copilarie si ce nu si-a facut si tot nu a scapat. Proful meu de la Bucuresti are si el a luat o rasina din Grecia si a zis ca i-a fost mai bine. Iata link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pistacia_lentiscus
http://www.burstingwithhealth.co.uk/acatalog/Mastic_Gum.html
Va doresc sanatate maxima si deci nu te impacienta si du baietii la mare.
Cat despre planul nostru de august: Nessebar am ales anul asta. Vroiam Turcia dar nu am suficiente zile de concediu ca sa pierd doua pe drum asa ca am ales aici ca ne putem duce sa si vedem ceva. Acoulo este patrimoniu unesco tot site-ul si hotelul pe care l-am ales este super si a fost laudat de vreo 10-12 cunostinte de-ale noastre.
Oti vai ce rau imi pare sa aud...Mai ales ca stiu ce si cum si in ce fel. Eu am reumatism degenerativ din ala de se fac noduri dar dupa ce am facut tratament si am grija cum imi folosesc in special mainile pot sa zic ca imi este bine.
Ancuta ai inceput serviciul? Am vazut ca de iesit afara poti sa iesi deci iti este mai bine.
Glimmer daca ai plecat in concediu - sa ai unul de vis si sa va bucurati unii de altii ca stiu cum este cu mariajul la distanta.
Pup toate fetele si sa pun un strigat mare si pentru celelalte care nu au mai trecut de muuult pe aici. Fetele mai dati un semn de viata.
Pupici!
Otiliav spune:
Cristina, te afecteaza in vreun fel vremea nasoala din UK?
Asa noduli si chiar si infectie in jurul articulatiilor are mama. Si se pare ca asa ceva se transmite ereditar dar cam devreme zic eu ca m-a luat ca nu tin minte sa fi avut mama astfel de probleme sub 40 de ani. Ea ia Ospen in fiecare toamna ca sa evite infectiile.
Analizele au iesit bine dar am inteles ca in primii ani inca nu se poate vedea prin analize de sange. Doar o analiza de anticorpi antinucleari nu mi-a iesit bine. Si mai am degetele aratator si inelar curbate care cica ar fi un semn. Diagnosticul meu pana acum e atralgie.
Tu ce tratament ai facut?
Pisi, multa sanatate in cuibusorul vostru! Si sa plecati sanatosi in vacanta.
Anca eu cred ca e deja in vacanta. Mi-o imaginez fara laptop, telefon, relaxare totala
Fetele sunt bine din fericire. As scrie pagini intregi de fiecare in parte insa timpul nu-mi permite. Pe fiecare seara cad rupta de oboseala desi nu ne abatem prea mult de la rutina zilnica cu mancare/curatenie/spalare. Stiti cum se spune "carnea de copil se creste cel mai greu "
Clar ca este mai usor decat acum jumatate de an dar mai avem ceva pana vor dormi noaptea bine si va fi liniste si armonie in casa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
glimmer spune:
Buna ziua!
Nu am plecat inca in concediu, mai am o saptamana, dar multumesc pentru ganduri si urari. Imi place mult Olanestiul, am fost si vara trecuta si am decis sa mai fac o tura si in vara asta. Apele de acolo sunt absolut grozave! Iar de tratament balneo nu-mi vine sa ma lipsesc in nici un an. De cativa anisori fac in fiecare vara si mi-a fost de mare folos. Eu mostenesc si niste vertebre cam subrede, pe linie materna. In fine, de cativa ani mi-am schimbat foarte mult optica despre ce ar trebui sa insemne concediul. O fi si de la varsta...
Otilia, daca se materializa in vreun fel intentia de a ajunge in Norvegia, sigur-sigur te anuntam.
In alta ordine de idei, de data asta nici eu nu sunt prea bine. Pisi, "compatimesc" si eu cu tine, pentru ca fiica mea se simte rau cam de joi noapte. Am zis ca e o indispozitie la stomac, vineri toata ziua i-a fost bine, dar vineri noapte iar s-a simtit rau, si cum a fost sfarsit de saptamana, abia azi am ajuns cu scaunul la analiza si la medicul de familie apoi la un consult la chirurgie si medicul ne-a spus ca ar fi apendicita. Astept totusi si rezultatele la analize maine, dar mi-a bagat si cuiul cu apendicita... Daca o opereaza, sa vedem in ce masura mai putem pleca peste o saptamana.
Ce sa va mai spun, decat sa va urez multa sanatate!
tuinea spune:
Buna dimineata,
Ce face lumea bolnavioara de pe aici?
Eu sper ca sunteti mai bine toti.
Otilia spuneai de varsta...oh doamne din pacate noi nu mai suntem asa de rezistenti cum erau parintii nostri si am trecut un pic prin mai multe probleme (zic eu) deci nu este relevanta varsta...Eu la inceput am luat vreo saptamana Arcoxia dar mama ce dureri de stomac imi dadea deci am intrerupt si am facut un tratament pe baza de plante parca se numea PIascledin sau asa ceva. A fost bun. Apoi am luat artrostop si aici iau cartilaj de rechin ca este natural(are un gust oribila) si minerale combinate o luna da una nu. La mine s-a mai atenuat de cand m-am mutat in UK. Probabil si din cauza ca nu mai stau in frig pe la magazinul lui mama, iernile sunt mai domoale si nici nu mai fac asa multa treaba cu mainile cata faceam acasa. Spatele este o constanta durere dar m-am obisnuit. Doar cand devine foarte puternica durerea ma agit.
Glimmer daca este apendicita pai bine este sa mergeti cat mai repede. Agravarea ei creaza probleme. Operatia in sine este una usoara in special pentru un copil. La 3-4 zile iti scot firele si poti sa pleci oriunde. Cu mancarea trebuie sa ai grija ca este o diete vreo sapatamana mai mult bazata pe lichide si pasate. Pup fata sa se faca bine.
Pup si fetele celelalte si acum fug la treaba ca am o gramada.
Otiliav spune:
Mersi Cristina. Le-am salvat numele sa caut info. Eu am primit www.netdoctor.co.uk/medicines/100000370.html" target="_blank">Brexidol aici si m-am simtit foarte bine insa e puternic fiind un NSAID si cu multe multe efecte secundare. Nu l-am mai luat de 3,5 ani caci e interzis in sarcina si alaptare.
In cazul meu se si poate presupune ca ultimele doua sarcini si alaptari au jucat un rol important iar organismul a mai cedat pe ici pe colo. Cand am avut probleme cu bazinul anul trecut mi s-a spus ca probabil hormonii de sarcina actioneaza asupra oaselor ca se se poata dilata in sarcina si la nastere.
Glimmer au venit rezultatele? Eu tin pumnii sa fie bune si sa nu fie nevoie de operatie.
tuinea spune:
Buna dimineata,
Nu e prea buna pentru mine ca dupa sesiunea de sala ma simt de parca ar fi trecut trenul peste mine dar sper sa se remedieze pe parcursul zilei.
Otilia cred si eu ca de la 3 sarcini te mai lasa ceva care este conectat cu oasele pe ici pe colo deci trebuie sa ai grija de tine si sa te tratezi. Eu dupa Roxy am avut decalcifiere la sold dar ce-i drept nici nu prea am avut grija ce am mancat in timpul sarcinii - adica doar fructe....
Pup toate fetele si va doresc o zi super.
Gabi_K spune:
Fetelor, ce-i aici? azil de batrani??? ca numai de batraneti se discuta:)
Revin cu detalii despre reumatismul meu:) merg sa spal neshte vase....
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert