Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ana, super veste, o sa fie totul FOARTE BINE !

rares - living on the edge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Doamne Ajuta!!
Mai...jos palaria pt ca esti asa de calma...(sau asa se vede de afara)...adevarul e ca de acum incepe greul... si nervii astia trebuie pastrati pt ce urmeaza...

Cum esti Ana???ergi doar tu cu Darius??? cum faceti? biletele le-ati luat???

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

Camy nu sunt deloc ,calma dar nici daca ma plang nu rezolv nimic,doar eu si cu mine siu ce e in sufletul meu,nu plec singura merge si Liviu ,mergem cu masina si daca ne ajuta Dumnezeu plecam luni...........vreau sa o rog pe d-na Petria B , sa imi trimita un mail cu produsul cumparat ca sa pot face confirmarea ,multumesc mult...................de asemenea vreau sa rog sa se inchida bazarul pt Darius,va multumesc mult celor care ati fost alaturi de noi si multumesc din inima pt.donatii........Anca16 multumesc din toata inima ca mai ajutat in tot acest timp,Camy iti multumesc pt.ca datorita tie am cunoscut persoane cu mult suflet ,Magda multumesc ,ca ai fost alaturi de noi..........o sa continui sa scriu la subiect tot ce tine legat de Darius multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana produsele care sunt deja puse pe numele lui Darius la bazar vor ramane asa si daca se vand, tot in contul vostru se vor duce banutii. Oricum noi mai vorbim, va tin pumnii sa va iasa actele si sa puteti pleca luni...si sper din suflet sa veniti doar cu vesti bune.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ana, sunteti siguri ca e bine sa mergeti cu masina pana in Germania cu Darius? Pt el va fi foarte obositor....sa nu-i faca rau!!!
Cred ca mai bine intrebati un medic cardiolog referitor la drum...mai ales ca acum e si foarte cald...si aerul conditionat din masina nu prea e bun pt el, daca raceste???
La intoarcere ce faceti? atunci pt Darius va fi si mai greu...sa nu fie ami rau pt el..zic si eu... (cred sincer ca pt Darius drumul ar fi fost mult mai sigur cu avionul! va rog mult discutati si cu un medic acest aspect!!!)

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Ana, cred ca un raspuns competent legat de problema cu formularul puteti primi de la dl. Alex Popa, de la Inima Copiilor (banuiesc ca mai ai datele de contact, ti-a raspuns la primul capitol).
Multa bafta, tinem pumnii stransi !

Mergi la inceput

buna tuturor,Anca multumesc pt.urari Camy stiu ca nu o sa fie usor,drumul e lung dar avem timp si de odihna,important e sa plecam dar avem deja probleme cu formularul,Magda am luat legatura cu domnul POPA,si dansul a zis sa ii trimitem actele sa consulte un avocat,din pacate nu avem timp de asa ceva ,ne zbatem sa rezolvam cumva...nu stiu ce sa mai zic sunt terminata psihic,nici Darius nu se simte ok ,e foarte agitat a mai facut si temperatura poate simte si el tensiunea din noi

Mergi la inceput

Eu zic ca e un lucru bun ca mergeti cu masina pentru ca daca aveti nevoie de o amanare pana se rezolva cu formularul/raceala nu pierdeti banii de avion.
Trimiteti actele la dl. Alex Popa, daca e cazul vorbiti cu dl.dr. Sandica sa va dea o amanare pana rezolvati cu formularul. Cu rabdare, se rezolva, chiar daca va fi o mica amanare nu au motiv sa va refuze formularul.

Mergi la inceput

Da Magda ,cumva o sa rezolvam si problema asta sunt sigura,multumesc mult pt sustinerea ta

Mergi la inceput

Ana, ati trimis actele ca sa obtineti sprijinul unui avocat?
Sper sa auzim curand vesti bune de la voi !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput