Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Ana...mai e timp pt formular????? in 2 saptamani voi trebuie sa fiti in Germania, nu??
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Da Camy stiu ,dar din pacate nu depinde de noi,asteptam raportul de la medic,fara el nu avem ce cauta la casa de asigurari
anca16 spune:
Ana,dar de ce dureaza atat de mult sa va dea raportul acela? A trecut mai bine de o saptamana, ma gandesc ca avea timp sa scrie hartiile de care aveti nevoie. Cred ca ar trebui sa stati pe capul lui sa se miste mai repede, ca e pacat.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
ailioaie spune:
vreau sa multumesc tuturor celor care au donat pt Darius cat si fetelor de la Bazar,si vreau sa va zic ,ca in luna Mai sau strans pt.Darius 142 de roni bani care sunt in cont,
magdaz_ina spune:
Ana, multa bafta cu raportul, asa vine el mai tarziu, dar totusi in timp util !
rares - living on the edge
vias spune:
nu stiu ce sa mai zic, stiu cei care fac raportul de data operatiei???
sper ca totul sa iasa la timp si Darius sa mearga la operatie, sa fie bien!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
magdaz_ina spune:
Camy, da, se stie, e totul corelat.
Ana, te asteptam cu vestea cea buna !
rares - living on the edge
ailioaie spune:
am vb ceva mai devreme cu dr Nicolescu ,a ramas sa ne trimita,astazi prin curier raportul,speram ca saptamana ce vine sa rezolvam cu formularul , multumesc pt griji Camy,eu cred ca o sa fie totul bine ,sper ,trebuie sa fie bine,Magda multumim