Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare
Raspunsuri - Pagina 6
ailioaie spune:
Magda luni o sa trimitem actele domnului Popa,si o sa mai mergem si la casa de asigurari din nou,mai incercam multumesc mult pentru mesaj te pup
alinamoro spune:
Ana, drum bun, sanatate multa lui Darius si sa va intoarceti cu bine!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
anca16 spune:
Ana, dar Darius cum se mai simte. Ziceai ca nu e foarte bine. S-a mai linistit?
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
ailioaie spune:
Anca ,e mai bine in sens ca nu mai face temperatura e sub tratament cu antibiotic dar e foarte agitat si nervos
magdaz_ina spune:
Ana, tinem pumnii stransi pentru formular, il veti obtine, chiar daca va fi cu ajutorul avocatului !
Va dorim sa ajungeti cat mai curand in Germania si apoi, tot cat mai curand, sa va intoarceti acasa cu inimioara sanatoasa !
rares - clipe in spirala norocului
vias spune:
imi pare tare rau sa aud ca nu ati rezolvat cu formularul sper sa rezolvati cat mai repede...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Fetelor,am reusit,plecam azi,nu am timp sa va povestesc prin ce am trecut pt.formular o sa va povestesc lsa intoarcere va pup si va multumesc la toate