**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

fac si io prezenta azi , atat ca nu pot sta prea mult.Am atatea de facut si vreu sa profit cat gogoasa doarme. Maine mergem la sarbatoarea scolii, Mathias a numarat zilele, nu mai are rabdare..Aici asa se obisnuieste in fiecare an este o zi ( la fiecare scoala e diferit ) in care se organizeeaza pt copii cate jocuri.. O sa fie si un dans de deschidere din cate am inteles ceva cu pesti ..asa ca sunt tare curioasa..e foarte frumos, anul trecut a fost si pictat in spiderman..Anul asta o sa am de umblat dupa gogoasa, ca o sa vrea si ea peste tot.. Ca veni vorba de limba , probabil si eu fac greseli, si chiar am uitat din cuvinte ( nu-mi sariti in cap). Am plecat cand aveam 23 de ani , deci de 9 ani sunt aici , picky ca tot ai intrebat. Na si pe atunci nu prea ma interesa ce se intampla in jurul meu .asa ca stiu unele cuvinte in olandeza pe care nu le pot traduce in rom. si plus ca nu se gasesc dictionare asa de voluminoase cum gasesti in engleza, franceza, germ.etc Mentionez ca nu pretind ca stiu nici olandeza la perfectie Picky asa vrea si eu sa vad poze cu voi, si da, vreau sa ne vedem mai ales ca nu suntem departe una de alta, insa sa vedem cum facem..
Sa vad cum fac sa-mi schimb semnatura ca alea-s poze vechi..acuma am copii mari ce mai!
Va pup si va doresc un w-kend cu mult soare! la noi e f cald 25 -26 de grade !!

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

virginicoooo ci ma inervezi cu gradele tale din termometruuuuu....mama mama....aci e frig, bate vantul si s-a innorat....deci vine ploaia. ca ma intrebasi de dieta....nu mananc fata numai salataaaa....pap si carne slaba, oua, bramzeturi slabe si o mai comit va cu crakersi, ba napolitane, etc....incerc insa sa n-o comit rau, doar asa sa-mi alin pofta. distractie placuta....eu maine ma intalnesc cu o mana de fosti colegi de liceu, la o barfa scurta
fetili....nu va mai scuzati, zauuuu....e de inteles, o patesc eu, care nu-s de mult plecate....asta e, daca nu folosesti anumite cuvinte, dupa, ai dificultati in a ti le aminti...am patit-o si cand bagam intens greaca...si 85% din timp vb greaca....doamne ce lacune aveam atunci
cred ca am sa omit multe fete....scuze, e fara intentie dar n-am chef sa revin si sa recitescccccc.....nici sa ma bata unu....
m-am tuns....da nu va arat acu, maine fac foto, nu stau sa ma pozez acu singura, nu-s adepta. inca nu stiu daca-mi place....dar nici daca-mi displace....dar asa patesc eu mai tot timpul si daca nu a fost soc neplacut atunci is pe calea cea buna.....in schimb am o culoare bestialaaaa
hai va pup pi tati, fara exceptie, pi buni

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, astept poza cu tine urgent...iti las timp pana luni cand vin la birou, daca nu o gasesc e vai de tine

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am terminat cu bucatareala si curatenia.Am pregatit de-o friptura de pui cu mirodenii proaspete si cartofi pai,iar ca si garnitura,ciuperci marinate.Am tras si noste prajituri gen tortulete cu crema de caco si fructe in ea.Si pe deasupra tone de ciocolata.Si mai am si o salata de telina cu ciuperci si maioneza la care am pus verdeturi din gradina particulara.Stiu,m-a cam chinuit talentul,dar nu stiu ce am patit..

andreea e inca fain daca la spete da semne ca se onduleaza iarasi eu mor dupa carliontii la pitici.Ceva "accidente" pana acuma la operatiunea chilotei?
lali a fost incununata cu secces buda?
getik nu am avut fata inca ocazia sa-i fac de petrecanie la potaie,ca parca ma simte lumea ca i-am pus gand rau si-l tine bine la dos.vazusi mai devreme ca am 2 apeluri de la tineam uitat telefonul pe silentios
laurao pai e din ce in ce mai binepoti zice ca ati reusit sa taiati cordonul ombilical.A naibii potaita cu raul lui de masinabine ca nu eram cu skodita ca muream de ciuda la ce a facut in spate in masina.Si nici nu e un caine caere sa stea potolit,tzopaie si se arunca in capul soferul zapacitul,deci e o adevarata aventura sa pleci cu el cu masina
ninia acu daca ai zis de poze noi,sa stii ca nu scapi pana nu le vedem
ema la mine e soare

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Fac cinste cu un ca am reusit sa depun actele pt indemnizatia Mariei! I-am facut azi vaccin fetei. E plina de suparare si agitatie.
Poze noi de aici!

Cris

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

Nu am citit nimik din urma, asa ca nu ma trage-ti de urechi, dar am intrat sa va arat ce-am bucatarit azi
https://picasaweb.google.com/sorilea73/Poze?authkey=Gv1sRgCN6a46Titfm79wE#5603611648020989778

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Salutare dragelor

Nu am citit nimik din urma, asa ca nu ma trage-ti de urechi, dar am intrat sa va arat ce-am bucatarit azi
https://picasaweb.google.com/sorilea73/Poze?authkey=Gv1sRgCN6a46Titfm79wE#5603611648020989778

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Pot sa vin si eu la masa? Arata senzational de apetisant
Petrecere frumoasa sa aveti!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Fac cinste cu un ca am reusit sa depun actele pt indemnizatia Mariei! I-am facut azi vaccin fetei. E plina de suparare si agitatie.
Poze noi de aici!

Cris

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Ti-am mai spus, ai copii frumosi si te admir ca ai trei la diferente mici intre ei, sunt fericiti Sunt superbi puii tai si fetita nasilor

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alynta nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut baietii,parca ieri erau bebelashi.Si iti sta tare bine cu Mariuca asa gatita ca o printesuca
sori uite ce imi faci .Macar de gravidute sa ai mila ca eu mai rabd pana maine

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Sorilea moaaamaa ce bine arata lebedele !! Si tortul,si salata de beuf ... toate imi plac . Dar nu mi se face pofta tocmai mi-am facut o budinca de vanilie,deci umplutura de la lebadutele tale,salata de beuf am mancat pa Paste pentru toata perioada pana la craciun ,iar la tort...hmmmm.... sa vad intai sectiunea,cu ce e umplut[,si p-orma mai discutam. Eu la lebede as fi mers mai departe si le-as fi pus jeleu colorat pe cioc,si le-as fifacut aripi tot din jeleu,dar presarate cu nuca de cocos si mac . Da' eu is tzacanita,sa nu faci ca mine . Merg umplute si cu crema de branzica cu verdeata si usturoi,nu? Hai ca am luat-o razna rau.

Alynta superbi copilasii tai,iar fetita imbracata in lila ,ce sa zic,m-a topit.E frumoasa ea asa,dar in rochita e diafana.Felicitari pentru reusita.

Anna au inceput poftele mamicule? Ceva vitamine iei ? Ca am auzit multe fete carora pregnavitul le-a taiat din greata. Eu am luat foarte putin timp vitamine,si foarte putin timp acid folic.Eu mai bine mananc iarba pana crap decat sa inghit pilule.

Eu fac o ciorbita de poulet , cu taitei de casa,bors si leustean,si in rest nica,si azi am dormit ca vacuta.Dar am si mers vre-o 4 km pe jos,cu Paul de manuta.Am fost pana la un Penny pe jos,la fel ne-am si intors,si sunt vre-o 2 km pana acolo. Tati a zis ca nu sunt zdravana.Cand ne-am intors,Paul era rupt de foame si somn,a mancat cu ochii inchisi si a dormit de la 14.15 cam asa,pana la 18.30 ,si eu impreuna cu el ultimile 2 ore.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput