**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna gagici,ne-am cules de pe drumuri si iata-ne acasa.Fi-mea e terminata de oboseala si acum doar ce a adormit..iupiiiiiiiiii,eu inca frec menta ca amo leneeeeeeee,soata e pe teren..

lavi multam de cafea
picky multamde tratatieo sa aleg ceva cu alcool ca acum sunt acasa
ninia incerc sa fiu prima ca sa las la fete ce au nevoie ca sa-si incarce bateriileazi mi-a luat-o lavi inainte ca deh,a inceput jobul..eu mai lenevesc oleaca in pat.pai lasa ca nici fi-mea nu doarme mai mult,fix cat merge masina ca imediat cum se opreste parca are radar si beleste niste ochi cat casa
getik in sfarsit ai scapat de javra aia eu astept momentul potrivit sa-i dai ce-i trebuie fara ca sa ma vada socru-meu
anaela pai doarme bine de tot,a mea doar 8-9 ore ii sunt de ajuns.Clar are o placere desebita sa conducasi mai ales sa se mozoleasca cu danette.In cusca aia e un porcusor de guineea??Fata,cand ai timp sa-i faci atatea poze?ca eu parca sunt mereu pe fuga si nu mai reusesc..
laurao deci clar tu nu o sa ai probleme sa-l lasi acolo,ca se pare ca odata ce da cu ochii de copii,noi mamicile suntem neinteresante.Ce ai maica?ba vorbesti mai corect ca mine..sa ma vezi si obosita cum scriu..sincer,nici eu num ai intelg ce scriu
mady daca iti zic ca la c-ta a fost cald si soare pana acum 2 minute ma crezi?
cuscra prea te gatesti..e vreun eveniment la orizont si nu stim noi??
picky budinca cu bucatele de fructe e ok?se face repede si e tare gustoasa daca pui si 2 linguri rase de zahar.Eu propun sa inviti babornita sa imprumute vreo 2 zile catelul
lali ce faci fata?.La sa sa vezi ce salata a la EU imi trag eu
ana are el un motiv de nu vrea la olita sa mai faca..cine sta ziua cu el cand esti la munca?Intreba ce s-a intamplat.or sa treaca si greturile si poate faci lui Vladut o surioara
picky eheee, am mai mult de 7 culori,numai ca s-a lasat frigul de cateva mninute si mi-e ca-mi ingheata bulanele.Bunnnnnnn,daca nu are alune e betoana,astept reteta.Foarte faina initiativa pustilor,bravo lor

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

La naiba,trebuie sa-l duc pe Dojo la medic sa-i fac antirabicul.Asa ca picky,pastreaza-mi te rog pentru mai tarziu ceva cu alcool

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ziua buna!
Azi am avut ceva activitate, pe langa stat in blide pentru vreo 3 feluri de mancare, am fost cu Cezara la coafor. Ei, la inceput a fost cuminte, dar cand a ajuns la spate se gadila si nu e chiar drept tunsa. Nu prea mai are zulufi, sper sa-i creasca tot usor ondulat. (poze pe blogul ei)
Si tot azi am incercat olita, cu succes. Prima data inainte de a-i face baie am asezat-o mai mult in gluma si a avut un prim succes lichid. Iar dupa-amiaza a cerut la olita si a mai avut inca un succes, solid. De-acum sper sa mearga mai usor, ca pana acum nu facuse nimic si nu era fata stimulata sa mai incerce.
Cam multe detalii ....

O seara placuta tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

La multi ani Stefii! sa cresti mare si sanatoasa si mereu asa de frumoasa.. Picky mii de scuze dar de dimineata cred ca am fost prea adormita sa vad ce zi este.
Va pup, abia am ajuns de la servici ca trebuie sa mergem in parc

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaa
haideti la [cefa],perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Nu-mi vine sa cred ca sunteti pe pagina 2 la cata tastarnita avuserati ieri

Ieri a cumparat lesa a potaie,lunga,smechera,rezistenta..dar am luat-o degeaba.Am fost aseara la veterinar cu Dojo sa-i facem ultimul vaccin(cica peste un an il mai intepam,pana atunci la fiecare 3 luni deparazitare interna)si bine ca am plecat cu bentleyul(a se traduce dacia),ca a facut pipi,a dat afara,a ragait urat deci ne-a lecuit de gandul nostru de al duce la plimbare in parc cu Miru.Aaaaaaa,si sa nu uit de fiecare data cum prindea ocazia,se urca pe soata si daca se putea si in capul lui

andreea moamaaa ce freza smechera i-ai trasdar nu cred ca-i vor mai crese carlionti,tocmai de asta eu nu o tund pe Miruna.Bine ca am ramas si cu sechele ca fii-mea a fost chelioasa pana aproape sa faca 1 anisor.feliciatri pentru inaugurarea olitei.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Azi, zi de leneveala si smotru in bucatarie. Bine ca e mai frumos afara si acus o tulim.
Cris, la spate e inca ondulat. Eu am avut parul ondulat pana pe la 3-4 anisori si acum, dupa ce am intarcat fata, se onduleaza usor din nou. Asa, la batranete ... [rad tare]

Fiica-mea e in chilotei si maieu si e tare mandra. Ma pregatesc pentru sters in urma ei.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!!
Fi-miu sta pe WC in momentul asta ,sper sa fie cu succes.
Va tzuc,am si azi trebi,mama lor ca nu se mai termina odata.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la

cris da am scapat de javre ase traduce 2 caini unu musca oameni altu devora gaini si tu esti tare cu cainele eu credeam ca deja este pa

ary si acu doarme iar eu fug sa intind nidte rufe si sa hranesc iepurasii

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va pupacesc

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

serialbastre iti doresc mult spor la sters in urma fetei si sa iti reusesca cit mai repede treaba cu olita...din cauza ca am inceput gradi eu am lasat-o unpic mai moale cu olita..dimineata cind suntem la gradi primeste pampers si abia dupa ce se trezeste dupa somnul de dupamasa primeste chilotei..ieri si alaltaieri nu a facut deloc pe el..doar la olita..dar "problema" este ca nu se cere..eu il pun pe oltia cind ma taie pe mine capul ca ar fi momentul...daca are "chef" lasa ceva in ea..daca nu nu

si acum despre ziua 5 la gradi...bineinteles ca sebastian din nou nici nu ma bagat in seama dupa ce am intrat in gradinita..astazi a stat 45 de min fara mine..dar cind am intrat inapoi a strigat: "maaaamaaa" si dupaia sa jucat mai departe
ce imi place mie foarte mult este ca copiii au voie sa isi aleaga cu ce jucarie vor sa se joace..daca cumva aceea jucarie este ocupata de alt copil atunci educatoarea ii explica ca trebuie sa astepte pina jucaria cu pricina este libera si intre timp sa isi cauta alta...daca un copilas numi vrea sa se joace de exemplu cu puzzle-urile nu are voie sa le lase pe masa..trebuie sa le duca inapoi la locul lor...asa sunt invatati copiii cu ordinea...astazi au si cintat cit am fost eu acolo..au facut un cerc din scaunele si sau pus pe ele..educatoarea si-a scos acordeonul si a inceput distractia...al meu a fost mai mult decit entuziasmat...

picky si care-i problema ca nu ai facut tort? eu nu ma stresez...nici macar nu ma gindesc sa ma pun la oala de ziua lui sebastian..cofeterie scrie pe fruntea mea oricum tre sa duc un tort si la gradi, si ala nu are voie sa fie facut de casa..trebe cumparat..si eu chiar ca nu ma supar deci o sa cumpar 2 unu pt gradi unu pt acasa..si daca vrea cineva tort de casa atunci poate cu mare drag sa ne aduca unul ..asa e sebastian e super suptirel..da asa am fost si eu si tasu...probabil e in gene...si nu iti fa griji ca va slabi fata..stai sa vezi cind o sa aiba un puseu din ala de crestere in inaltime..

lali a fo cu succes statul pe WC?

cris pai cu cit il duci mei des pe dojo in bentley cu atit mai repede se obisnuieste si dupaia sta cuminte si nu ai luat lesea degeaba da pina atunci ai unpic de tras cu el...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput