**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

LA MULTI ANI!! HAPPY BIRTHDAY! ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG STEFI!!!

am sosit si noi de la cresa/gradi...sebastian e tot mai entuziasmat..dupa ce-i schimb papucei de strada cu cei de casa o tuleste deja la el in grupa...azi a papat din nou micul dejun acolo si chiar l-am lasat 5 min singurel...cind am plecat i-am zis: "mami vine imediat" si el imi raspunde:"da"..(educatoarele nu sunt deloc deaccord cu tulitu fara sa vada copilul, cica trebe informat despre ce se intimpla ) cind m-am intors mia zis educatoare sa ma duc la el sa.i spun ca m-am intors, dar nu prea ma bagat in seama cica nu a plins deloc cit am fost plecata..no bine 5 min nu e mult maine incercam deja 15-20 de min sa vedem cum e

anaela chiar ca nu mai ai mult!! eu abia asteptam sa scap de burtica..deja ma miscam asa de greu...si nu aveam inca un copchil pe linga mine care sa imi ceara atentie

picky sebastian bea ca. 750ml de lapte pe zi...de 3 ori pe zi cite 250ml...dar el e slabut..11,5 kg si 86cm cu mancarea stam noi naspa...abia abia maninca..e exact ca mine cind eram mica umbla buna-mea dupa mine sa minc de saraca ii scoateam peri albi...

by the way pt fetele care nu ma stiu de la odisee, daca fac greseli de gramatica sau nu scriu corect e doar din cauza ca am facut doar clasa a1a si a a2a in romania..restul aici in austria..nu sunt analfabeta ci doar necitita destul in limba romana diaia imi place sa intru pe forum romanesc..asa de multe invat aici

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

laura, ma faci sa rad... fotbalistii nostri (si in general vedetele astea de pleaca prin strainataturi) uita limba romana in 2 luni. cand ii aud ca incep: "siiii...asta....cum ii zice in romaneste..." imi vine sa-i iau la omor. asa ca tu vorbesti/scrii f.f. bine in romana . eu am f. multi verisori (vreo 12 cu familii) in australia si cand "vorbim" pe mail vor numai in romaneste, desi ei au plecat din tara cand aveau 2-3 ani...infine, parintii impreuna cu ei...

in bucale ploua de rupe. m-am saturat de stat in casa...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci......am avut de-a treaba pana acuuuuuuu....mama mama....fost la posta, fost la banca, luat vopsea de par, aplicat vopsea de par pe podoaba capilara, facut programare la tuns pt maine....is surmenata....mi-am pras o culoareeeee...de culoareee, nu altceva.....astept sa se usuce....e un caramiziu....nu-i asa ca sunteti curioase????? si eu, sa vad ce iese dupa ce se usuca.....maine il tund si dupa va bag sa vedeti

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

mady vai cunosc si eu persoane dinastea..cica matusa sotului a plecat in italia cind avea peste 30 de ani..cind am cunoscuto eu ea era de 2 ani in italia..si imi venea mie cu: " commo se dice?...ca am uitat"sunt o gramada care se rup in figuri..nu doar vedetele

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Am bagat ceva rapid la stomac, nu de alta dar mi-au adormit fetele..si aucm vreau repejor sa fac ceva bun ..dar nu stiu ce..rapid si bun ptr Stefi

Multumesc mult la toate ptr urari, am citit tot dar is pusa pe treburi si nu am timp sa raspund..plus ca m-a enervat si vecina de langa(Ema stie) ..imi lasa biletel in posta, ca ea asa comunica prin biletele, ca al meu caine urla mai toata ziua in gradina..pai da si.?! urla ca-i prost si e gelos ca nu-l scot si pe el la plimbare dar cu 2 copii mici dupa mine de abia fac fata, da pai si cu un caine..oricum luna asta ii facem trimitere in ro..da pe ea o cam intereseaza multe, ca tot timpul e bagatoare de seama...deja imi vine sa-i spun vreo doua....in fine nu-mi stric eu izua ptr o babornita..mai ales ca-i ziua printesei mele dragi

V-am pupacit, va spun mai tarziu ce am mesterit

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani frumosi dulceata de Picky, sa cresti mare,frumoasa si desteapta, nu mai zic sa fii si norocoasa ca deja esti cu familia pe care o ai ! Dumnezeu sa iti scoata in cale numai oameni buni !

Va pupic pe toate ,o sa va pup si individual dupa ce mai termin din trebi. Azi sunt gospodina ,am spalat o masina de rufe ( de fapt ea le-a spalat ,eu am facut mai putin) , am aspirat tot apartamentul,am si spalat pe jos o parte,dar mi s-a facut foame,si mi-am facut o salata "a la Io" ,adica la o salata de vara am pus si neste buchetele de brocoli , si am papat cu o fasolica scazuta.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI, STEFI!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE SI TOT CE E MAI BUN IN LUME ITI DORIM, DRAGA DOMNISOARA!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anaela, cat de frumos e Darius In burtica ce ai, ai aflat?

Mergi la inceput

Vladut este bine, nu stiu ce sa va spun nou despre el Face progrese, vorbeste o gramada, a invatat o multime de lucruri...in schimb sunt suparata ca nu ma inteleg cu el sa faca la olita/wc...si nu pot sa pricep de ce fuge atat de ea in conditiile in care niciodata nu l-am obligat sa o foloseasca Nu stiu cum o sa o scoatem la capat cu asta

Eu cu greturi toata ziua, somnolenta, ameteala..tot tacamul. Mi-e atat de greu sa ma concentrez la ce am de facut la munca de nu pot sa va explic, vesnic zici ca sunt dupa doua sticle de rom si ma uit in gol la persoanele care vorbesc cu mine si nu pot sa le urmaresc...offf, sa treaca mai repede perioada asta. Acasa deja sunt varza de oboseala cand ajung si ma ia Vladut de noua sa ne jucam....

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Hai ca m-am intors bou

Am vrut sa fac si eu ceva bun si na ca mi-a terminat soacra mea zaharul alb si nici oua nu am suficiente..asa ca nu pot sa ma apuc de treaba. As fi dat o fuga la magazin daca erau fetele treze, dar asa dorm si nu vreau sa le trezesc, mai ales pe Stefi.
L-am sunat pe tati si a zis ca o sa ia el niste prajituri diseara cand vine acasa, macar cu asta scot parleala ..ma salveaza sotul ...ce mama denaturata sunt

Asa revin la ale noastre,

Sorina am vazut si pozicile uc pozitia lui Razvan..super tare..a mea de obisei doarme doar in prezenta mea in pat, rar s-a intamplat sa-mi doarma singura, rapusa de oboseala..o data asa mult a refuzat sa doarma in pat incat a preferat sa adoarma langa pat pe podea Asa deci si al tau e laptar mare...
Cris deci esti multicolora acum..pai ia iesi afara ca sa faci pe curcubeul ..macar ai cele 7 culori?! Pai reteta eu nu o stiu din cap, ci de pe hartie, nu am facut-o niciodata, eu, doar soacra mea si sotul ..dar daca-ti place nuca (ca intra multa nuca) si ciocolata ti-o voi scrie..ea e fff gustoasa, te lingi pe degete dar sigur de la ea dai si in diabet
Andreea si cica e indicat sa se manance lapte pana la 4 ani cel putin..dar cum mamanca Stefi..
Mady gata am vazut de unde ti-ai tras culoare..macar nu ai mai inchis gura si ti-ai spus punctul de vedere..bravo si voi tot cu laptele?! las ca si stefi e pe langa cu mancarea;.daca-ti zic ca pana la ora asta mi-a mancat asa: cica sandvisuri de dimineata..dar doar cascavalul de pe ele, deci lactate, apoi sticla de lapte si acum la pranz inainte de somn inca o sticla de lapte..cand se va trezi o sa incerc sa-i dau mancare...sa vedem ce sanse avem..daca nu la cina..ca acolo vad ca mai ciuguleste cate ceva
Ema deci ii buna dieta ..bravo..ia vezi poate te faci mami sexy de ii frical ui Cata ca te fura altcineva ..Aha deci tu vrei sa te faci sexoasa rau..asteptam noul look
Ninia in comune treaba e mult mai lejera decat in oras..chiar ne bate gandul sa ne mutam in Boechout, ca-i totusi mai aproape de oras..si asa am scapa si de mizeria legata de crese/gradinite..numai ca e vb de cum imi voi gasi eu de munca, ca momentan nu am un job stabil...vom vedea in viitor, deocamdata sa terminam ce mai avem de renovat la casa si dupa.. De cati ani esti prin Be?! Pote ne vom intalni vreodata.. si in viitor facem o intalnire si cu Ema Lavi usor, usor iti intri in mana cu treburile la job..ma bucur ca Rares s-a acomodat cu soacra si ca in curand rezolvati si cu gradinita. Ce mai face micutul Andrei? Cum se mia simte?
Ana am vazut pozici frumoase de Darius si multeeeeee ..s-a facut o splendoare de baietel, o sa ai un ajutor de nadejde in casa cu bebelina..si v-ati gandit la nume? darius ce zice? asa putin mai ai ...iti urez de pe acum sa ai parte de o cezariana usoara fara complicati..si sa ne anunti sa facem galerie
Laura bravo lui Sebastian ptr progrese..se vede ca-i place gradi si ca nu o sa fie nici o problema legata de absenta ta.. ee ce slabut e, vreau si eu ca Stefi sa fie mai finuta ..da slabeste ea .. chiar eu nici nu stiam ca tu esti de mica in Austria ..iar cat despre greseli gramaticale sau scris incorect, stai linistita ca is noi mai gresim mai ales cand ne grabim..eu una tastez mai repede cu o mana decat cu cealata si inversez literele...deci iese o harababura ...Legat de cei care nu stiu sa mai vb corect lb am intalnit si eu astfel de persoane asa ca..eu am o vb..mare-i gradina prostilor
Lali vad ca esti pusa pe treaba..nu vii si la mine ?!
Anna va trece si perioada asta, inca putin..cat despre operatiunea olita, ia vezi poate-l atrage wc-ul mai repede decat olita si aveti mai multe sanse.

Azi nu am mai pus-o la olita si nici nu am mai lasat-o fara pampers ca nu am avut timp, am fost plecate pana la mutualitate, apoi in parc unde copii de la scoala din parc erau pusi la curatenia de primabara..spalau bancile din parc, adunau mizeriile, spalau topoganele, mesele..ce mai ora de practica..cred ca era ceva legat de sa pastram mediul curat, ca erau toti imbracati in tricouri de culoare verde, si in parc s-au amenajat corturi uc baloane, o scena..ce se face.;habar nu am ca nu era nici un afis postat

Anna e in relax si mai mataie din cand in cand...ba mai vomeaza, mai se chinuie sa mai dea niste parturi...ba mai rade, ba mai scoate limba ca viseaza tatzi..ce mai e preocupata de multe, iar Stefi ini doarme si vad ca-i bagata toata in plapuma ca nu se mai vede in camera..decat o aud cum respira ..

Hai ca ma scris mult...

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput