**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa...
haideti la ,perfuzabila cu nes[pofta,ceai fructat,trabuce si vougue

LA MULTI ANI PUCA !!! ,sa cresti mare si mumoasa si sa asculti de mare si tati

picky sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si sa ne dai si noua tort,da?.Fi-mea e pro mancare,laptele e asa.. de fitze la ea.Ii dau seara la culcare bibe cu 150ml lapte asa mai mult de alint,ca cu 1 ora si ceva inainte mananca mancare cu sapte guri de cine o vede zice ca-mi las copilul flamand este zi.Iar dimineata mai cere ea 50-100ml,dar ocazional.. .Cum erata prijitura aia care spui ca o mai ai?a-i o poza sau ceva ingrediente daca stii ca sa o mesteresc si eu,plsssssssssssssssss.Oare sigur de la mirosul de ciorba a adormit ea asa?Cred ca s-a culcat cu gandul la ea,ca dupa ce s-a trezit a incept "papam?"
sori sa mor daca stiu ce au patit,dar e asa de scump cum doarme el dezertat pe margine.la voi a fost de vina biberonul
andreea lasa ca nici a mea nu se omoara cu laptele,important e sa fie ele sanatoase
mady sa stii ca si eu am trecut printr-o perioada in care Miru ar fi mancat in disperare muraturi si masline din acelea cu gogosar,mancarea parca era contaminata cu ceva naspa..nu vroia sa se atinga de ea.Am lasat-o in pace si dupa vreo cateva zile am prins-o in plin flagrant la punga de paine,baga in ea ca sparta painica goala
cuscraaaaa cred ca salata e de vina.Se pare ca e musai sa ma apuc si eu de cura ca am dresingul plin de alde 36 si nu mai incap in ele
ana tu ce faci?nu ne-ai mai zis nimica de vladut?!
ninia fata,noi de fel suntem tastarnitoase.Nici macar in masina cand merge nu doarme?La noi mersul cu masina zici ca e somnifer pentru domnisoara.Si tu chiar crezi ca ca numai cu salata a dat jos cuscra-mea?Pune si o bucata de carne langa ca no fi foc
lavima bucur ca nu aveti probleme cu plansul.Vanataile mele incep sa prinda un colorit cameleonistic,deci iti imaginezi de gama de culori zace pe mineCa sa nu zic ca azi ma risc sa ma incalt pe tocuri ca sa scot mandra la plimbareacus sa vad daca or sa am tina planetarele sau cad si in nas ca sa-l julesc si pe asta.Nu stiu fata cu a reusit,cert e ca eu va scriam voua,si deodata linise totala.Mam gandit ca e in pat si sta si ea ca tot omul ca saadoarma,cand colo era dezeratat in halul ala.Pipi la olita???Pai ai baiat mare mai mami.Ia uite ce de vestideja ati rezolvat si cu gradinita,bravo mami.Stiu ca e greu sa stai prin spitale,de fat e oribil,dar mititelul a suferit o interventie mult prea ampla ca sa-l lase acasa cu famalia.parera mea e ca trebuie tinut sub observatie o perioada de timpAsteptam vesti despre Andrei

Am tot vorbit de cat papa copii nostrii,si am vazut cantitatile si restrictiile.Ok,dar ce se intampla in cazul nostru,al adultilor..eu una as bea si 2 litri pe zi,lavi cred ca vaca aia e mai bine sa stea la mine ca sa ma hranesca

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

LA MULTI ANI!!!! STEFIIIII sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata ta

mi-e somnnnnnnn si e o vremeeeeeeee tare scarboasa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Cu micuta chitaietoare, strut, mistret (ca de cand s-a nascut am gradina zoo in casa..asa sunete scoate ) in brate va invit la o portie de tort si multa bautura din belsug, ca doar o data face Stefi 2 anisori...bine ptr ea laptele e mai important acum...

Acum vrea si ea in brate....revin mai tarziu

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI STEFIII sa cresti mare sanatoasa, norocoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase.
Picky sa-ti traiasca mandretile si sa te bucuri in fiecare clipa de ele. Sunt cele mai minunate daruri facute de DD

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

LA MULTI ANI STEFI!!
Picky sa-ti traiasca fetita (-ele) , sa fie sanatoase si sa-ti aduca numai bucurii!
chris fata, da tu dai mereu desteptarea in fiecare dimineata?!. Da doarme fata in masina da numa cat conducem indata ce ne oprim gata! Asa a fost mereu sensibila la zgomot de cand s-a nascut nu dormea bine cand plecam de acasa..in schimba baiatul a dormit peste tot, puteai sa tragi cu tunul si nu se trezea.
poate reusesc sa mai intru azi, am trebi multe insa chef deloc!.

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

LA MULTI ANIIIII STEFIIIIIIIIIIII[S][S][S] SA CRESTI MARE FRUMOASA CUMINTE SI SA ITI DEA DOAMNE DOAMNE TOT BINELE DIN LUME

am venit repede la cafea inainte sa plec in oras cu ary la spital azi facem ultima doza de la vaccinu de la caine, de caine am scapat
gata am fujitpup pe toata lumea fara exceptiiii

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Stefi!
La Multi ani pletosica mica,sa cresti mare si frumoasa si parintii tai sa fie mandri de tine intotdeauna!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

urez LA MULTI ANI, STEFI!!! picky, sa-ti fie fetitele sanatoase si sa aveti numai bucurii.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Hello buburuzelor,

nu am mai intrat de ceva timp, va citesc asa pe furis cand am putin timp, suntem si noi pe ultima suta de metri si incerc sa imi pun si eu lucrurile cat de cat in ordine, mai am doua sapt jumate .
Sa va zic ca al meu copil doarme si acum, de aseara de la 11?sper sa mai stea macar 10 min sa apuc sa trimit si eu mesajul asta.
Bebelina e ok, tot mai micuta cu cateva zile dar mi-a spus doctorul ca nu e asta o problema , normal termenul ar fi fost pe 1 iunie dar pt ca mai am o cezariana de la Darius a zis ca ma programeaza pt 24 mai, asa ca mai avem ffff putin, eu sunt cu mijlocul praf, ma doare ingrozitor si abia mai pot face cate una alta.
Darius e un nazdravan, e haios rau cand face cate o prostie si facem si noi progrese in ceea c priveste facutul la olita, dar deocamdata nu il pot lasa fara pampers pt ca noi stam la parter si e foarte frig pe jos iar caldura nu mai avem de prin martie asa ca e mai greut.
Stefii mami sa aveti parte de oa zi frumoasa impreuna cu cele doua printese.
Cris super Mirunica cu pozitia ei de somnic.
Lavi pupam pe Rareselu si ma bucur ca sta cumintel cat esti tu la serviciu, cred ca iti este tare greu fara el.
Sorilea il pupam si pe Razvanel mai ai si tu putin pana incepi serviciul.
Alic cu intarziere si de la noi pt Natalia, pupicei.
Va las cateva pozici cu noi incepand de aici si va pupam pe toate si pe toti.

Ana 32 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, STEFI!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput