**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Sorilea, super tare si Razvan!

Picky, tu te plangi ca Stefi bea prea mult lapte, eu ca Cezara bea prea putin ... a mea daca mananca 150 ml dimineata cu cereale. Mai mananca si ceva iaurt dupa-amiaza, dar lapte nu bea nici sa o pici cu ceara.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, nu pot sa-ti dau linkul ca nu vreau sa intru si pe aici in polemica. ajunge acolo unde e... sau a fost. eu nu sunt genul care accepta usor nedreptatile, asa ca daca eu sunt corecta astept acelasi lucru de la cei din jurul meu...

cris, sorina - superbi puiutii vostri .

eu ma plang ca mihaita nu prea mai mananca mancare. papa f.f. putina mancare. nimic nu-i mai place. vrea numai lactate, masline si castraveti murati .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Mady nu te mai plange de al tau, ca si al meu e la fel, doar ca nu vrea decat lapte la greu si apa. Cu greu reusesc sa-i mai dau si altceva
Oare ce-o fi cu puiutii nostrii???
Picky si al meu beat tot 1 litru/zi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

tin sa va anunut ca am ajuns la marimea 40....nu ma strang, stau perfec...deci ma desumflu, cica
aveti tastarnitza, nu gluma
am citit, am vz si cum doarme normea, bestialllllll, acu ma duc sa pap, salata

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mady ca ci machiaj colorat ti-ai tras

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Superi tari, Miru si Razvan nu-mi vine sa cred in ce pozitii dormeau

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Mai fetelor daca scrieti in ritmu asta chiar nu pot tine pasul cu voi , intru sa ma citesc da de scris ioc..ca mereu intervine ba gogoasa mica , ba nazdravanu mare..eu sunt bineee mi-a trecut si raceala si durerile de spate..yeeeeeeeeeNu chiar in totalitate da nu ma plang
Am vazut si eu pozicile Cris si Sorilea..cat de dulci sunt!!! ..mi-e nu mi s-a intamplat pana acuma sa adoarma Elena pe vre-undeva , am reusit sa-i fac program de somn la amiaza si n-am prl cu ea doar daca plecam pe undeva,, e f sensibila la zgomote si doarme f putin..

picky, ema,laurao, eu la inscrierea la gradi nu am avut probleme deloc..Noi stam intr-un sat la vreo 12 km departare de Anvers.. chiar l-am inscris pe Mathias cu o luna inainte sa poata sa mearga pt ca nu ne puteam hotari. Aveam de ales din vreo 4 de aici din sat una particula chiar f aproape de casa, insa am optat pt cea de stat care e mai departe si tre sa-l duc, aduc cu masina, insa auzisem foarte bune reactii despre gardinita respectiva , avem verisori care merg acolo..La asta de langa noi am facut eu stagiu pe vremea cand am facut cursurile de puericultura si nu am fost multumita pt ca era f mica , copii inghesuiti, wc-urile f murdare ( bleah), si ce m-a socat cel mai mult e ca in pauza copii nu aveau ce face decat sa astepte sa poata merge din nou in clasa , nu era nimic pt copii afara de joaca, in afara de o chestie de lemn cu tobogan , pe care se puteau si catara.. insa nu aveau voie mereu pe ea ca faceau pe rand clasele..
Insa mi-a fost greu sa decid ca cunosteam educatoarele si aveam o legatura f buna .. Mi-ar fi fost mai usor sa discut cu ele. A da aici gradinitele de stat sunt mult mai dotate decat cele particulare , am impresia ca in Rom e invers..nu mai stiu sunt plecate de mult timp, si pe atunci nici nu ma intereseau chestiile astea. Suntem f multumiti de gradinita pe care am ales-o, Mathias merge cu drag,si asta e cel mai important pana la urma. Si mie mi-ar placea sa merg acolo , au curte f mare cu loc de joaca amenajat pt copii , groapa mare de nisip..in pauza pot ramane si inauntru daca e vreme urata..si stau linistita in caz ca nu pot sa merg sa-l iau la timp,pot suna sa il duca la afterschool care e acolo langa gradinita..
E orcium f frumos aveam pe undeva o poza de la ziua baiatului in clasa sa vad daca o gasesc..
Cu cresele e alta poveste si acolo am facut stagii, am si lucrat, da intru sa va povestesc mai tarziu sau maine, ca stau copii calare pe mine ca nu le dau atentie..
pup fetele

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Ohoooo , Bravaaa Emaaaa! Tine-o tot asa!! Eu nici un gram n-am dat jos..pfff , Cum fata tu o tii numa pe salate, io as lesina!!

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara gagici! Moama ce limbarnita si tastarnita aveti...am citit in mare dar nu mai retin si sunt si foarte obosita.
Fetelor va multumesc pt incurajaril legate de serviciu, deja azi m-am descurcat mult mai bine, doar ca mi-e ciuda ca nu le stapanesc asa ca inainte, dar dupa o saptamana sigur imi intru in ritm la cat avem de lucru . Rares a inceput sa o indrageasca pe soacra, ba ii da chiar si pusi, de plans nu plange dupa mine, mananca, doarme e foarte cuminte. Cand vin acasa si ma vede e cu gura pana la urechi si vine tot fuga sa ma pupe si se cocoteaza la mine in brate de nici nu ma pot dezbracaMa bucur mult ca s-a obisnuit cu soacra.
Cris tu cum mai esti cu vanataile si cazaturile?...am vazut pozitie de pozitie de somn la Miru adorabila de l-a intrecut si pe Rares cu pozitia in care a adormit...cum a reusit?
Sori l-am vazut si pe Razvab doamne dar cum au reusit sa adoarma pruncii vostri asa?
Anna sper sa treaca repede greturile si abia astept sa ne spui si tu ca e passsaaaaa, iti doresc o sarcina usoara
Pickyma bucur ca sunteti bine...faina patanie cu kk...Aaaaa era sa uit, mi-a facut si mie Rares primul pisu la olita ...de vre-o 3 seri imi aduce olita si sa-l dezbrac sa-l pun pe olita fara sa fi insistat eu pe langa el, a venit el singur dintr-o data cred ca e pregatit si intelege ca trebuie sa faca acolo. Poate da Domnul si scapam de scutece mai repede decat credeam...sper sa-l si tina faza cu olita!
Ema asa am zis si eu ca se poate face non-stop si 6 luni sau oi fi scris 6 saptamani[ban] tot ce se poate... eu ii dau din iulie ca sa-l imunizez pt cand merge la cresa deaia-i dau pe perioada verii efectul se vede si dupa nu doar in timpul tratamentului cel putin asa a fost si la noi, n-a racit toata iarna si nici acuma nu e si nu-i mai dau din februarie...cum mai e Darius, i-a trecut raceala?...vezi ca ti-am confirmat ceva la bazar, ms mult
Madyam vazut ca te asortezi cu culoare portocalie zilele astea , cred ca stiu eu de ce oricum tie-ti sta bine cu orice culoare , ce-ti mai fac baietii mami?
Apropo de inscrierile la gradi m-a sunat si pe mine matusa sotului care e educatoare la gradi unde o sa fie Rares si mi-a zis ca trebuie deja sa-l inscriem pt sept anul viitor, asa ca saptamana asta rezolvam si inscrierea la gradi si gata ne-am luat o piatra de pe inima. Va fi intr-o grupa cu verisoara lui Maia si se inteleg supe.
Anna Andrei e mai bine, dar nu-i lasa inca acasa, nu stiu multe sper sa vb maine cumnata mea cu dr lor care tot ii evita mai nou
LauraOana ce fain ca te lasa sa stai acolo, super si mie mi-ar placea
DanaMiam vazut pozicile cu voi, sunteti cu totii adorabili
Getik sanatate multa
Fetelor al meu prunc bea aproape 1 litru de lapte pe zi...oare e prea mult?...eu chiar am zis ca-mi cumpar o vaca si o las sa pasca in fata blocului in gradina ca dau faliment cu fiu meu
Ema bravo fata pt noile masuratori
Fug si eu la nani ca sunt obo. Va pup pe toate si pe cine n-am amintit. Va doresc o noapte buna si linistita....si dc o tineti tot asa poate va scriu un capitol in weekend

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetele va las cafeluta , capucino, ceiul, cioco calda si am fugit la lucru. Va pe toate!

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput