**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multam' fetelor!
SoriLea
Lali da harnicuta mai esti!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ca tot era vb de mancare. Am facut ciorbita de pui cu mult zarzavat si taitei de casa si paine. Vad ce mai fac maine.
Cum se fac lebedele?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ca tot era vb de mancare. Am facut ciorbita de pui cu mult zarzavat si taitei de casa si paine. Vad ce mai fac maine.
Cum se fac lebedele?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Gogosele de miniecler,umplute cu crema de ecler,capetele si gaturile lebedelor tot din aluat de ecler,parca asa.Sorilea,gresesc?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am hranit populatia,acum asteptam sa se faca ora de somic la sectorici ca sa il culcam si noi sa mancam prajituri
lali se vede ca tu esti in pofte..auzi la ea,cojite de dulce cu branza..fata,mai bine pe niste paine prajita pui un amestec de telemea cu branza dulce,marar si mirodenii si un pic de smantana.iese o nebunie.Moamaaaaaaaaa ..mai usurel fata cu plimbarile astea kilometrice ca nu stau la 2 pasi de tine ca sa vin as te salvez
alynta dap,se face din compozitie de ecler

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

cris tic tic tic ca sebastian doarme deja ..hai ca mai unpic si adoarme si terorista si va aruncati in bunataturi

ma duc la o tigara si dupaia bag si eu o felie de tort..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

ca bine zici..inac o juma de ora si ma destrabalez ij ditamai prajituroiul dupa care salivez de cateva ore bune

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

inervantelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .....altele is la dieta si voi vb de destrabalari culinareeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cris ,vezi ca in peste tine daca mai faci multe prajituri...

Fataaa,cojile alea merg umplute si cu castraveti murati daca vrei,ca se fac din faina,apa,ulei,sare si oua , nu sunt dulci. Eu am facut pentru un aperitiv aca,umplute cu branza feta+marar+usturoi pisatputiiin de tot,o idee doar pentru aroma,si s-a lins toata lumea pe degete.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Stiti cum sunt?demolata de obosela.La 1 si ceva dimineata am adormit si la 7 deja oripiliciul mic vorbea dincolo cu iepurash si soricelul in patut

ema stai asa fata ca eu nu-s la cura.O singura data in viata mea m-am tinut si eu de una si m-am simtit asa de rau si slabisem intr-un hal de am zis ca nu-mi mai trebuie toata viata
lali hai fata ca glumeamDaca vrei am si eu ceva idei cu ce merg umplute cojitele alea si iti garantez ca e demential de bun
sori distractie placuta,si sa ne pui si pozici

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Moama fetelor ce tastarnita aveti cine mai poate tine pasul cu voi. AM intrat sa va salut si sa va pup pe toate, nu stiu dc o sa mai am timp sa intru mai tarziu si am zis ca acum e momentul. Azi mergem la nunta la un coleg de la banca, cred ca va fi jumate din banca Transilvania la nunta, e nunta de fitze. Merg de la 9 la coafor sa ma fac si eu frumoasa. Azi e prima oara cand merg pe datorie la coafor , ca norocul ca merg de ani de zile la aceeasi coafeza si ma asteapta pana la salar de bani...rau am ajuns. Apoi maine mergem l botez la 100 km de Oradea...deci ne distram dar si plangem dupa bani 250 de euro
Va si va imbratisez pe toate si be buburuze si va doresc un weekend placut!

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput