**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Mi-e imi cazu curentul mai devreme,bine ca acum si-a revenit.
E tare frumos afara,dar cum al meu are treaba,nu putem sa plecam la plimbare.In schimb,daca maine e la fel de fain,scot sectoriciul ca si asa tipa prin casa "capii,capii" adica copii

picky cum e la voi?scoateti fetele in parc sa ii faceti ziua Pucai?
lavi distractie placuta

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cris nu-ti doresc decat o marime 40, cat de curand.....asa poate te mai potolesti si tu
lavi destrabalare placuta fetita....eu azi ma vad cu fostii, o parte doar, colegi de liceu....si e o vremeeeeeeee de sa-ti dai palme
hai va pup si weekend placut

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

emoooooooooooo ce esti fata rea? vrei sa ma umflii de la 38 la 40??

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

ce e cu linistea asta???

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Seara buna!
Is franta, dar tot am intrat pe aici un pic si am nimerit numai bine sa ma delectez cu poze faine.
Eu am bucatarit toata dupa-amiaza, desi nu am facut mare lucru, o ciorba de vitel si niste chiftelute cu multa, multa verdeata. Si acum pe seara un piure, mai mult pentru Cezara, ca noua nu ne mai trebuie. Ceva dulce ... maine de-acuma, desi dupa kg din dotare ar trebui sa zic pas. Cand va aud de marimi de haine 36-38-40 ...

O seara placuta tuturor, care la nunta, care la petreceri, care pe-acasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna serile!
Lavinia distractie maxima!
eu cu fata la tastatura. Baietii la baita. A trecut cumnata pe la noi. Maria a plans la ea, ca nu a vazut-o de o luna si ceva. Zicea ca soacramea a facut tomograf la cap de Paste(nu ne-a zis) si nu au vrut sa-i zica rezultatul. Banuim un al-3a cancer... I-am zis sotului sa mearga cu ea la oncolog ca stiti si voi cum sunt medicii, dar nu prea vrea si eu nu "pedalez" pe ideie.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa

dorm pe mine,dar sectoriciul se frichine dincolo in patut si acum astept sa ma cheme sa o iau de acolo si sa o plantez in pat langa ta-su.
Cum era de asteptat,e o vreme de tot kk,si fix cand am planificat sa o scot la plimbare.Sa dea naiba daca zilele astea cum prind cald si soare nu iau masina si mergem in parc la copi,si poate a fie si miercuri sau luni..nu mai tin cont.Oricum azi iesim un pic,dar e ud ca a plouat azi noapte bine de tot si e frig

andreea nu-i rau cu ciorbita de vitel cred ca zilele astea o sa le fac si eu
alynta ce interesant..ma duc la dr. si ala nu vrea sa-mi spuna rezultatulSa speram ca nu e chiar asade sumbru rezultatul.Cat e inca sotul tau acasa,sa mearga cu cu ea la medic si sa vada ce si cum

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

imi pare rau ca nu v-am mai citit ultimele zile, dar de maine incep serviciul si am avut ceva umblatura dupa pragrame, planificari si tot asa.

lali mete, FELICITARI pt carutul roz!!! sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si la termen!!

sori, am vazut pozele cu bunataturile pregatite, arata bestial!! distractie maxima si vreme frumoasa!!

am vazut ca vorbiti de mancare, eu ieri am pregatit o ciorba de pui cu legume proaspete, din gradina proprie, o friptura de porc cu branza si oua (gen tochitura, traiasca colesterolul!!! ) si o prajtura cu stafide, nuci si visine. astazi avem petrecere mare, o cumatrie, noi fiind nasii.

matei isi da drumul la vorba din ce in ce mai bine. de ex ieri, cand faceam prajitura el era langa mine si eu ii spuneam ce fac, iar in momentul in care am adaugat nuca ii spun - matei, acu trebuie sa punem si nuca si prajitura e aproape gata, la care el spune - niucaaa (adica nuca). tot ieri, eram in gradina dupe verdeturi iar matei binenteles era dupa mine. la un moment dat vede o broscuta mica sarind si incepe sa tipe - boacaaaa, boacaaaa!

am plecat. va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

cris, am uitat sa te intreb care e reteta pt dulciurile alea in forma de tortulete cu cioco. ai scris joi sau vineri ca ai facut bunataturile astea si mi-ai facut pofta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatzaaaaa!!! Imaginati-va o ranjita care striga la fel ca la reclama belvita start, "incepe ziua cu pofta de viata"!! Nu stiu ce am azi ,am asa ,o gramada de energie in vene.
Cris veniti prin oras azi? Unde o scoti pe pitica? Eu am chef de un cico, vreau sa pleeec de acasa .Cred ca de la ploaia de azi-noapte mi se trage ! V-am mai spus ca mie imi place cand ploua cu tunete si fulgere? ee,cine statea azi-noapte cu ochii beliti pe geam si cauta fulgere? Dap,eu ! Am jucat remy pana dupa miezul noptii si i-am batut pe baieti pentru prima data de cand jucam toti 3 ( eu,sot si un prieten de-al sotului). Am ras de m-am spart ca glumeam spunand cartilor sa vina la mine "jhonny" ,si veneau amandoi din prima mana ,le-am spus ca inchid cu dublu ,la joc dublu si asa am facut ,i-am ofticat tare,si acum ma laud .

Otilia merci ,iti dai seama ca nu imi incap in piele ca o sa am pereche ( bai,cata modestie pe capul meu in dimineata asta !).
Lavi tu esti in petreceri si azi,nu? Sa ne arati si noua cum te-ai coafat ieri,sa vaza si ochiul nostru ! A,si sper ca ne-ai adus tort! Cand eram mica asta era conditia ca sa stam cuminti acasa eu si surioarele mele ,cand ai nostri plecau la nunti/botezuri: sa ne aduca tort si cozonac .

Sorilea cum a iesit petrecerea puiutului? S-au mancat lebadutele sau ne-au ramas si noua?

Ema cand am citit "azi ma intalnesc cu fostii virgula" am facut neste ochi mari ,si apoi am vazut "colegi" si m-am amuzat de gandul meu ,ce-mi trecuse mie prin miiinteeee ...

Serialbastre s-a refacut glezna?

Alynta pe mine ma enerveaza chestia asta cu mersul la dr,care nu vrea sa iti spuna rezultatul.Pai e tot aia ca nu ii spui,si se gandeste ca e foarte grav,ori ii spui rezultatul concret omului,si stie la ce sa se astepte. Hai,poate nu o fi atat de grav,si o fi mai alarmist doctorul respectiv. mergeti voi cu ea si vedeti despre ce este vorba..

Va pupic,ma duc sa sterg in bucatarie pe jos.O sa am un luciu tare misto la gresie,ca mi-a varsat Paul o cana cu ulei de palmier pe jos. Aveam in tigaie prea mult,am pus surplusul intr-o cana,cana pe masa si mi-am facut omleta. Dar am uitat de cana ,si Paul mi-a aratat ca trebuia sa o pun la loc. Bine ca a intins doar pe jos,nu si pe canapea sau pereti.Harnicutul mamei !
Daca va zic ca acum ceva timp daca ar fi facut asa l-as fi pedepsit, si acum m-am amuzat cu el si am intins si eu la ulei pe gresie ma credeti? Parca e mai frumos cand radem amandoi in hohote ca alunecam pe acolo,decat sa il fac sa planga. Oricum nu intelege daca il cert acum, pentru ce sa il cert,ca am lasat eu cana la indemana lui? Hai ca am luat-o razna,ma duc sa sterg .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput