**Buburuze de 2009 in actiune(14)**
Raspunsuri - Pagina 12
Picky_toto spune:
Salutare fetelor,
Am venit sa-mi beau restul de cafea cu voi, acum cat sotul iese afara sa tunda gazonul, Anna incearca sa adoarma, iar Stefi cu Emmy se joaca..de Tony nu zic ca el nu misca din coltul lui
Am avut ieri o vreme ff frumoasa, a batut putin vantul dar nu cat sa ne strice distractia. I-a serbat ziua fetei la iarba verde iar spre surpindrea noastra au mai fost si alti oameni care au serbat onomastica la iarba verde...inca vreo 2 grupuri ..A fost super ca nu a trebuit sa ma complic prea mult, plus ca, copii au avut unde sa se distreze
Si ca sa fie si mai bine, Stefi de cand a facut 2 anisori, adica de pe 5, a renuntat la pampers deja cand simte ca face pipi zice pipi si cere oala, iar noaptea cand ii pun pampers, dimineata il iau uscat...daca se mai trezeste pe noapte, ca are trezire la 4 dimineata si sta vreo 2 ore si vrea sus la joaca, ba vrea lapte, ba vrea afara, ba vrea..multe, ...o pun la olita si gata, dar nu mai face in pampers deloc.
Nu zic ca au mai fost "accidente" si vor mai fi, dar asa se invata, nu?!
Ieri toata ziua nu a avut pampers, nici la parc, in schimb am luat olita dupa mine si facea acolo, nu de alta dar s-ar fi crispat ca sa faca fara olita si ar fi facut pe ea.
Seara au inceput crampele Annei pana la vreo 12 noaptea au tinut, mititica era terminata de durere, atipea putin si se trezea in hohote de plans si tipete, iar eu nu puteam sa-i fac mai nimic, decat sa o plimb in pozitia medicala, sa ii fac masaj, sa ii tin de cald la burtica...mi-a adormit rapusa de oboseala lipita de mine in pat ..iar eu era la fel de obosita ca de vreo catva nopti nu mai reusesc sa adorm din cauza crampelor Annei si trezitului Stefaniei..asta emerg inainte stiind ca e doar o perioada car va trece
Acum vream sa iesim putin in curte sa se joace fetele si noi sa ne relaxam iar apoi dupa masa de prnaz poate trag un pui de somn alaturi de copile...ca iar cred ca ma asteapta o nopate alba si diseara
De citit v-am citit asa in mare, am vazut ca discutati de mancare, am vazut ca s-au pus si pozici, dar de raspuns o sa-mi fac timp in zilele urmatoare.
V-am pupacit si va urez o zi frumoasa cu soare
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
getik1 spune:
fetelor am o rugaminte la voi care isi face pomana cu mine si imi primite parola de la contu comun pe pm? ca nu o mai am daca am fomatat laptopu am pierdut tot
vad ca va distratiilavi distractie placuta si lasai incolo de banii ca oricum se duc dar sa nu uitii de poze.
lali a dat-o in mintea copiilor si am gasit un lucru cu care nu ne asemanam eu detest ploile cu fulgere si tunete.
cris eu demult am invatat sa fac asa o scot pe ary cand este frumos ca daca stau dupa ceea ce pregatesc dau kics asa ca atunci cand simt ceva am fugit cu ary.
piky ma bucur ca va-ti distrat la iarba verbe cu fetele si ca ati renuntat la pampers ai grija si incearca sa te odihnesti si tu un pik si mai ai o lecucutica de rabdare ca se trece si perioada asta la anna
restul fetelor pup dulce fug in pat ca a adormit fimea, si pot sa zac in liniste ca ma intors gripa si sunt varza ieri am zacut toata ziulica si duracell(ary) ma pus pe sarma
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
ai PM geto
va zisei ca aseara m-am vz cu fostii colegi de liceu...ma gandeam ca-s singura imatura la 37 ani....da de undeeeeeee, mai toti sunt la fel ca mine sau mai rau
am pus 2 foto pe cont, nu sunt ft clare ca nu-s de pe aparatul meu, nu se vede culoarea bine....dar na, asta e, ca sa aveti idee de lookul meu
tunsoarea nu ma innebuneste, nu e ce am vrut....ca de obicei, te duci bou si te intorci vaca de la tuns, ft putini sunt capabili sa iti faca ce-ti doresti, in fine, par e si creste.
Lali vai mama, ce-ti trece prin capppp.....sincer nu-mi doresc sa ma intalnesc cu fostii, brrrrrr.....doar nu de bine ce imi era am pus punct....printre fostii colegi e si un fost care mi-a facut zile amare vreo 2 ani dupa ce ne-am despartit....brrrr, am rasuflat usurata cand am vazut ca nu a venit, nu-mi era dor de el, deloc....nu-i port pica, ura, etc...dar nu vreau sa-l vad.
Picky super ca ati avut parte de vreme buna, aici e iar un kkt de vreme de sa-ti dai palme.....frig, ploua,bate vantul
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
lavinia.p spune:
Fetele mele va pup dulce si mi-e tare dor de voi...noi nu demult am ajuns de la botez, a fost super fain si la nunta si la botez doar ca obositor si fara bani in buzunar. Am facut si cateva pozici am sa vi le arat doar sa am si umpic de timp. N-am citit nimic din urma, sper ca sunteti cu toate bine si buburuzele la fel. Va imbratisez cu drag pe toate
Va doresc o noapte buna si linistita!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
lavinia.p spune:
Buna dimineata! Va las calda, ceai, cioco calda, capucino
Eu merg sa ma pregatesc sa merg la servici desi sunt cam zombi
O zi buna va doresc!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!
Cafelute vreti? Hai ca dau si eu cate una pana vine Cris cu specialitatile !
Eu m-am enervat de dimineatza,ca am vrut sa imi fac un smothie si am constatat ca nu imi merge blenderul,mai exact il atasez la partea cu motoras, ii dau drumul,si se desface partea cu cutit cand invarte. Mi-a imprastiat fructele si iaurtul pe toata masa din bucatarie , si l-am aruncat ca ma apucau toate alea. Am ramas doar cu cealalta parte de la robot,aia de maruntit/feliat/amestecat/tocat ,cu vas mare. O sa imi iau un bllender separat ca fara el imi e greu,si o sa imi fie greu si la bebel,dupa ce face 6 luni.
Gata,mi-a trecut...
Acum halesc ,m-am trezit cu gandul la mancare ...
Picky felicitari pentru petrecerea pucai, ma bucur ca a fost frumos si ca scapati de pampers. Eu nu v-am spus ca operatiunea wc a esuat,a stat cateva minute si a vrut jos,minute in care nu a facut nimic.Culmea ca dupa ce il pun pe olita sau wc nici nu mai face nimic cateva ore!
Of,si Anuta are colici? Nu e nimic care sa o faca sa nu o mai doara burtica? Eu stiu,un ceiut baut de tine,sau un ceiut dat ei,sa o linisteasca? Ori daca esti impotriva ceiuturilor, un siropel,ceva?
Ai facut si nanel ieri?
Getika ,pai mamicule la 16 ani ai mei cum vrei sa gandesc? Normal ca sunt in mintea copiilor,intotdeauna am fost asa .
Vai ce bun e brocoli cu ou fiert, am rontait juma' de buchetel , un out fiert tare ,o felie de paine cu pate' facut in casa si beau si o canita de 300 ml ceai si gata micul dejun. Sa vedem cat imi tine de foame...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Emaaaa te-am vazut mami! Ti-am vazut pozicile! Pai cum sa nu ai mintea de copil cand fatza spune tot asa: 17-18 ani?
Lavi spor la trebi., lasa ca recuperezi tu somnul. Da ia zi,tort ne-i adus ? Ceva detalii,intamplari picante/haioase? Haaai,zi ceva,sane descretim fruntile si noi, ca vezi ca suntem suparate de luni dimineatza cu blendere stricate!.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
lavi multam de tratatie eu servesc azi gagicile cu trabue si vougue
Cum a fost weekendul vostru?Ce ati facut?A tinut vremea cu voi?
Noi ieri am fost in oras la plimbare.In parc batea fosrte tare vantul,asa ca am poposit la Asterix.Ne-am tratat fiecare cu ce bautura a vrut si am facut planul de bataie pe toata luna.Am stabilit cu nato sa-i facm Mirunei ziua acolofrate-miu,nasii si kinderii si noi cu Miru,of course.E super locatia si o a luam o masa de 6 ersoane si gata.Saptamana viitoare o sa mergem sa vorbim pentru masa si sa punem la punct detaliile.
Dupa masa am facut un gratar si pentru ca venisera si cumnatul cu sotia si fetele,am stat afara la o barfa si kinderii la nisip si cele mici sau facut varzacel putin fi-mea avea nisip si in pampers.
Aaaaaaaaa, si am lasat-o de la 5 dupa masa pana sera la curcare cu bucile goale..mi-am asumat riscul sa-i faca pipilica,numai ca s-a abtinut.Dar cand ma epilam eu,vine fi-mea din bucatre maraind crizata si cu mana la buci.Ce credeti ca facuse?CACAAAAAAAAA in palmaAm pus-o rapid e buda si la inceput a refuzat sa mai faca,dar daca nu am lasat-o sa se dea jos,a facut pana la capat ce a trebuit.DAr pipi stiti cand a facut?Abea cand am bagat-o in cada,si atuncea se tinea cu o mana de dansa si incerca sa n lase pishulica sa iasa si m-am stricat de ras.
Acum s-a trezit dar tot la ea in patut este si pana nu ma cheama o mai las sa se iubesca cu soricelul ei
otilia Cum e la munca?sper sa te acomodezi usor .Ce faindeja vad ca din ce in ce mai multi pitici in jurul varstei de 2 anisori incep sa ne bombardeze cu o multime de cuvinte.FAc pentru blat reteta de pandispan,si am pus comnpozitia intr-o tava dreptunghiulata cam de 5 cm inaltime.Am pregatit crema de cioco si trufe de la dr. Qetker,Am taiat ananas si kiwi cubulete mici(ca sa nu fie prea gretos) si le-am bagat la mijloc unde e crema.Am tait patrete mai generoase blatul ala.LA insiropat un pic.Pe deasupra am imbracat cu un strat subtire de crema care am pus la mijloc si am topit 2 tablete de cioco noissete de la milka cu 3 lingurite de unt si juma sticluta de esenta de rom,la bain mare(sper ca am scris bine) si se toarna pe desupra patratelor cu o lingurita
lali fata,dadusi in mintea copiilor ,dar lasa ca e bine.Am fost in oras,dar nu am stat mult.Fataaaa ce sadica fusesi cu oamenii,auzi tu la ea ce le-a facut la rummy
picky deci v-ati distrat,aveti si un eveniment foarte frumos..renuntatul la pampers
getik ce faci fata?cam rarut pe aicea?Cum e Ari?[b]
ema ce look fain ti-ai tras,iti sta bine
lavi de abea astept pozele sa vad cum a fost
Mirunel terorista
BAZAR
Serialbastre spune:
Neata!
La noi tot urat, frig, vreme de neiesit afara.
Cris, deja faceti planuri de petrecere. Nici noi nu stim inca amanunte, dar vreau sa o petrecem acasa, ca de! acum avem si noi casa noastra.
Otilia, tu ai inceput mai devreme serviciul, nu?! Eu pe 3 incep, exact cand expira CIC-ul.
Lali, rau fara mixerul vertical, mai ales cand incepe bebe diversificarea. Dar mai e pana atunci ....
Eu pentru azi nu mi-am facut mari planuri, mai ales ca era un zvon ca se opreste apa, vad ca nu s-a oprit. Dar treaba se gaseste ....
O zi frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Picky_toto spune:
Neata
Is obosita rupa asa ca am nevoie de o cafea mare..
Fiica mea mare doarme, bineinteles dupa ce si-a facut rondul de dimineata, de la 4 la 6 iar eu pe langa ea, si cand am zis ca acum pot sa dorm si eu simt ceva ud in pat..deci va dati seama, nu?! ok, am sculat-o, schimbat-o si ne-am mutat in patul ei, cand am atipit si eu incepe fomista sa planga..si are frate un tignal..asa ca s-a dus somnul meu
Intre timp s-a trezit Stefi si intreba in pat "unde e mami?" si ma cauta sub plapuma , am ras ca proasta singura aici cand o vedeam in camera ...noi am ajuns la intrebari deja , a inceput sa-si dea drumul la vorbit, isi canta unele melodi, raspunde cand o intrebi ceva.. de ex: cati ani ai facut..ea raspunde, 2 ani , cum te numesti? ea: aesia ,adica alessia, cu toate ca noi o strigam stefi ... vb mult si e o speculanta..stiti ca v-am zis ca trebuie sa-i diluez laptele cu apa;;ee am facit-o pana m-a prins , apoi numai cu ochii pe mine sta cand ii pun lapte..odata a veni langa mine si imi tot zicea "plin" ca sa-i pun sticla plina ca nu cumva sa ramana loc ptr apa ..
Hai ca scriu cu o mana ca o am in brate si pe plangacioasa in brate..frate stiti ce repede se supara si plange?! Stefi nu era asa...pe cand Anna plange imediat ...bine acum cred ca sunt si ceva crampe...imediat o sa merg pana la farmacia "naturista" sa vad daca gasesc fenicul acolo ca sa-i fac ceai sa-i dua, ca vad ca supozitoarele si ceaiul de chimen nu o prea ajuta
Ma credeti ca fac alergie la plansete.?..si nu v-am zis ca ma trec fiorii cand vad pe strada sau in parc o femeie insarcinata
Incerc sa revin mai tarziu ca-i concert la mine in casa acum..pupici
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai