Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ralu, mulumesc mult, parca mai capat curaj cand aud aprecieri bune. Cred ca sapt. viitoare mai face mai vizita si facem si inscrierea.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Va multumesc pentru primirea calduroasa.
Everything, am vazut ca avem aceleasi date, bafta multa! Ce medic ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

many - si mie imi suna aiurea camera de izolare. Din ce am mai citit pe net, in Ro mamele se alarmeaza daca vad copii cu muci la nas la gradi. Aici, nu. Bine, se vede clar cand e ceva grav, daca copilul e apatic, bolnav. Dar asa, sigur gasesti intr-o clasa copii cu muci, nimic de preocupat. Iar despre bolile copilariei, majoritatea (din ce am citit eu) au perioada de incubatie cu mult inainte sa se vada semne pe corp. Deci mi se pare un pic inutila izolarea imediata, intr-o camera aparte. Si da, bolile trebuie sa le faca de mici, e mai bine chiar.

ralu - si aici (de fapt motessori e la baza sistemului de invatamant italian) grupele sunt amestecate, de la 3 la 6 ani. Si interactioneaza ff bine, fac activitati impreuna, e ok.

frumusika - bine ai venit, sarcina usoara in continuare.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Eu am greturi mai ales daca mananc carne. Daca mananc lejer, fructe, salate, lactate, nu am probleme. Mai e cineva in aceasta situatie?

Mergi la inceput

Eu am greturi de la orice, da' dupa h 16-17,00. Nu glumesc, parca-s la program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

brambu vreau sa iti zic ca si mi-e mi s-au mutat greturile seara. da in ce fel...stau linistita in birou sau la tv si ma pocneste o greata de mor...la mine asta e semn ca trb sa ma dag la nani
dim nu mai am nimic...nu mai vomit nu nimic

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

fitili deci acum chiar ca suntem 99,9% gata cu inscrierile la brumarei si craciunite....a aparut odiseea de ian-feb

samburelul meu

Mergi la inceput

bella - si la mine e semn ca tre' sa ma bag la nani, macar asa nu le mai simt greturile. Da' S. nu e de aceeasi parere, bateriile ei sunt inca pline si tre' sa isi consume energia. Noroc ca e tati cu noi seara. Or trece ele cumva.

Si apropo de gust metalic, nu e metalic, da' e nasol ... la mine e mai mult de medicamente, un gust tare rau. Si nu iau decat acid folic (si ala dimineata), deci nu are de la ce sa fie.

Mergi la inceput

fetelor voi prin ce luna incepeti sa cumparati pt bebe? eu am zic ca pe la sf lui iunie, inceputul lui iulie sa incep sa iau mobila pt camera usor ,usor.
cred ca si ceva hainute....mai ales cele albe pt primele zile

ah deabia astept....cumparaturile pt bebe or sa fie cele mai frumoase cumparaturi ever

apropo fetele la noi pe prima pag avem tabelul cu transformarea sapt in luni....dupa el eu sunt deja in 3 luni si o sapt, da faza e ca ce am gasit pe net nu se prea pupa cu tabelul. voi de unde il aveti?

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumussik spune:

eu inca nu ma confrunt cu greturile ci doar cu gustul acesta insuportabil , in schimb la sarcina anterioara am avut greturi 9 luni din 9, dimineata, la pranz si seara, plus insomnii.
cu insomniile ma chinui si acum , dar am speranta ca vor trece repede dupa primele trei luni.
cat despre carne, nici la cumparaturi nu puteam merge, d-apoi sa mananc, sper sa nu mai trec prin asa ceva...

Mergi la inceput