Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ca sa nu va simtiti singure MARIUCA si EVERITHING ma alatur si voua la toate de fapt, cu acelas UM 04.03.11 si DNP 09.12.11

Am citit pe sarite capitolul trecut si am vazut ca intrebati de nasterea la clinica particulara. Eu o sa nasc la Sanador, numai ca nu stiu nici un fel de detalii pentru ca am ajuns acolo dupa doctor, iar singura chestie de care am intrebat a fost daca sunt dotati pentru nasteri premature, eu la prima sarcina fiind susceptibila de asa ceva de la 32 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Ca sa nu va simtiti singure MARIUCA si EVERITHING ma alatur si voua la toate de fapt, cu acelas UM 04.03.11 si DNP 09.12.11

Am citit pe sarite capitolul trecut si am vazut ca intrebati de nasterea la clinica particulara. Eu o sa nasc la Sanador, numai ca nu stiu nici un fel de detalii pentru ca am ajuns acolo dupa doctor, iar singura chestie de care am intrebat a fost daca sunt dotati pentru nasteri premature, eu la prima sarcina fiind susceptibila de asa ceva de la 32 de saptamini.

pica bun venit...si eu tocmai ce ziceam ca gata se inchide listura
eu mai nasc la privat da probabil la medlife. inca nu e 100% sigur, trbs a mai vb si cu dr meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

frumusika - vai de mine, nu-mi strica ziua ... eu tot sper intr-o sapt, doua sa treaca greturile ca ma apropii de finalul trim. 1. Tu zici 9 luni???

Insomnii am avut mai pe la inceput, acu' dorm bine, da' am cosmaruri . Pe bune, azi noapte am visat reglari de conturi mafiote, pistoale si cutite aruncate prin aer ... o fi fost de la actiunea SUA pt. capturarea lui Bin Laden (stirile pe tema asta).

bella - din seria "io fac asa, da' nu faceti ca mine", nu cumpar nimic la bb. Nu sunt supertitioasa, da' prefer asa acum.

pica - bine ai venit si sarcina usoara in continuare si tie.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumussik spune:

abramburikastai linistita, ca nu cred ca e cazul tau, asa a fost la mine..."amuzante"cosmarurile tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu nu stiu despre ce "gust metalic" vorbiti, ca eu din fericire din asta nu am. in rest, am de toate :))

legat de haine, incerc sa ma abtin din cumparat. dupa 30 de saptamani, daca mai pot sa ma deplasez, vreau sa cumpar. oricum, eu am patut, carut, masuta de infasat, biberoane, sterilizator, pompa de muls si alte maruntisuri.

eu azi merg sa "incerc" alt medic. sa vedem cum e. vineri am ajuns si la urgenta cu niste chestii ciudate, care s-ar putea sa fi fost contractii.

12+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Picaaa, wow ce surprizion, sa fie intr'un ceas bun si sa fiti sanatosi! Ce bine ca mai e cineva de la pepenasi :)

Ralu - gasesti burtiere de tipul acela la carfu orhidea la kiabi sau si la celalat kiabi din militari si parca am vazut la DM dar nu mai stiu sigur sigur..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

astia de la sanador nu au si ei macar o adresa de mail pt spital, unde or vrea sa te informezi?stau cam prost la vanzari cred.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna fetele, am fost si eu ieri la eco, a fost bine in final, dar tare mi-a dat emotii bebelina mea (ca a zis doc ca crede ca e fata, nu e sigur 100%).A fost prima eco abdominala(pana acum au fost transvag) si bebe nu vroia sa se miste,asta vreo 2 min, apoi a inceput sa dea din manute, dar nu era activa cum ziceati voi ca sunt bebeii vostrii, ca erau la eco de sareau in sus si a mai zis cineva ca facea tumbe,la mine nu era asa.Imi e cam frica desi doc a zis ca ii bate imima bine si ca poate doar e mai lenesa(ca cica fetele sunt mai lenese).Are 4,72 de cm, iar la voi am vazut ca bebeii vostrii sunt mai marisi mai sunt supi ca mie doc nu mi-a dat sa fac DD si TT, ca cica nu considera necesar ca am doar 24 de ani, si eu nu stiu ce sa fac.Oricum mi-am facut programare sapt viit la alt medic, de data asta femeie, sa vedem ce zice si ea.
Voi ce ziceti, cum e cu bebe si ce sa fac cu testele?

gravi 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Arleza, dar poate bebe dormea si de aceea nu se misca, nu trebuie sa te impacientezi. Eu cind am fost la eco la DT tot asa dormea dar a trezit'o doctorul ca sa vada profilul cu osul nazal dupa care n'a mai putut sa prinda bataile inimii ca nu mai statea pe loc

cit despre teste, nu stiu ce sa iti spun, citeste si tu pe net pe afara ei cum inclina eu nu vad chiar asa mare deosebire intre 24 si 28 de exemplu (la 28 am facut TT).

sanatate!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Arleza felicitari pentru bebelina!

Bella listuta nu o sa se inchida pt ca pe parcurs ni se pot alatura si alte burtici care abia descopera situl.

Pica, Frumisikk si Mariucas
bun venit la odisee! Sa aveti o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Eu nu prea o sa am multe de cumparat asa ca mai astept. Probabil o sa profit de soldurile din iunie-iulie...
Ce ma preocupa pe mine e cum o sa aranjez camera lui Emily pt a avea loc si bb2 ! In principiu nu o sa ne mutam in urmatorii 3 ani asa ca vor trebui sa imparta aceasi camera... Fie'mea e incantata, dar eu nu stiu daca sa ii iau ei un pat de copilas si sa recuperz patul ei care e de bbe evolutiv pana la 7 ani, sau sa iau un pat pt bb....Fetele care asteptati bb2 aveti cate o camera pt fiecare sau cum o sa faceci?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput