Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

baby multumesc de raspuns!

+12
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumussik spune:

Buna fetelor!
Permiteti sa ma alatur, sunt o graviduta de aproape 6 saptamani si am deja un beietel de trei anisori.
Referitor la gustul metalic , si pe mine ma chinuie. La fel mi s-a intamplat si la prima sarcina, si abia spre trimestrul 2 am scapat de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Brambu , multam' de raspuns, ai mare dreptate, ca merge la un an sau la trei ani la gradi, tot aia. Insa la noi este problema ca daca le face le aduce la bebe abia nascut cu imunitatea.... Asa este si politica la gradi unde vrem noi, daca are cel mai mic semn de boala nu mai este primit in colectivitate. Daca ai dus copilul si acolo au inceput sa se manifeste este dus in camera izolata, anuntati parintii sa vina sa-l ia. Mie personal nu-mi place cum suna camera de izolare, insa consider ca este ok ptr. ceilalti copii. In plus eu sunt de parere ca daca sunt bolile copilariei pai sa le faca in copilarie, nu la 30 ani.
Baby sunt super tarifele la gradi unde vrei sa dai fetita. Daca ar fi langa mine l-as inscrie fara sa stau pe ganduri, daca si celelalte conditii ar fi ok.Noi in alegerea gradinitei am tinut cont si de cladire, nu agream gradi intr-o casa veche, varuita sa i se schimbe fata, sa aiba curte amenajata si nu o curte comuna cu vecinii (cum am mai vazut), de meniul copiilor, cadre didactice etc, dar si apropiere de casa. Ne-am hotarat la www.bambistepbystep.ro/" target="_blank">asta si ce mi-a placut este ca daca intr-o zi ceva din meniu nu-ti place poti anunta si copilul nu primeste, pediatru permanant, plus ca este la doi pasi de casa si multe alte lucruri faine, din punctul meu de vedere.
Pe langa noi mai sunt ceva gradinite ok, dar nu au grupa de pitici.
Fetelor scuze daca am plictisit .

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui frumussik

Buna fetelor!
Permiteti sa ma alatur, sunt o graviduta de aproape 6 saptamani si am deja un beietel de trei anisori.
Referitor la gustul metalic , si pe mine ma chinuie. La fel mi s-a intamplat si la prima sarcina, si abia spre trimestrul 2 am scapat de el

frumussik-mamica de robert matei

bine ai venit .... sa iti lasi si cateva date pentru prima pag cum ar fii data ultimei menstruatii si data nasterii

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bella si la mine mai persista gustul parca de coclit, indiferent ce fac. Dupa ce mananc/beau ceva in 5 min. revine acel gust. Eu la sarcina cu Vlad nu-mi amintesc sa-l fi avut.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

buna ziua si de la noi!
mariucas si frumussik bine ati venit si o sedere cat mai placuta alaturi de noi la odisee!
Frumussik, da-ti datele de Um si DPN pentru a te trece in lista.
Azi am schimbat si eu saptamana.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

pentru prima pagina DUM 25.03.2011, data nasterii 14.03.1982.
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui frumussik

pentru prima pagina DUM 25.03.2011, data nasterii 14.03.1982.
mersi

frumussik-mamica de robert matei

si data la care ar trb sa nasti

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Parca 29.12.2010, inca nu am fost la doctor, astept sa mai treaca ceva timp, sa auzim macar bataile inimii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

many e f buna gradinita pe care ati ales-o. du-l cu incredere. am prieteni care au avut copiii acolo, cel putin cat sunt mici, pana la 3 ani e excelenta-probabil si dupa.ei dupa 3 ani i-au mutat la montessori fiindca le place mai mult filosofia, dar neinsemnand ca i-a nemultumit ceva. e adevarat ca e scumpa insa...
noi am avut o experienta fericita la inceput de colectivitate, dar asta din cauza ca au fost putini, gradinita nou deschisa, si acum sunt doar 6 in grupa si in total 2 grupe, deci 12 copii. la montessori copiii 3-6 ani sunt amestecati, doar piticii au grupa lor de 2-3. a avut 3 raceli si o enteroviroza. sper ca nu-l apuca imunizarea serioasa la iarna
frumusika bine ai venit!
bella eu tin minte ca am avut gust naspa toata sarcina trecuta. multa guma de mestecat, cu aroma de fructe, pe cea mentolata n-o suport.

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput