Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Viss, ti-am vazut comorile, woooou cat au crescut ....si cat de dulci sunt. Si tu esti o slaba mami...vreau si eu sa slabesc....macar 2 kg.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Anaxena, Yoni, voi ce mai faceti?? Ce mai fac bebeii vostrii?

Simonelu, scumpa tu arati trasnet...chiar nu vad de ce te plangi...hai fa o poza si arata-ne ce te supara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Deea eu nu am folosit ptr colici decat picaturile Balifen(nu cred ca se gasesc in Ro) sunt pe baza de chimen. Acum ii folosesc supozitoare pe baza de chimen, supozitoare care au ajutat la Stefi..ea mi-a avut colici pana la 4 luni jumate. Si ii mai dau seara 1 lg de ceai de chimen, iar restul il beau eu.

Strumphita micuta ta are crampe, si din cauza ca se agita ca sa elimine gazele, vomeaza. Eu o mai ajut cu termometrul ca sa poata face kk, chiar daca unii zic ca nu-i bine, dar nici sa o las sa planga de durere nu o pot lasa. Ai incercat sa o plimbi prin casa in pozitia medicala..pusa pe burtica pe mana ta si frecata la burtica in inversul acelor de ceasornic? ajuta mult, sau ceva cald pe burtica la fel o linisteste.
Cat despre mastita, incearca sa iti faci masaj cat suge micuta la san, sa-ti pui comprese calde si sa-ti faci masaj sub jet de apa cald cand faci dus...te va ajuta mult.

Diversificarea ptr bebei hraniti cu lapte praf se incepe de la 4 lunite...alti zic ca tot de la 6 ca si la cei hraniti la san..eu am inceput-o la prima fata (alaptata la san) la 5 luni jumate...o data la 2 zile ii dadeam cate 2-3 lg de piureu de morcov, cu ala am inceput prima data...apoi am introdus treptat cate o leguma...fructele le-am introdus mult mai tarziu pe la 8-9 luni ca nu ii placeau...

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Deea, nu-i problema! Am crezut ca esti suparata ca am mai intrebat de tine si nu am primit rasp . Hai sa rezolvam cu pozele...ca apoi se trezesc mancaciosii.

ei ...de ce as fi suparata..insa nu vezi ca intru asa pe graba si daca citesc uit ce si cui sa raspund...dar nu sunt suparata...
acum nu am timp sa ma uit la poze...

si vezi tot tu mi-ai adus aminte sa o felicit si eu pe Viss pe buburuzele ei dragalase...ca le-am vazut , doar suntem venie la albume ....un pup pt fiecare...mami nu prea imi place cum arata..
Viss
parca prea ai slabit...ai grija si de tine
poate ne mai spui si ce ai mai facut

Yasmi pai L manca aproape ca A , dar la voi se vede..a mea nu stiu unde baga laptele..probabil in buzunar...eu scriu intr-o agenda cat papa

acum kk a facut tot ajutata de mine..adica se enervase, se scremea si nu iesea nici cu supoizitor pus de 20 minute...am luat termometrul si a facut o tona....da intrase in a3a zi...asta ma streseaza cel mai rau

a ce vroiam sa zic..tu cum calculezi cantitate de lp bautcand zici 120ml...te referi la laptele ramas in sticla...ca stii 120ml apa+4cupe de pulbere =135ml de lapte....eu din astia scad cat bea....si cand bea toata sticla zic ca a baut 130ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata mamici,

am reusit sa mai citesc si eu din urma, printre reprizele de plans ale micutei...

am vazut ca vorbiti de kg...eu am dat 13 kg jos in 2 saptamani, iar in sarcina am luat 11, deci sunt pe minus cu 2, asta fara vreun efort...pur si simplu nu imi este foame

am si eu cateva intrebari la voi mamicile cu experienta

1.ce pot face daca bebe e infundat pe nas? eu am incercat cu ser fiziologic si un pic de aspirat cu pompa manuala

2.pana la ce varsta pot aparea colicii?

3.cam cat apa un bebe de 2 sapt? eu ii dau lapte praf, nan1, foarte rar combinat cu ceva de la mine, caci nu prea am lapte deloc, si mananca cam 6 mese pe zi, variind intre 75-100 ml/ masa

cam atat acum, incerc sa pun gogosica in patut, poate doarme singurica

va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

aaaaa...
si mai am o intrebare

voi ati dat bebeilor calciu? si daca da de care si de la ce varsta?

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ally nu te mai plange ca si tu arati bine
eu desi sunt pe - tot naspeta sunt...am o piele beh..sunt inca grasa...pe - raportat de la cat am plecat in sarcina

Picky eu citisem ca , chimenul constipa....stiu ca nu e bine sa folosesc termometrul sau supozitor..dar tare mila imi e de ea cand vad ca se screme si se inroseste..mai ales a2a zi pe seara
de aceea ieri am zis ca nu o mai ajut de in trase a in ziua3...dar mancatul putin la cele 2 mese am zis ca se datoreaza sio de la ne facut kk
ma duc sa o adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

m-am trezit devreme azi, n-am mai avut somn ca am dormit bine, astept sa se trezeasca bebelina sa iesim afara. este cam inorta dar tot iesim, am zis ca de acum gata, iesim zilnic si chiar si de 2 ori.

strumphitza dar nu inteleg cum de ai patit iar asa. se aduna lapticul mult in san? poate nu este neaparat mastita. sa stii ca eu asa patesc noaptea cateodata. se aduna mult laptic, sanii sunt foarte tari si durerosi si abia merg dreapta. si dupa ce suge Anastasia isi revin. dar numai dintr-unul suge si celalalt il mulg.

deea dar cate kg are puiuta mica de zici ca nu ia bine? si a mea a luat ultima saptamana doar 100 gr, nu stiu cum asa.
bine, eu de la o vreme nici n-o mai pot cantari ca lumea ca nu prea mai sta pe cantar. si am din ala cu greutati, pana le fixez, pana nu stiu ce...ea se misca si plange pe cantar, si aproximez si eu asa, deci nu stiu sigur daca este corect. de aia nu prea mai stau calare pe cantar.

ally vezi ce vise are deea cu tine

viss ce dulci sunt bebeii, iti vine sa-i papi

anaxena chiar, ce faci? de ce nu mai intri?

stefy oare ce-a mai facut cu bebelina , ca zicea ca merge la pediatru sa vada cu greutatea.

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Ina si Lavi...multumesc de raspunsuri...

Deea..nu ma vopsesc..ce ai vazut tu este culoarea mea naturala...,din punctul asta de vedere sunt norocoasa...

Eu am o pofta de dulce dupa ce am nascut de nu ma mai inteleg cu ea...deja am papat 2 felii de tort pana acum...Cum naiba sa o combat daca nu mananc fructe???

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

pai tu dc nu papi fructe?
de colici?
banane, mere coapte chiar si crude si pere poti
si cred ca-i fac mai putini colici decat crema de la tort

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui antguess

neatza si eu
m-a trezit micuta sa pape si daca tot se apropia ora de trezire a lui dani ca sa plece la scoala m-am hotarat sa ii fac o surpriza si sa-l trezesc cu sandwich facut la aparat pt ca ma roaga de cateva zile sa ii fac dar nu aveam cele necesare asa ca am cumparat aseara..ce s-a mai bucurat....el de obicei se trezeste singur si isi face cereale cu lapte se pregateste de scoala si pleaca fara sa il vad dimineata.
acum ca a papat si s-a bucurat..ma duc si eu sa dorm

va multumesc pt mesajele legate de voma dar nu mi-ati spus daca e in regula...yasmi- ce a zis dr la eco atunci cand i-ai facut?

va pup..revin pe la 10-11 la urmatoarea repriza de papa

Antguess, ce baietel cuminte ai pupa-l din partea mea.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

ina- chiar e un inger..il pup multumesc

Mergi la inceput