Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
buna dimineata
eu diversificarea as vrea sa o incep la 6 luni! am citit cateva lucruri pe marginea acestui subiect si OMS recomanda varsta de 6 luni si pentru cei alaptati cu LP. acum sa vedem cum o sa fie in practica, oricum vreau cat mai tarziu. voi ce motive aveti pentru a incepe mai devreme, gen 4 sau 5 luni? nu se mai satura bebeii?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
neatza pe la pranz , scrish
pai si eu tot de la unele articole citite am zis cat mai traziu sa incep....se zice ca dezvolta alergii daca sunt diversificat mai devreme
acum daca nu o mai lua bine in greutate musai trebuie diversificata
Roxy , pai cand anm hotarat sa nu o mai cantaresc pana cand implineste 2l...in 10 zile imi luase 170g....
la tine ce sa zic ..poate are doar o stagnare si a luat mai bine saptamna asta
s-a trezit scartaietoarea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ina.click spune:
eu planuiesc sa alaptez pana la 1 an dar sa introduc alte alimente undeva pe la 6 luni. Acum sa speram ca ma tine si organismul sa produc lapte atat timp.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
scrish spune:
deea da, mai aproape de pranz asa am profitat si eu si am bagat somn de aseara de pe la 2 (nici eu nu pot sa adorm noaptea devreme) pana la 11 ... asa am citit si eu despre alergii si tot felul de alte minuni...o sa astept sa treaca timpul si o sa ma adaptez din mers, daca o sa fie nevoie sa l trec pe alte alimente o sa o fac, dar daca nu, la 6 luni
legat de greutatea bebelusilor, eu stiu ca la inceput iau mai mult in greutate, dupa care stagneaza si iau in inaltime...cunosc doi bebelusi, unul nascut cu 3200 care la 1 an si 8 luni are 10 kg si altul nascut la 4000 care la 1 an si 8 luni are 12. daca ar avea acelasi ritm de luat in greutate ca la inceput s-ar face giganti
mai stiu si un baietel care s-a nascut cu 3800 si care la 6 luni are 11 kile!!!
lalely07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
pai tu dc nu papi fructe? de colici? banane, mere coapte chiar si crude si pere poti ![]() ![]() si cred ca-i fac mai putini colici decat crema de la tort ![]() mami de fete frumoase ![]() ![]() |
Nu mananc pt colici exact...
Ai si tu dreptate cu tortul..dar este asa bun...
![](pofticios.gif)
Mersic pt sfaturi...
![](pupic.gif)
Mamica
![](mamica.gif)
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
noi incepem diversificarea la 4 luni.
deea cand zic 120 ml ma refer la 120+4 cupe.
mamica implinita de fetita si baietel
scrish spune:
yasmi dar ce motive ai sa incepi la 4 luni? intreb pentru ca tu esti trecuta prin asta si cu siguranta stii ceva ce eu nu stiu
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
ce mai faceti?
va mai aduceti aminte de noi?
nici nu stiam unde va mai gasesc
sa ne fie de bine cu noua casuta
eu am ramas fara mama
si ma chinui sa ma obisnuiesc asa cu fete;le
recunosc ca nu e f usor
da nici f greu
daca reusesc sa dorm noaptea ma descurc
daca mai imi dau fetele gauri in program
i-e mai greu
da asta e
o zi mai buna
una mai purtin buna
si crestem
am luat intr-o luna 900gr
si nu am dat decaqt de 2 ori biberon
si nu a mancat decat 10 ml
rest doar san
nu stiu insa cat are in lungime
vom vedea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
ce faceti fetele?
Am fost la vaccin...ooof, a plans puiul ce mila mi-a fost..parca-s la primul vaccin din viatza... Are 6200 si 60 cm...Mi se pare ff ok
deeade ce nu fol mami toata aparatura aia bici, ap de abdomene....vaaai...auzi si al meu face la 2-3 zile kk..eu il las asa insa..cand vrea el sa faca..
Scrish, sunt bblusi mai plinutzi e adevarat..si ai mei sunt asa..dar cand se inaltza si incep sa mearga se subtiaza..david al meu avea 8 kg la 3 luni..isi dublase greutatea de la nastere...
Ioana felicitari pt kg in minus..ce-as mai vrea si eu..ieri am cedat si am mancat 1/2 de cioco.....azi am inceput ziua cu paste cu legume...frumos nu?
Ally, scumpa, pai nu prea am poze...am una de duminica..dat nu se vede burta..si acolo am eu kgmele multe. Ti-o pun dc vrei sa o vezi...dar sincer nu-s deloc multumita de mine...
Ailed, sa stapanesti sanatoasa relax&tone..sa-mi spui cum e..dupa mutare si botez vreau sa investesc si eu in ceva de genul asta...pt burti in special..
Strumpfi, ma bucur ca e fata cuminte pe cat poate sa fie de cuminte..Va fi din ce in ce mai bine..
lalely, chiar ca ai superculoare de par..ca si Catank, 2 fericite ca nu va vopsiti..Eu deja am mult par albeu zic sa incerci cu fructele rand pe rand sa vezi..poate nici nu-l afecteaza
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 Copiloi imi pare tare rau ca ai probleme cu bb...sanatate multa ![]() Ina uff otita da cum a facut-o mami a avut nasucul infundat/fornait? sanatate la bb alex ![]() Miki 5kg zici...pai luna asta cred ca ne-ati luat ![]() ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
da, a fost ok..doar cam maraita a doua zi
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)