Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamicile care hraniti bebeii cu lp la cate luni incepeti diversificarea?

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

deea al meu tot 120 a papat dimi si 100 acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

schema ....primele 3 cifre de la greutatea in grame +250ml
eu am calculat asa
386+250=636
3860 a avut la o luna si cum ea papa inte 600 si ceva si 700 si ceva eu zic ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Deea, desii aseara ai uitat sa ma mentionezi in lungul mesaj...te ajut eu cu acele poze.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

deea e ok si formula asta
la noi 610+250=860 ml/zi

cea a mea:6kgX150=900 ml/zi

L papa cam intre 700-860 ml.

Mergi la inceput

hai sa zic si cum se masaora un bb....ce sfatoasa si activa sunt azi

in patut (ca e salteaua tare si dreapta) puneti o carte mai goasa /grea la capul lui bb....puneti bb cu capul fix in carte si bagati cm de croitorie un cm sub carte ca sa stea fixat...apoi il intindeti pana la calcaiul lui bb....dar intindeti si bine si piciorul lui bb cand masurat
sper ca am fost pe intelesul vostru

Yasmi eu nu prea ma gandesc la diversificare daca ia cat de cat in greutate....poate pe la 5l...si asa imi egroaza cand voi incepe...ca imi amintesc cum scuipa mancarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ina si Lavi...multumesc de raspunsuri...

Deea..nu ma vopsesc..ce ai vazut tu este culoarea mea naturala...,din punctul asta de vedere sunt norocoasa...

Eu am o pofta de dulce dupa ce am nascut de nu ma mai inteleg cu ea...deja am papat 2 felii de tort pana acum...Cum naiba sa o combat daca nu mananc fructe???

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua si de la noi!!!

Deea, desii aseara ai uitat sa ma mentionezi in lungul mesaj...te ajut eu cu acele poze.

Ally ai dreptate...si lui Irinuca vroiam sa ii scriu cevadar baba mai uita si ea....ce eu mai sunt tanara ca voi

dar sa iti zic faza...ma culc pe la 2 si la 3.10 se trezeste fata sa pape..ei in intervalul asta te-am visat ca venisei la mine cu masina si eu tot te intrebam cum de ai curaj sa conduci prin italia....se pare ca si eu eram in italia....
adormisem cu gandul ca nu te-am pomenit asa cum o mentionasem pe simona....vedeti de ce zic eu ca nu mentionez bebeii din album...ca ii vad si admir pe toti dar s9gur uit pe careva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Deea, nu-i problema! Am crezut ca esti suparata ca am mai intrebat de tine si nu am primit rasp . Hai sa rezolvam cu pozele...ca apoi se trezesc mancaciosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

buna dimineata

ma primiti sa ma plang oleak?

eu cred ca iar fac mastita la sanul stang m-am saturat

e tare si ma doare , desi a supt piscoata o ora si ceva din el pana l-a lasat fleasca, tot am noduli durerosi si tari

am spus sa ma mulg dar o astept sa se trezeasca din somnul de 20 min ca e ora de papa si sa i-l dau iar sa il stoarca bine si abia apoi sa mai scot la pompa daca o mai fi ceva

de la 4 e treaza si mi-a urlat non stop , nici in brate nu ii mai place , nu stiu ce sa ii mai fac plus ca vomita cam des in ultima vreme si nu stiu de ce .. o doare si burtica , vrea sa faca kk si nu poate... mi-a dormit cate 10 min pe umar in 3 reprize si acum e pe pat si ma astept sa deschida ochii in orice moment sa inceapa sa urle

cam asta de la noi, ma duc sa mananc ceva ca mi-e foame , am dormit 3 ore azi noapte , poate nici alea...

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput