Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

mandreac- nu esti singura pe aici...sunt si eu

i-am dat lui evelinne colief..am inceput de ieri seara si se simte o diferenta imensa...

fetele..intrebare: fetita mea vomita toata ziua cate un pic..cateodata imediat dupa ce papa si e laptic simplu.....alte dati..stand in pat pur si simplu vomita laptele putin branzit....o fi in regula?> eu nu mai tin minte de la dani daca vomita sau nu dar mi-e tare frica sa nu se inece cu voma

- zicea cineva zilele trecute de bb care fac pipi si kk pe noi...m-a binecuvantat fi-mea azi cu un kk in jet direct pe fatza, maieu si pantaloni..tocmai cand venise o prietena in vizita..au ras si ea si fi-miu de s-au tavalit...am facut comedie))

ma duc sa dorm...va rog sa imi raspundeti si mie la intrebare daca puteti
noapte buna

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Neata

Micuta mea a avut o perioada cand voma foarte des in jeturi, acum vad ca-i mai bine, mai vomeaza dupa ce papa dar nu asa mult ca inainte. In schimb da afara lapticul branzit cand sta in patut si se agita sau are crampe. Eu ca sa scap de frica de inecat am inclinat salteaua de la patut. am bagat ceva sub saltea dar poti ff simplu sa pui 2-3 carti la picioarele de la patut la cap si ai sa vezi ca se inclina. Asa vei sta linistita. Oricum e o mare problema cu refluxul la bebeluis, tot mai multi bebelusi au problema asta.
Inainte cand imi voma in jeturi am suspectat picaturile ptr colici, si ele cred ca au fost vinovate de asta, ca imediat ce le-am intrerupt s-a simtit si la cantitatea de voma.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ina multumesc ca vrei sa ma ajuti cu albumul, poate pe viitor o sa-mi fac pe picasa ca pe webshots se incarca greu. Cum mai e micutul?
Deea multumesc, dar si numele fetelor tale sunt frumoase

Anna mea a avut crampe azi noapte ca mi-a plans si s-a scremut mititica ..imediat cum papa cum apareau crampele,..sper ca totusi supozitoarele sa ajute si sa scapam de crampe. Am reusit si eu sa dorm de la 4 la 7:30 cand m-am trezit ptr o portie de papica.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Inainte cand imi voma in jeturi am suspectat picaturile ptr colici, si ele cred ca au fost vinovate de asta, ca imediat ce le-am intrerupt s-a simtit si la cantitatea de voma.

clar. si eu am patit la fel, si alte mamici prietene.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hm imteresanta teoria cu picaturile de colici...ce fel de picaturi folositi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetele,

Ma alatur si eu voua asa matinala..caci am reusit sa dorm cat de cat azi noapte..bineinteles pe reprize..

Azi noapte am patit ceva nou:bebe al meu nu a inceput sa planga la nici o masa..s-a fornait si fatait toata noaptea,dadea din maini,se intindea,dar nu cerea papa..iar eu i-am dat....l-am pus la san asa cum papa el pana acum.Oare am facut rau???Pai ma ingrijora ca poate nu cerea nici o masa...Vedeti cum sunt???Cand ma vait ca cere prea des,cand ca nu mai vrea papa...offff!!!

Vorbiti de kg..silueta..eu nu am dat nimic jos..de cand am venit acasa am scazut un kg si am ramas cu 6 in plus.Nu ma incape nimic..am o singura pereche de blugi care imi erau mari inainte sa raman insarcinata si nu-mi placeau...si acum abia ma incap aia sa pot iesi cu bebe afara...Vreau ca dupa ce face bebe o luna sa bag in functiune regimul Madutzei...apropo Mada poate imi trimiti si mie continuarea..

Si acum cateva intrebari:
1.Cum va dati seama daca bebe este racit???
2.Voi daca afara este frig scoateti bebei??Eu ma gandesc sa-l scot ca daca era nascut iarna ce ii faceam,il exilam in casa???
3.Oare cum masurati voi lungimea lui bebe??Si mie mi se pare ca a mai crescut si as vrea sa vad daca este adevarat!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

hm imteresanta teoria cu picaturile de colici...ce fel de picaturi folositi????

-----------de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Pai as putea sa imi deschid farmacie cu ale mele...am renuntat la toate oricum.
Espumisan - dadea partzuri mai multe, nu voma de la el.
Baby Gripe Water: Voma mult de la el, nici un alt efect
Sab Simplex / Infacol: Partzuri ceva mai multe, voma.

Colief nici n-am mai incercat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Muci, stare de agitatie, eventual temperatura.

Citat:

2.Voi daca afara este frig scoateti bebei??Eu ma gandesc sa-l scot ca daca era nascut iarna ce ii faceam,il exilam in casa???

Da, daca nu e umed si daca nu bate vantul f tare. Vantul in sine n-are nimic, dar poarta cu el mai rapid diversi agenti patogeni plus alte mizerii, gunoaie, praf.

Citat:
3.Oare cum masurati voi lungimea lui bebe??Si mie mi se pare ca a mai crescut si as vrea sa vad daca este adevarat!!

Cu un cm de croitorie cica, dar eu nu am incercat inca.
Edit: eu imi dau seama cand vad ca nu mai incape in hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:

Muci, stare de agitatie, eventual temperatura.

Citat:

Da, daca nu e umed si daca nu bate vantul f tare. Vantul in sine n-are nimic, dar poarta cu el mai rapid diversi agenti patogeni plus alte mizerii, gunoaie, praf.

Citat:

Cu un cm de croitorie cica, dar eu nu am incercat inca.
Edit: eu imi dau seama cand vad ca nu mai incape in hainute

aceleasi raspunsuri le am si eu.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata din nou

de data asta cu un twix

gabi, ceea ce mi-a spus dr atunci era ca bebelusii nu au orificiul la stomacel inchis pana la nu stiu cate luni."Cauza cea mai frecventa este suptul lacom, cu aerofagie (inghitire de aer), eventual inghitirea unei cantitati mai mari de lapte decat capacitatea gastrica, imaturitatea sfincterului eso-gastric.

Acest sfincter este situat la jonctiunea dintre esofag si stomac si impiedica refluxul alimentar prin contractiile fibrelor musculare.

Contractiile sunt imature in primele luni de viata si nu pot sa exercite functie antireflux normala. De aceea in aceasta perioada poate aparea refluxul continutului gastric in esofag si apoi in gura.

Regurgitatiile, fara alte manifestari si repercusiuni asupra curbei de greutate a copilului pot fi considerate fiziologice, normale si nu se intervine cu nici o masura speciala.

Pe masura ce copilul creste, sfincterul eso-gastric devine mai tonic, regimul alimentar devine semisolid si solid prin diversificare si aceste probleme par sa dispara."

deea spune mi si mie formula de calcul, nr de kg X150?? si reiese cat ar trebui sa pape/zi??

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

pai farmnacie din asta am si eu
bady gripe ii dau 0,5ml cand sughita ...dar numai la o tura de sughit...daca are mai multe spaga ei...deobicei cam o data pe zi o apuca

bonnisanul i-l dau la fiecare masa...ia sa renut si eu la el ca poate nu mai e nevoie

sab simplex nu mi s-a parut ca are efect ....insa cand ii dadeam constant era si perioada aceea cu nan si regurgita sau voma ca nu mai stiu ce facea la greu....si plangea cu bibe in gura....oare de la sabsimplex mi-o fi refuzat nanul

neata lalelynu cred ca ai gresit....insa trebuia sa faci un interval mai mare intre mese daca tot nu plngea si asa poate ii schimbai putin obiceiul de trezit des

de haine ce sa zic...mai bine ramaii cu jeansii astia ..ca daca cumperi alti si te simti bine in ei nu mai slabesti

am vazut azinoapte ,pozici cu tine si cu gangurelfrumusei amandoi...imi place tare mult culoare parului tau...poate imi trimiti si mie pm cu ce vopsea te-ai facut. asa am chef de o schimbare la mine de imi vine sa ma tund la chelie

ma duc sa intind rufele
gangurica mea rade de nu mai poate...desi e cu supozitorul in fund ca este a 3a zi in care nu a facut kk si nici lp nu a vrut mult acum..abia a tras 100ml

Mergi la inceput