Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

poooop

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

neatza si eu
m-a trezit micuta sa pape si daca tot se apropia ora de trezire a lui dani ca sa plece la scoala m-am hotarat sa ii fac o surpriza si sa-l trezesc cu sandwich facut la aparat pt ca ma roaga de cateva zile sa ii fac dar nu aveam cele necesare asa ca am cumparat aseara..ce s-a mai bucurat....el de obicei se trezeste singur si isi face cereale cu lapte se pregateste de scoala si pleaca fara sa il vad dimineata.
acum ca a papat si s-a bucurat..ma duc si eu sa dorm

va multumesc pt mesajele legate de voma dar nu mi-ati spus daca e in regula...yasmi- ce a zis dr la eco atunci cand i-ai facut?

va pup..revin pe la 10-11 la urmatoarea repriza de papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata si de la noi

Spre deosebire de ieri noapte, am dormit tare bine azi noapte. O repriza de 4 ore jumatate si alta de ore jumatate. Acum am culcat-o din nou, sper sa ma mai lase putin.

Aseara am facut baita singurele, doar noi doua si ce ne-am mai distrat!

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

mandreac- nu esti singura pe aici...sunt si eu

i-am dat lui evelinne colief..am inceput de ieri seara si se simte o diferenta imensa...

fetele..intrebare: fetita mea vomita toata ziua cate un pic..cateodata imediat dupa ce papa si e laptic simplu.....alte dati..stand in pat pur si simplu vomita laptele putin branzit....o fi in regula?> eu nu mai tin minte de la dani daca vomita sau nu dar mi-e tare frica sa nu se inece cu voma

- zicea cineva zilele trecute de bb care fac pipi si kk pe noi...m-a binecuvantat fi-mea azi cu un kk in jet direct pe fatza, maieu si pantaloni..tocmai cand venise o prietena in vizita..au ras si ea si fi-miu de s-au tavalit...am facut comedie))

ma duc sa dorm...va rog sa imi raspundeti si mie la intrebare daca puteti
noapte buna

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

stiam ca bebe mai da putin laptic inapoi daca a mancat prea mult,ce nu are nevoie da afara asa au mai facut si ai mei:)))
daca da afara in jeturi e nus` ce problema/??!! asa am auzit si eu,Ebonee mai vomita in jeturi,insa ia trecut repede.
sper sa iti fie cu folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Al meu nu voma in jeturi inainte dar de cand ii dau antibioticul vad ca da...am sa sun medicul sa ii spun.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

lalely,ma intrebai de regim,sa stii ca nu mananc nimic special,asa ca tine:supe,iaurturi,lapte cu 1,5% grasime,ceaiuri cat incape,mai bag cate o ciorba strecurata sau mananc doar legumele din ea,cereale cu lapte (banane nu mananc ca sunt foarte grase), ce sa iti mai zic,acu de Paste am dat-o gata cu fripturile,mielutul etc etc
mai fac cate o escapada din asta ca sa imi treaca pofta,in rest la regim, aaaa mai mananc compoturi.
si mie mi s-a urat de toate astea,da` ce sa fac?? rabd asa un piculet pana ma vad mai slabuta putintel si apoi mai pot face exceptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

neatza si eu
m-a trezit micuta sa pape si daca tot se apropia ora de trezire a lui dani ca sa plece la scoala m-am hotarat sa ii fac o surpriza si sa-l trezesc cu sandwich facut la aparat pt ca ma roaga de cateva zile sa ii fac dar nu aveam cele necesare asa ca am cumparat aseara..ce s-a mai bucurat....el de obicei se trezeste singur si isi face cereale cu lapte se pregateste de scoala si pleaca fara sa il vad dimineata.
acum ca a papat si s-a bucurat..ma duc si eu sa dorm

va multumesc pt mesajele legate de voma dar nu mi-ati spus daca e in regula...yasmi- ce a zis dr la eco atunci cand i-ai facut?

va pup..revin pe la 10-11 la urmatoarea repriza de papa

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Antguess, ce baietel cuminte ai pupa-l din partea mea.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

daca tot nu am somn ia sa mai scriu ceva

voi credeti in deochi?
eu nu prea sunt cu astea , insa sormea cica deoachesi decateori vine la noi fata devine agitata...plange si tot soramea teebuie sa ii zica tatal nostru de 9 ori

acum am observat ca si dupa ce venim de la vreun shoping tot la fel de agitata este....ma refer cand intru prin supermarket sau mall si toata lumea..vai ce mica este / cat are? etc....pe afara sau prin parc nu am avut probleme din astea ca daca ne plimbam nu prea o vede in landou si nu se mira nimeni de ea

am zarit ap foto...i-a sa descarc si niste poze...sa vedeti ce ma vait eu maine ca sunt nedormita...dar asa pofta aveam de un 3in1 caa nu m-am putut abtine si l-am baut pe la 18h si acum ioc

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

deea,eu nu cred in deochi,si la al meu bebelin se holbeaza lumea ca la nave spatiale insa nu bag in seama.
eu zic sa o ia sora ta in brate pe micuta cand mai vine pe la voi si sa incerce sa o linisteasca,sa se obisnuiasca una cu alta,apoi nu vei mai avea probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!!!
he he sa nu va ganditi ca acum m-am trezit
sunt cu oki de la 6 si 10....cand s-a trezit veveritza m-ammuitat la ces si vedeam 4....ea se pufaia si eu nu o bagam in seama....ma intrebam ce vrea frate dupa o ora de cand a mancat....ca se trezise la 3 sa pape si cu okii inchisi a ras tot bibele....m-a dezmeticit ca trecusera deja 3h cand a inceput sa urle....
daca stau noaptea pe net

Antguess
ar fi bine sa stiu daca sunt ok varsaturile astea ,ca si pe mine ma ingrijoreaza, mai ales ca a mea nici nu ia bine in greutate....
am facut deja o lista cu cateva intrebari pt pediatra....sa vad ce zice si despre asta....desi nu da lapte din acesta branzit decat o data maxim de 2 ori pe zi...si asa catee putin....iar din cel normal de cand ii dau milumil doar cand insit eu cu biberonul sa-l bea pe tot....uneori da surplusul ....

Yasmi si eu sunt deacrod ca papa bine....am gast pe un blog al unei pediatre si o formula de calcul al cantitatii de lapte pe luni, pe kg etc....apoi te-am intrebat si pe tine ca stiam ca ai hranit-o si pe I tot cu lp...dar iar ma repet...nu stiu de ce nu
asimileaza

a, eu nu i-am dat oscilo...dar stiam de la prietena mea ca ii dadea lui bb de 3xzi cate un capacel de la tub...nu stiu nr de zile...dar nici o zi cat i-ai dat tu....macar 3 zile sa-i fi dat....dar te inteleg..ca si eu fac din astea

Ama eu de mult ii facbaie singura la fata....la inceput ma ajuta sotul..aducea apa in camera si S imi punea sampon....insa usor usor le-a trecut ....asa ca mi-am luat sampon cu pompita si singura imi car apa in camera....ce mai stau eu dupa ei....
am si seri cand sunt ff obosita si nu ii mai fac baita....
am citi ca mai sunteti care sariti cate o baitza
abia astept sa ii fac baie in baie sa scap de caratul apei....dar am zis sa fac vaccinul si apoi....ca imi era frica sa nu racesca ....diferenta de temperatura intre camere...

am renuntt sa merg azi la ortoped o las pe luni....in bucuresti cand ploua se aglomereaza traficul si ne-a fost frica ca nu ajungem la pranz la scoala la S... la dr. era de la 10-12....dar piciorusele mi se par perfecte...o sa va pun o pozica sa vedeti si voi

cine imi explica si mie cum se mai pun pozici in album....poate nu mai stiu eu....ca nu imi explic de ce nu imi da voie sa le trag din calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Daniela ce mai faceti/
ce face beny?
cum a fost la vaccin?
tu i l-i facut cu o saptamana inainte...eu nici nu am vb cu doctora despre....azi o sun sa vedem ce zice vineri sau luni

pai soramea ia fata in brate ..da e devne agitata dupa ce pleaca ea...e oricum si ddeochiul asta e mai mullt psihic sa zic asa....dar nah cand plnge bb te agati de orice....
gata s-a trezit bubulina....

are nasucul ff infundat si okisorii lipiti...nu mai stiu ce sa-i mai fac
pup

Mergi la inceput