electrostimularea
Raspunsuri - Pagina 6
Esteiubi spune:
nushulica, legat de mesajul tau, vreau sa precizez ca drenajul limfatic nu se face prin vibratii, ci prin stimularea centrilor limfatici; desi exista maseuri care fac acest drenaj (ei cunosc pozitionarea acestor ganglioni), e de preferat ca drenajul sa se faca computerizat, adica cu un aparat care sa faca acest drenaj identic cu cel natural; stimularea acestor se face intr-o anumita ordine limfa se varsa in "oala" centrala intr-o anumita ordine, nu de-a valma; in plus, sunt aparate destepte care deosebesc faza batii inimii (sistola-asistola), drenajul limfatic se face sistola, pe asistola e drenaj venos. Asa ca eu nu vad ce relevanta are drenaj cu vibratii, dar asta e doar parerea mea.
Vacuumul de care vorbesti este varianta soft, adica pentru cei care nu suporta vacuumul direct; face acelasi lucru, dar cu un numar mai mare de sedinte. Asta ca sa stii la ce sa te astepti.
georgia, esti informata; culmea este ca, vorbind de cavitatie, exista aceeasi denumire pentru doua proceduri, iar eu nu stiu de care vorbesti; daca te referi la ultrasunete (ca zici ca nu te doare), este ok. O precizare: cere-i operatoarei, la fiecare sedinta, sa-ti faca proba cu "picatura", adica o picatura de apa pusa pe aplicator, care "explodeaza". E drept, nu stiu ce aparat ai vazut tu, dar daca nu simti nimic-nimic, ai "sansa" sa faci degeaba. Daca vorbesti de cavitatia in conceptul occidental, ala e un vacuum dus la extrem, care ste periculos, sunt sanse si de dislocat organe; mie nu-mi surade asa ceva.
Benzi soc la rece? Se folosesc la persoanele care nu suporta expunerea la cald (termocuverta, sauna, tunel cu infrarosii) sau cele cu varice, vase sparte. Nu stiu de ce soc...e o impachetare normala, dar personalizata. Sau cel putin asta stiu eu.
Xio (din nou): intre timp am aflat ca ai studii medicale, asa ca stii exact ce este celulita. Nu te blama prea tare, este drept ca o ajutam si noi, dar celulita tine, in cea mai mare parte, de natura organismului nostru. Incepand de la ce mancam, ce bem sau ce respiram si pana la cata miscare facem, totul conteaza. Totusi, aparatura ne ajuta sa facem un lucru foarte concentrat: o sedinta de electrostimulare, de exemplu, pe un aparat performant, echivaleaza cu 5-6 ore de lucru la intensitate maxima intr-o sala; asta nu se poate obtine altfel. Sa nu mai spun ca directionezi "munca" exact acolo unde ai nevoie.
In plus, am invatat de ani buni ca fiecare client are nemultumirile sale; deci, chiar daca altcineva nu vede nimic anormal, singura care decide ce-ti place sau nu-ti place esti tu. Fii increzatoare, informeaza-te la maxim si...treci la treaba. Tie iti va fi usor sa intelegi tot ce ti se intampla si vei descoperi usor incercari de "prosteala".
Esteiubi spune:
Mel, slabirea si tratamentul anticelulitic incepe cu electrostimulare; iti munceste musculatura, sparge capsula de grasime, elimina lichidele interstitiale (aparatele performante executa si o torsiune musculara, stoarce musculatura ca pe un prosop ud), musculatura incepe sa reocupe spatiul initial (sufocat de grasime); retentia asta de lichide (specifice femeilor) reprezinta principala cauza a imbolnavirii la nivel celular.
In afara de slabire, prin electrostimulare (insa pe alt program sau, cel mai bine pe aparat specific) se obtine tonifierea musculara, remodelarea prin lifting.
Pentru celulita, electrostimularea se combina cu vaacum (direct, sau cel tip dermocell), ultrasunete, impachetari cu namoluri cu alge marine s, pentru cele care puteti, tunel cu infrarosii sau termocuverta.
Cu alte cuvinte, grase sau slabe, cu sau fara celulita, marea gaselnita este electrostimularea, toate avem nevoie de asa ceva, insa, cum spuneam, personalizat.
Vreau sa mai precizez ca toate tratamentele sunt temporare, nimic nu-i pe viata; cu alte cuvinte, lupta in transee este permanenta.
georgia_c spune:
iubipt info
da , la cavitatia nedureroasa ma refeream..dar pe-aia cu testul cu picatura nu o stiam..mai jos am pus un link cu ce faceam eu
http://www.youtube.com/watch?v=hTIwJQYyS40 sau
http://www.youtube.com/watch?v=45ulWih0hww
m-ai scos din ceata cu benzile astea la rece ...pe mine ma intereseaza chiar fff tare , caci am ceva probleme cu vasele de sange
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Esteiubi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c ...pe-aia cu testul cu picatura nu o stiam.. |
Trucuri, trucuri...
In general, la tratamentele cu ultrasunete nu simti nici macar o furnicatura. De unde stii ca functioneaza?
Nu imi place sa blamez...dar multi se preteaza la lucruri care nu se fac. La categoria asta intra si flashuri "oarbe" la epilarea cu unele aparate cu IPL. Rezultate zero, incredere spulberata.
iarina, ma ocup acum de PM. Sper sa reusesc.
georgia_c spune:
iubi
io zic ca cel mai bun arbitru este chiar persoana care face respectiva procedura ..asa cum vacuumul nu mi-a placut , cavitatia mi s-a parut eficienta la mine (asa cum am impresia ca si sportul m-a ajutat contra vergeturilor)
plus ca eu de-aia te si bazai atat cu intrebari diverse , ca sa ma pot lamuri ce merita si ce nu
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Esteiubi spune:
rall, stiu aparatul. Combina cateva tratamente care, in alta situatie, sunt efectuate cu aparate separate.
Din pacate, nu am testat asa ceva, eu nu am un astfel de aparat, deci mi-e greu sa comentez; iti pot spune doar parerea mea in general, cu cat un aparat combina mai multe tratamente, cu atat rezultatul are de suferit.
Imi pare rau ca nu-ti pot fi de ajutor.
Dar, pentru ca tot uitasem sa spun, orice cabinet care se respecta ofera o sedinta gratuita pentru orice tratament oferit; daca iti cer sa platesti un abonament de 10 sedinte, trebuie sa vezi ce platesti, e putin probabil sa-mi dai banii fara sa stii despre ce este vorba. Dupa aceasta sedinta, poti vedea daca tratamentul ti se potriveste, are efect, il suporti, adica daca merita. Solicita, deci, cu incredere o sedinta de proba, ar trebui sa nu fie probleme.
XIO spune:
Esteiubi, mersi de raspuns. Apelez pt. prima oara la asa ceva pt. ca vreau rezultate intr-un timp mai scurt si vreau nitel rasfat
Am vrut sa iau sedintele acelea de cate 6 si dupa aceea sa completez dar desi pe site scria ca oferta este pt luna mai au uitat sa specifice anul...cica s-a inchis salonul acum 2 ani
Asa ca voi face altundeva.
Acum nu stiu ce sa aleg intre vacuum si electro sau vacuum si parafango/parargil?
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro