electrostimularea
Raspunsuri - Pagina 5
XIO spune:
Georgia, la abdomen nu am mai avut ce scrie, ca nu am avut timp sa ma reapuc de sport serios (doar baschet, prea putin pt. mine), sanatos nu am mancat, decat sa intru sa ma laud ca mananc ca nesimtita, mai bine stau pe fundul meu.
Acum dupa 1 an de frecat menta din punctul de vedere sportiv vreau sa reincep, ca nu mai pot fara miscare.
Din cauza ca nu consum apa, ca mananc aiurea, niciodata nu am fost celulita free, am avut tot timpul dar nu se vede decat daca fac testul cu stransul. Acum imi indeplinesc si eu un vis de om mare si vreau sa vad daca dau rezultate tratamentele astea de la salon.
Am vazut la o prietena care era plina de celulita o transformare uimitoare, ma gandesc eu ca la cat am ar trebui sa mearga mai usor
Cu sport si mancat sanatos, sa vad ce iese.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
violetan spune:
Buna dimi!
Tu ce-ai, xio? Ca te-am vazut in poze acum ceva vreme si arati beton!!! La ce-ti trebuie electrostimulare? Inteleg ca trebuie sa fim in forma, dar tu chiar n-ai nevoie din cate imi amintesc eu. Oricum, spor! Ce bine e sa fii tanara si frumoasa si slaba, eheheeei!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Am de ales intre : -10 sedinte vacuum -10 sedinte vibroshaper - 150 RON -10 sedinte crazy fit - 100 RON -10 sauna la capsula Perfect Spa - 150 RON -10 impachetari cu namol 10 sedinte - 350 RON, sau un pachet: * 6 sedinte vacuum 40' * 6 sedinte electrostimulare 45' * 6 sedinte termosudatie 1H * 1 sedinta electrostimulare bonus. |
Eu as face sauna / termosudatie / impachetari + electro si apoi Dermocell (gen vacuum dar mie mi se pare mai bun)
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c 1.cavitatie - f interesanta , o recomand , nedureroasa si zic eu eficienta 2.dermocell , ce zicea iubi ca te imbraca in costumas ..este un masaj f intens (facut cu un aparat) anticelulitic, eu una recomand asa ceva 3.electrostimulare ...eu facand sport nu pot spune ca m-a impresionat f tare 4.vacuum .. ce sa zic ... cosmarul vietii mele , si aici vorbesc f serios ; la o intensitate moderata principiul acela de aspirare (asa cum ii zice si numele ) aplicat direct pe piele (seamana cu dermocellul care insa are avantajul acelui costumas) pur si simplu m-a umplut de vanatai pe picioare (pulpe , coapse , fese )..sincer eu NU-L RECOMAND |
Sunt de acord cu tine
Cavitatia a avut si la mine efect (in talie, din pacate grasimea s-a pozitionat in alte locuri insa am obtinut efectul dorit) iar dupa o sauna urmat de un dermocell de 45 minute iesi de la salon renascut Alte efecte nu au avut pe mine, dar ma simteam extraordinar de bine dupa masaj
alinkav spune:
De saptamana viitoare ma apuc si eu, mai bine zis ma duc sa ma prezint, si sa-mi faca o "oferta" corespunzatoare!Sincer abia astept, pentru ca ma omoara curiozitatea, daca intr-adevar e cu rezultat. Si am nevoie si eu de o motivare ptr a slabi un picut, ma gandesc ca o motivare mai buna(banii cheltuiti pentru tratament) nici nu as avea!
Succes tuturor!
XIO spune:
Rall, eu am de ales doar dintre cele scrise
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Lo_li_Ta spune:
Eu am facut electrostimulare si nu pot spune ca m-a ajutat. Am vrut sa ma tonifiez si sa scap de celulita. Rezultate am avut cu dermocell, dar temporare.
As vrea si eu sa stiu ce-i cel mai recomandat strict pt celulita si tonifiere.
mel_g spune:
Acelasi lucru incerc si eu sa-l aflu : ce este recomandat doar pt tonifiere si celulita. Dupa 5 pag de discutii nu m-am lamurit. Poate ne ajuta Esteiubi cu o recomandare? Sau una dintre cele care a folosit anumite procedee si a fost multumita de rezultate ?
georgia_c spune:
xio, tu stii mai bine decat mine .. miscarea e mamica tuturor "belelelor astora
Lo_li_Ta,celulita fiind f dependenta de tipul de alimentatie ,si nu numai , e clar ca daca dupa tratamentele corporale nu duci o dieta cat mai sanatoasa , efectele reapar .. asta se intampla si la tratamentele mult mai invazive ... gen lipoabsorbtie
mel_g..daca e sa imi dau cu parerea .. sport vs tratamente corporale ..sincer ..as alege sportul..orice forma de sport (pe langa tonifiere ) mai ai si "bonus" o stare psihica f buna; daca insa vorbim doar de tratamente corporale .. as merge pe "mana" dermocell-ului
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Esteiubi spune:
Buna dimineata! Ma bucur sa pot sa va fiu de folos cu sfaturi tehnice.
Xio, orice tratament trebuie sa contina minim 10 sedinte; noi incercam sa trecem organismul (zona tratata) dintr-o stare in alta, la fiecare sedinta, iar organismul este "refractar", incearca sa ramana la starea initiala, unde se simte confortabil. Consideram ca dupa 10 sedinte organismul "cedeaza", iar rezultatul obtinut ramane stabil. Deci, chiar daca rezultatul maxim se obtine in sedinta a 5-a, el nu se va pastra o perioada indelungata (o medie de 10 luni) daca nu se continua pana la a 10- cea sedinta.
Despre pachele mentionate de tine: primul (cel de 10 sedinte) se adreseaza, probabil, clientilor care n-au nevoie de rezultate, dar vor sa mearga la un cabinet. Vibroshaper si crazyfit sunt tratamente inofensive, de genul celor vazute la teleshoping, iar capsula este minunata, cred ca ti-ar place una acasa, e rasfat garantat. Rezultatele sunt mediocre.
Al doilea pachet e bun, dar contine doar cate 6 sedinte. Insuficient. Eu am vazut la ce salon te duci, asa ca roaga-i sa-ti faca un pachet de 10 sedinte din fiecare; orice tratament trebuie personalizat, asta este cheia succesului patronului de cabinet si a multumirii clientului care va reveni cu placere si interes. Am vazut ce vacuum folosesc cei de acolo, este tipul care iti poate provoca probleme daca ai sensibilitate capilara (vase de sange sparte, echimoze), dar adevarul este ca pare bun. Se aplica pe un ulei (ca cel de masaj) si are intensitati variabile, in functie de perceptia ta. Te sfatuiesc sa faci o sedinta de proba, inainte sa-ti platesti tratamentul. Iar impachetarile sunt ok, cele cu namol marin, in tunelul cu infrarosii, ceea ce la ei se numeste impachetari cu namol fango.