electrostimularea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Xio, alege vacuum si electrostimulare, categoric. Dar si parafina aia din parafango face asa o pieleee...(despre namolul ala marin am spus deja ca este bun in celulita). Despre Dermocell: acesta este varianta "soft" a vacuumului. Cel pe care toata lumea-l suporta, este un masaj perfect, poti sa-l faci de la fata pana la calcaie. Este eficient pentru o celulita gr.1, maxim 2...mai mult, apelezi la vacuumul clasic. La care se poate regla intensitatea, in functie de cat poti suporta. Dar, la care conteaza problemele de sensibilitate: te poti alege cu echimoze sau vase sparte superficiale. Daca nu poti suporta (sau ai contraindicatie) la vacuumul asta, faci mai multe sedinte de Dermocell. Cum mai spuneam: fa sedinta de proba, vezi rezultatele, apoi decide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

De ieri am inceput tratamentul!Am facut electrostimulare si impachetare termosudatie. De luni incep si masaj anticelulitic.
Ce sa zic, ma simt minunat. Momentan e bun si rasfatul asta!

Cine a mai inceput?
Poate schimbam impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Multumesc de sfaturi! voi alege electro si vacuum, acum sper sa fie salonul ok, adica sa aiba aparatura buna.
Mai am o intrebare
Cum fac sedintele? Ambele in aceeasi zi, sau o zi una, o zi alta?

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Xio,la ce salon ai fost?Si eu sunt in faza de cautare a unui salon de acest gen unde pot sa fac electrostimulare si Dermocell sau vaccum.Tot cu o celulita usoara "ma lupt"si eu.

Mergi la inceput

Karla, am de ales intre 2 saloane: denise's, care este pe Pestallozzi si am citit review-uri bune, si sarah Beauty center, cel din Euro. la ultimul costa 150 de lei 11 sedinte de vacuum si 190 11 de electro, la Denise's e vacuum-ul mai scump si electro mai ieftina.
cauta pe google salon denise's timisoara si gasesti preturile.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Multumesc Xio,am auzit de ambele saloane,dar pe langa asta ma intereseaza ca personalul sa fie profi,dar cred ca cel mai bine o sa merg sa testez cate 1 sedinta de la ambele saloane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Xio, ce preturi mici sunt la voi .......... La salonul unde mergeam eu anul trecut, era 30 lei sedinta de electro si 50 lei sedinta de vacuum.

Alina eu m-am apucat. Am ales 11 edinte electro - 45 min si 11 sedinte vacuum - 30 min ( + dieta, fara dulciuri si apa cat pot de multa ). Vedem la final rezultatul ...

Esteiubi, ce zici, sa mai combin si cu altceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Esteiubi, despre cremele anticelulitice din farmacii ce parere ai ?

Ajuta ?

Acum 2 sau 3 ani, imi dadeam cu o astfel de crema, ma impachetam in folie alimentara si faceam acasa, exercitii cardio, aprox 30 min. Tin minte ca am avut rezultate, dar nu pot spune ca au fost de la miscare sau de la crema ( poate ambele ?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

XIO, se fac ambele sedinte in aceeasi zi. Din cauza electrostimularii, sedintele sunt cu pauza de o zi intre ele (luni-miercuri-vineri sau marti-joi-sambata). Din ce am vazut, salonul denise's face electrostimulare pe Profesional Combo (de la Rowe), un aparat mediu, alege un program de 45 minute, fara fast slim (inteleg ca nu prea iti trebuie slabire); aparatul de vacuum nu-l cunosc. Celalalt salon, din Euro, nu are site, sau n-am gasit eu.
Nu pot sa nu remarc preturile mici, e drept, nu-s aparate de top, insa in Bucuresti sunt si de trei ori mai mari, pe aceleasi aparate.
Mel, mai poti incerca ultrasunetele, cu o crema buna (ultrasunetele reprezinta una din cea mai buna metoda de penetrare a substantei active a unei creme pe adancime mare) si, evident, impachetarea cu namol marin, sub orice forma (fango, parafango, la cald, la rece).
Dar este bine ce ai ales deja.
Insa nu spuneti nimic de diagnosticare: masa musculara, grasime, retentie apa, grad celulita? Desi lucruri generale, tratamentele se personalizeaza. Exista posibilitatea sa aveti nevoie de drenaj limfatic, eu nu pot trai fara drenajul asta, de exemplu.
Cremele anticelulitice au un efect superficial, strict pe durata aplicarii lor. Nu reprezinta un tratament, ci o solutie estetica de compromis. Sigur ca, daca o folosesti regulat, chiar "profesionist", asa cm ai facut tu, rezultatele sunt multumitoare. Nu trebuie uitat, insa, ca nu se inlatura absolut de loc cauza celulitei, care poate avansa linistita.
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Am sunat la celalalt salon, o sedinta de electrostimulare este de 30 de minute, 10 sedinte costand 190, iar una de vacuum este de doar 20 de minute... are rost sa fac asa?
sau sa fac 45 electro si 40 vacuum? Ordinea presupun ca nu conteaza (adica prima oara vacuum sau invers).

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput