electrostimularea

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Doamne Xio, ce preturi sunt la voi! Nu-mi vine sa cred!
Cred ca electro mai intai si apoi vacuum. A explicat Esteiubi intr-un mesaj anterior de ce trebuie aleasa aceasta ordine

Esteiubi esti minunata . Multumim pt ajutor. Imi pare rau ca nu locuiesc in Bucuresti pt ca veneam peste tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am luat si eu un pachet cu electrostimulare, impachetari sau termocuverta, ultrasunete si masaj anticelulitic.

Dar de cate ori pe saptamana sunt recomandate? Poti face in fiecare zi, sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Xio, la celalalt salon nu stiu ce aparatura are, teoretic 30 min. de electrostimulare pe aparat destept este suficient, la fel 20 min de vacuum, daca zona de lucru nu este intinsa (de ex, fese, coapse ajung 20 min, daca vrei si abdomen, brate 30 sau chiar 40 min.).
Vis a vis de ordine: daca vacuumul se face cu aplicare de ulei, e greu pentru operatoare sa puna buretii de electrostimulare dupa ce esti unsa peste tot, deci nu-i bai daca vor sa faci intai electrostimularea. Parerile sunt impartite, eu zic ca pe musculatura incalzita de electrostimularem vacuumul merge mai bine.
Mel, ma bucur sa va fiu de ajutor. In meseria asta conteaza mult informatiile corecte si clientii multumiti. Oriunde ar fi acestia...
A-Iulia, electrostimularea se face de trei ori pe saptamana, in mod uzual, cu o zi pauza; in ziua pauza, musculatura se relaxeaza si "consuma" grasimea din jurul fibrei musculare; cu alte cuvinte, poti face zilnic, dar nu are efectul scontat. E ca si cum te-ai duce obosita la sala: nu dai randament. Desi musculatura e obosita, tu nu resimti asta, pentru ca nu ai facut efort ca s-o obosesti. Nici febra musculara nu faci. Un alt aspect pentru care unii prefera genul asta de tratamente. Restul le poti face zilnic, electro nu. Cu ce faci impachetarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Multumesc. Impachetari folie sau termocuverta. Nu am apucat inca sa fac nici o sedinta, incep saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misscorinap spune:

salut fetelor!
eu sunt noua pe forum dar foarte interesata de acest subiect.La 16 ani am avut o crestere in greutate de 10 kg si de 2 ani ma tot chinui sa o dau jos.Fac sport cam 3 ore pe saptamana si ma gandeam sa incerc electrostimulare+vacum.Trebuie sa mentionez ca am 18 ani , credeti ca e contra-indicat la varsta mea?Credeti ca as avea rezultate? A venit vara si locuiesc si la mare si sunt disperata vreau sa ma pot duce si eu ca omu la plaja :( help

Mergi la inceput

Ce pot sa-ti spun este ca in fiecare vara de vreo 3 ani, imi fac un abonament la electro+vacuum si reusesc sa slabesc cele 2, 3 sau 4 kg pe care le pun iarna. Dar, intotdeauna tin si putina dieta in perioada respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sunt foarte multumita de tratamente pe care le fac.
Ieri am avut electro, luni si azi masaj+termosudatie. E fain masajul anticelulitic, cam dureros, dar si placut.

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misscorinap
Credeti ca as avea rezultate? A venit vara si locuiesc si la mare si sunt disperata vreau sa ma pot duce si eu ca omu la plaja :( help

Depinde ce anume iti propui sa reusesti.
Trebuie sa privesti un cabinet de estetica ca pe un ajutor, un aliat, care are puteri limitate in unele privinte si superputernic in altele. Daca vorbim strict despre slabire, trebuie sa te ajuti. La varsta ta n-ar trebui sa fie o problema, un organism tanar raspunde foarte repede la o dieta (nu regim de slabire!) iar cabinetul, prin aparate sau alte proceduri, asigura remodelarea si altele, gen celulita, care nu le rezolvi altfel.
De altfel, conceptul de frumusete este foarte relativ, poti fi slaba, dar plina de celulita, vergeturi si musculatura flasca, sau poti fi mai "impanata", dar cu musculatura ferma, piele intinsa, celulita invizibila si forme apetisante. Eu zic ca-i clar cine-i in avantaj.

Mergi la inceput

Alina cate sedinte ai facut pana acum ?
Eu am facut 4 electro + 4 vacuum si parca au inceput sa apara , timid, rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pana acum 2 electro, 2 masaje anticelulitic(voi face pauza pana marti cu masaje, ca ma doare totul, si las sa-mi treaca ca sa faca mai intens)-ieri am facut masajul cu piper OMG-simteam cum iau foc!
Asa si, 3 termosudatie in tunel, asta nu doare!

Eu cred ca voi obtine rezultatul dorit!Deja ma simt minunat, deci dupa masajul anticelulitic nu ma mai atrag prajiturile!Asta e un pas spre vindecare!
Lasand gluma la o parte, chiar am slabit ceva, am o piele super.Dar inca mai am pana sa dam de capat!

Succes!

Mergi la inceput