electrostimularea

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Cum e la kangoo? Am vazut la Romanii au talent o trupa de kangoo, aratau fetele alea incredibil si am ramas muta cand au spus ca toate sunt mame, lidera care arata cel mai bine avand 2 sau 3 copii
Efectiv nu aveau deloc tesut celular subcutanat si aveau 6 patratele la abdomen.

In afara de ce ai vazut cu ochii tai pot sa-ti spun ca trebuie sa ai o conditie fizica bunicica sa rezisti la un antrenament de kangoo. Din exterior nu stiu daca se vede efortul, pare o joaca, chiar este, insa e foarte solicitant. Iar efectele sunt...asa cum le-ai vazut, pentru mine este ideal pentru ca nu doar tonifica (in special fesierii si abdomenul, dar si toate celelalte grupe de muschi, se pot lucra si bratele cu greutati, se lucreaza si la salteluta cu ghetele in picioare) dar si subtiaza si lungeste muschii. Iar daca esti genul energic face excelent si la psihic, induce o stare de euforie. Din cate am vazut e un sport preferat de tipele micute de inaltime, prajin6i ca mine nu am prea vazut - cu doar 1.72 par o prajina pe langa colegele de la sala, ambele antrenoare cu care am lucrat au sub 1.60, cu cat esti mai inalt e inima mai solicitata si e mai obositor -banuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu stiu cat e de solictiant, ca am o colega, de fapt 2 care au facut si au rezistat, ele nefiind spotive de felul lor. Probabil depinde de nivelul la care se lucreaza.
oricum eu nu m-as inghesui ca sunt si eu de 1,70 si nu ma incanta ideea ca pot pica de pe ele. Bine, oricum nu as putea din cauza genunchiului, dar chestia asta cu inaltimea e clar un minus.
prefer ceva care sa presupuna implicare, adica sa am de lucru
Baschet, kickbox, tenis, volei, orice, numai aerobic/tae bo, chestii de-aastea nu, efectiv simt ca innebunesc daca trebuie sa stau in rand si sa ma misc fara vreun scop. :)))))))
Singura chestie care imi place si care intra in genul asta e pilatesul/yoga.
Prietenul meu in schib e innebunit si vrea sa mergem la kangoo. I-am zis ca mai asta imi trebe, sa-l vad pe el, ditamai calul alergand pe asa ceva.
A, si mi-a spus ca a vazut la noi intr-un parc in care fac multi jogging, un tip/o tipa care alerga cu .copitutele astea de kangoo. Prin urmare vrea si el

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Xio, aerobicul este cel mai complex; pentru femei este aur curat, pe langa lucrul musculaturii, lucreaza mobilitatea articulatiilor, ceea ce la femei se converteste in gratie. In timpul aerobicului se transpira la greu, se stabileste un ritm corect al respiratiei si se pastreaza un ritm cardiac optim.
Pacat ca nu-l inghiti...

Mergi la inceput

La kickbox si la baschet transpir mult mai mult decat la aerobic.
la kickbox e cel mai complex antrenament pe care l-am facut pana acum (aici ma refer la sala, pilates, aerobic, baschet, tenis ), rezultatele au fost uimitoare. aerobicul si astea de fete pur si simplu ma plictisesc si nu am nici o tragere de inima sa prestez ceva, dar stiu ca sunt f bune si ca topesc tesutul adipos cu brio. da' nu pooot!

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Esteiubi , m-am mai uitat peste lista cu tratamente si am descoperit cavitatia si radiofrecventa. Poti sa ne spui la ce folosesc ? Pt celulita care este mai bun ? Dar pt tonifiere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Dupa 8 sedinte de Ultratone afirm cu tarie ca e mai bun de zeci de ori decat electrostimularea. De fapt mai bun pur si simplu pt. ca eu la electro nu am avut nici un rezultat (si am facut zeci de sedinte)

Ca rezultate, 8 sedinte de Ultratone echivaleaza la mine cam cu 36 de sedinte de sala (adica 3 luni de dus la sala, de 3 ori pe saptamana).

In sfarsit recomand si eu un tratament corporal (pe langa cavitatie)

Mergi la inceput

Rall la ce te referi cand spui bun ? Tonifiere sau slabire ?

Mergi la inceput

La a 5-a sedinta de vacuum mi-a facut o fata care parea cea mai finuta dintre toate...sunt vanata peste tot, pana acum m-am invinetit doar pe talie, dar ea a reusit performanta. Prietenul meu zicea ca e din cauza ca am avut sedinta sambata :))))))))
Ce stiti de drenajul limfatic?
Ca am avut o sedinta si nu stiu daca mi s-a facut in sensul bun de drenaj sau nu...

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui mel_g

Rall la ce te referi cand spui bun ? Tonifiere sau slabire ?

Ambele. Am slabit 2 kg si simt diferente la haine. O prietena mi-a vazut picioarele si mi-a spus ca sunt mai ferme. Eu slabesc f greu oricum, insa la salon majoritatea fetelor sunt incantate. Era ieri o domnisoara care slabise aproape instant de la 60 la 56 (facuse 2 impachetari si Ultratone) si nu ii venea sa creada, se plimba cu cantarul prin camere sa gaseasca un loc unde sa ii indice de fapt 60kg

Mentionez ca fac si sala (de ex. ieri am facut 90 minute pe bicicleta eliptica + vreo 40 minute fitness) insa stiu ca la mine doar sala nu are efectul asta.

Mergi la inceput

Rall te referi la Ultratone - aparatul care pune niste elecrozi pe tine sau la Ultralipo ( cavitatie )?

Mergi la inceput