electrostimularea

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Din ce scot unii bani! Din lenea altora!Fitze

sportul in special cel cu marirea ritmului cardiac e sfant!

Aseara urmaream o emisiune "calator prin lume" sau ceva de genul!
Si se vorbea de suedia unde sportul este la el acasa! Aia fac sport oriunde si oricand, in pauza de masa, inainte de servici, dupa servici!
In parcuri se organizeaza gratuit sedinte de aerobic, dar nu se cheama asa, ei ii zic altfel! La astfel de sedinte pot participa pana la 500 persoane ---- mi se pare super tare!
durata de viata la suedezi este foarte mare deoarece sportul este un factor foarte important!

imi cer mii de scuze ptr off topic insa personal consider ca nu trebuie sa ne facem frumos doar ambalajul (corpul) ci si interiorul; organele, creierul.

v-am pupat eu am plecat in Suedia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Alina, degeaba faci sport daca ai celulita, sunt pers. pe care doar drenajul limfatic le ajuta. Sportul o diminueaza, dar nu o face sa dispara de tot.
Esteiubi, electro nu fac, doar vacuum.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

XIO - posibil sa ai dreptate in ceea ce spui, crede-ma ca pentru mine vorbesti in chineaza; habar nu am ce inseamna vacuum!
Incerc pe cat posibil sa am o alimentatie corecta si echilibrata, fac sport cat pot si cum pot si in rest sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Cabinetele de estetica nu inlocuiesc nimic din ceea ce presupune o viata sanatoasa: miscare, alimentatie cirecta, etc.
Dar, asa cum ne coafam, ne fardam, ne bronzam, ne epilam, ne ingrijim unghiile...pentru ambalaj, asa ne ingrijim si de alte aspecte ale corpului nostru.
De ce nu, in fond? Doar pentru ca umblam de obicei imbracate si nu ne expunem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Alinutza eu fac sport - kangoo - foarte stimulant pentru ritmul cardiac, mananc foarte corect, beau multa apa, am o greutate ideala, nu am celulita si totusi dupa 2 sarcini numai electrostimularea si impachetarile mi-au pus pielea la locul ei. Am ajuns la solutia asta cand am constat ca nu mai am ce slabi si totusi nu-mi place cum arata abdomenul. Cu totul altfel arata carnea pe mine acum dupa numai 3 sedinte de electrostimulare+impachetare. Deci tratamentele astea sunt foarte bune pentru anumite asteptari care tin mai mult de perfectiunea aia de revista decat de a da jos un surplus de multe kg.

Am capatat incredere in tratamentele astea si cand termin cu alaptatul vreau sa tonific si sanii tot asa. Nu s-au marit mult, nu sunt lasati, am aceleasi asteptari ca la abdomen. Esteiubi ai vazut rezultate frumoase pe zona sanilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Alina, degeaba faci sport daca ai celulita, sunt pers. pe care doar drenajul limfatic le ajuta. Sportul o diminueaza, dar nu o face sa dispara de tot.
Esteiubi, electro nu fac, doar vacuum.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Eu ti-as recomanda sa faci si electro, mai ales ca stiu ca esti slabuta si se vor vedea rapid rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Da, electro tot e misto!Am ajuns la o intensitate marisoara, la unele zone, gen burta, si un picior, ca celalalt inca nu suporta.
Impachetarile le fac de 3 ori pe sapt, ieri am avut masaj(posed niste vanatai azi) si o impachetare. Azi electro. Maine vreau sa mai fac masaj.
Am o piele acum....

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

accept92- momentan nu am de ce sunt multumita cu corpul meu acum!
Greutatea o am putin sub limita normala fiindca am slabit ca nebuna; nu am tinut cura propriu zisa insa nu am mai mancat deloc anumite lucruri!
S-ar putea ca dupa sarcina sa fie nevoie, nu stiu recunosc ca la aspectul asta nu m-am gandit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Esteiubi ai vazut rezultate frumoase pe zona sanilor?

Da, am vazut. Din pacate, pentru sani si fata conteaza foarte mult aparatura, mai mult ca pe alte zone. Tratamentele care se cer pentru sani, in general, sunt liftingurile, adica tonifierea musculaturii adiacente. Pentru fetele care slabesc in termen scurt si sanii isi pierd din volum si se lasa, nu-s prea multe variante (nechirurgicale), chiar daca li se promite altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Accept, am inteles ca electro e pt. tonifiere mai mult, pe mine ma deranjeaza doar celulita aparuta in anul asta de sedentarism, fara lichide, mancat aiurea. E mai mult o problema de stil de viata si de tesut jalnic.
Cum e la kangoo? Am vazut la Romanii au talent o trupa de kangoo, aratau fetele alea incredibil si am ramas muta cand au spus ca toate sunt mame, lidera care arata cel mai bine avand 2 sau 3 copii
Efectiv nu aveau deloc tesut celular subcutanat si aveau 6 patratele la abdomen.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput