electrostimularea
Raspunsuri - Pagina 12
mel_g spune:
Xio - nu trebuie sa te invinetesti. Sa-ti faca masajul mai inet.
Am patit-o si eu si chiar m-am strambat atunnci la fetele de la salon. La momentul respectiv am facut pauza pana mi-au trecut vanataile si am revenit ( pt ca aveam abonamentul platit, altfel nu m-ar mai fi prins ). De atunci nu mi s-a mai intamplat . Au avut grija.
salcia spune:
Buna fetelor, pentru tonifiere/remodelare/celulita, ce-mi recomandati? Am 30 de ani, fac sport aproape zilnic, mananc sanatos (de fapt acum sunt la o dieta restrictiva pentru ca vreau sa scap de 4-5 kg si nu reusesc, in ciuda sportului si mancatului echilibrat), deci nu ma bazez exclusiv pe procedurile din saloane. A, inca ceva, am pielea sensibila si predispusa la echimoze, vene sparte etc.
Ma simt motivata si plina de vointa (ceea ce la mine nu prea se intampla), si am si timp liber acum, deci as vrea sa profit. Cam ce proceduri credeti ca ar fi utile in cazul meu si, foarte important, unde in Bucuresti?
Esteiubi, am inteles ca tu ai un salon, daca e in Bucuresti, imi poti da mai multe detalii (eventual prin PM, sa nu se considere reclama)? Rall, tu unde ai facut acele proceduri?
Multumesc si succes tuturor!
Esteiubi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Dupa 8 sedinte de Ultratone afirm cu tarie ca e mai bun de zeci de ori decat electrostimularea. De fapt mai bun pur si simplu pt. ca eu la electro nu am avut nici un rezultat (si am facut zeci de sedinte) |
rall, care-i diferenta intre biostimulare elctrica si electrostimulare?
Ce simti, care-i intensitatea, ce programe are?
mel, din pacate nu stiu despre radiofrecventa. Cavitatia (in romania) este un tratament cu ultrasunete, recomandat in special pentru celulita. In Italia, cavitatia este varianta horor a vacuumului (in afara de grasime, mai disloca cate un ficat, un rinichi...)
Xio, ia-o mai moale cu intensitatea la vacuum Despre drenaj...foarte necesar, dar nu prea am incredere in aparatura de pe piata...macar o sedinta pe saptamana poti incerca.
salcia, evita vacuumul daca spui ca ai probleme, dar nu ocoli electrostimularea, ultrasunetele sau impachetarile. Desigur, la un cabinet ti se va recomanda o schema de tratament, pe baza dorintelor si nevoilor tale.
PS: nu confundati scaderea in greutate cu slabitul. Doua chestii diferite.
rall spune:
citat din mesajul lui mel_g Rall te referi la Ultratone - aparatul care pune niste elecrozi pe tine sau la Ultralipo ( cavitatie )? |
Pai am scris de trei ori, Ultratone (stiu ca am gresit intr-un mesaj, scrisesem Ultralipo, dar am editat imediat) Ultratone si Ultralipo sunt singurele care au avut rezultate la mine, dar acum vorbesc de Ultratone Futura Pro
Are programe si pentru fata, in functie de varsta:
rall spune:
citat din mesajul lui Esteiubi rall, care-i diferenta intre biostimulare elctrica si electrostimulare? Ce simti, care-i intensitatea, ce programe are? |
- ce simt? Contractiile sunt mai profunde si 'agata' mai mult muschi. Indiferent la ce ora fac sedinta de Ultratone, pana ma culc simt cum lucreaza muschiul - nu se contracta dar zona e calda si... o simt, ca atunci cand faci sala si lucrezi foarte mult un muschi. Ai o senzatie de bine in zona dupa aceea, mai multe ore. Cu Ultratone am facut si febra musculara, chestie care nu mi s-a intamplat niciodata la electro.
- eu stau la intensitate 65% (la electrostimulare eram 7 / 7 sau 10 / 10 depinde de aparat). Aici singura care ajunge la 85% e o antrenoare de fitness care se cam chinuie la intensitatea asta
- programe: elitegym.ro/beneficii-ultratone
Nu contest rezultatele electrostimularii, spun doar ca la mine nu au existat. Deloc. Am fost 3 luni, aproape zi de zi, faceam o tona de procedee, am cheltuit o avere, ca la sfarsit sa nu am nici un rezultat in afara de cel dat de cavitatie.
Esteiubi spune:
rall, am inteles.
Atentie: febra musculara tot nu trebuie sa faci. Nu exista miscare si efort pentru aceasta miscare. Inseamna ca in timpul sedintei iti contracti musculatura independent de impulsuri.
salcia spune:
Esteiubi, multumesc pentru mesaj, voi suna zilele astea pentru detalii. Cat despre Ultratone, am cautat acum pe net, si la o prima vedere nu sunt multe saloane in Bucuresti care sa aiba acest aparat, iar acolo unde exista, preturile sunt destul de maricele (100 ron/sedinta sau chiar mai mult). Vad ca in provincie preturile sunt de 3-4 ori mai mici...
rall spune:
citat din mesajul lui Esteiubi rall, am inteles. Atentie: febra musculara tot nu trebuie sa faci. Nu exista miscare si efort pentru aceasta miscare. Inseamna ca in timpul sedintei iti contracti musculatura independent de impulsuri. |
Posibil, nu am studiat problema, mersi
Oricum, nu am facut o febra din aia de sa nu pot merge dupa dar simteam unele zone mai.. tepene. In special abdomenul pe care in rest nu il solicit mai deloc.
Da, am vazut si eu ca in UK e 35 lire o sedinta (deci vreo 165 lei), eu aici platesc 300 lei pentru 12 sedinte + 2 sedinte stimulare faciala
XIO spune:
Drenajul cred ca nu a fost efectuat corect (era manual totul, fara aparatura), deoarece a fost facut dinspre centrul corpului catre periferie, eu stiam ca drenajul se face invers...
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro