Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc ileanasi,
felicitari pt. sarcina

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

diana acum depinde daca vrei sa iti faci singura injectiile sau te lasi pe maina altcuiva (sot, ..) Poti sa te duci la Fundeni si sa o rogi pe d-na asistenta Viorica sa te/va invete, sau poti sa te duci la o clinica pt prima injectie.
Zonele sunt: in burta, in brat, in picior. aceasta este si ordinea descrescatoare a vitezei de absorbtie in organism. Singura poti sa iti faci in burta si picior, pt brat ai nevoie de altcineva.
succes !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

QiaoBing, ileanasi multumesc frumos pt informatii.

QiaoBing injectiile mi le fac singura, la cate injectii a trebuit sa fac la stimularile hormonale am invatat sa mi le fac singura. In mana nu prea as vrea sa fac, e zona in care mi-e cel mai frica, si am inteles ca dor acolo, as incepe in burta si daca totul e ok si se prinde sarcina voi vedea pe parcurs ce imi recomanda medicul.

ileanasi eu inca nu sunt insarcinata, incep cu 4500 UI pt ca sunt mai plinuta, am 80 kg cu aproximatie, dupa pozitivarea testului cred ca imi va mari doza zilnica. Cand imi vroia sa imi dea Clexane initial pana la pizitvarea testului 0,4 dupa care a zis ca o sa creasca doza spre la 0,6 sau 0,8 in functie de analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Diana sa sti ca eu le fac in mana, mi le face sotul si nu dor deloc.
Daca nu eram insarcinata si eu as fi vrut sa mi le fac singura in burta ca sa nu depind de programul sotului dar asta e.
In picior nu se fac la persoanele mai pufoase cum sunt si eu asa ca pregateste-te sa le faci in mana cand vei fi gravi, ceea ce-ti doresc sa se intample cat mai curand

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Tannoo, am gasit Clexane de 0,4 in BV la Help Net. Cutia costa 142 RON. Te rog sa-mi spui daca vrei si cat vrei. Ti-l pot aduce maine cand vin in Bucuresti. Sau iti pot spune exact farmacia si cei de la Help Net ti le pot aduce ei in Buc. ca sa il iei cu reteta si sa nu mai dai banii pe el

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion

insarcinata in 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

honeys, se pare ca avem acelasi "program de voie" ( ma refer la " astept sa cada niste bani din cer sa ma pregatesc de alt fiv.")
mikado, bafta multa. si de reusiti sa va mobilizati in timp asa scurt... wow!! bafta bafta si sa ne aduci vesti bune
nokianne, nu te pt clexanul inceput din ziua 1 de stimulare. e mai bine asa decat sa nu il iei si sa patesti ceva...
floaredemac pupam mamica fericita si boboceii mici (3-3-3)
artistica nervi de otel! sa treaca tot haosul pregatirilor si sa ai parte de calm la nunta!!
QiaoBing, closca draga! cum te simti?
denisa! pupici si tie si denisei!

Mergi la inceput

alla
eu azi imi pup sotul de ziua lui intre doua vaicareli de masea. a inceput tratamentul si .. ce bine ca nu nasc barbatii

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanasi

Tannoo, am gasit Clexane de 0,4 in BV la Help Net. Cutia costa 142 RON. Te rog sa-mi spui daca vrei si cat vrei. Ti-l pot aduce maine cand vin in Bucuresti. Sau iti pot spune exact farmacia si cei de la Help Net ti le pot aduce ei in Buc. ca sa il iei cu reteta si sa nu mai dai banii pe el

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion

insarcinata in 4 +

ti-am trimis pm;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

QiaoBing, La Multi Ani pentru sotzior

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

QiaoBing, La Multi Ani pentru sotzior

Mergi la inceput