Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -
Raspunsuri - Pagina 7
QiaoBing spune:
aristica cum stati cu pregatirile ? ai scapat de dansat gaina ?
La maine nu au apucat sa puna problema cu gaina, am avut o strategie cu efect garantat ![]()
Si eu am zis ca nu vreau sa vad in fata ochilor tiganul cu acordeonul sau tiganca cu galeata. am dat sarcini precise si cand sa ies pe usa la primarie, ce vad in fata ochilor ?!? Acordeonul ! Toata lumea canta, flori, confetii, nebunii si eu ii ziceam printre dinti sotul sa faca ceva sa nu il mai vad. Eheee, ce vremuri !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
diana23ct spune:
tannoo25 acum cateva zile am gasit pe stoc la CATENA de pe Calea Pelvnei, 122. tel :021.348.51.93.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct tannoo25 acum cateva zile am gasit pe stoc la CATENA de pe Calea Pelvnei, 122. tel :021.348.51.93. |
s-a vandut ca painea calda
...merci ptr sugestie,
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui aristica tanno eu zic sa incerci la farmaciile din clinici - de la medlife grivita, din interior, de la med new life...sunt cu pumnii stransi pentru flacau PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
la med life asteapta de luni de zile ...
la med new life, clientii nu au acces la farmacie...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing tannoo deja incep sa imi fac griji si eu. toate fetele si baiatul (asta e tannoo)--------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui danezza Buna seara, sunt noua pe forum desi va citesc de muuult am si eu o poveste (cu un final trist dar sper pt o noua sarcina curand, cu un bebe sanatos) .. sunt o mutanta de MTHFR C677 homozigot ... am sa va spun eu mai pe larg povestea maine. Acuum, m-am facut contul special pt Tanno Clexane 0.4 gassti aici http://www.helpnet.ro/?pid=&mid=11&cod=FIMMECLE04&name=CLEXANE+4000UI+ANTI-XA%2F0.4ML+SOL+INJ+X+10SER la farmacia de pe vatra luminoasa suna si vb, ei mai verifica si stocurile intre ei. Bafta multa. |
ghinion

merci ptr idee,
simonia spune:
cand se intoarce dna. uscatescu?
trebuie sa imi faca o schema de tratament.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
diana23ct spune:
tannoo25 cauta pe farmacii online: eu inainte de a merge la farmacia am cautat stocul pe fiecare retea in parte, sensiblu, catena, dona, helpnet. Mai poti incerca si varianta de 0,8 si sa faca de 2 ori din injectie. Mie asa mi-a recomandat medicul meu ginecolog in caz de urgenta. 0,8 am vazut ca mai sunt prin unele locuri. Suntem in Romania, trebuie sa ne adaptam, si sa ne descurcam cu ce putem ca altfel nu avem sanse sa supravietuim. IN reteaua HelpNetmai aveau de o,8 in unele locuri
Bucuresti Str. Vatra Luminoasa, nr. 28, bl. P7 0314.100.036 stoc 0,4
iar pt 0,8 sunt mai multe farmacii, poate ai noproc si gasesti in una din ele ca lista e destul de mare. Iti atasez link-ul cu adresele si tel sa poti suna. Bafta multa
http://www.helpnet.ro/?pid=&mid=11&cod=HNIMMECLEX02&name=CLEXANE+8000UI+ANTI-XA%2F0.8ML+SOL+INJ+X+2SER
diana23ct spune:
vreau sa rog pe cine a folosit INNOHEP de 4500UI sa imi spuna si mie cum se face, am citit pe prospect si nu spune unde anume se fac injectiile, spune doar ca este subcutanata. Dr Uscatescu mi-a prescris acest medicament, care este relativ nou pe piata din cauza problemei care este cu clexane-ul. Trebuie sa incep din prima zi de stimulare sa il fac si nu stiu mare lucru despre cum se administreaza. De asemenea nu am gasit nimic scris de momentul zilei in care este cel mai indicat sa il fac. Pt moment mi-a dat sa fac o doza pe zi.
multumesc frumos
ileanasi spune:
| citat din mesajul lui diana23ct vreau sa rog pe cine a folosit INNOHEP de 4500UI sa imi spuna si mie cum se face, am citit pe prospect si nu spune unde anume se fac injectiile, spune doar ca este subcutanata. Dr Uscatescu mi-a prescris acest medicament, care este relativ nou pe piata din cauza problemei care este cu clexane-ul. Trebuie sa incep din prima zi de stimulare sa il fac si nu stiu mare lucru despre cum se administreaza. De asemenea nu am gasit nimic scris de momentul zilei in care este cel mai indicat sa il fac. Pt moment mi-a dat sa fac o doza pe zi. multumesc frumos |
Diana, eu azi fac prima injectie cu Innohep. Se face exact ca si Clexane-ul; instructiunile le gasesti pe prima pagina. Tu ce greutate ai? Eu am 57 kg si mi-a dat doar 3500 UI
D-na dr U va fi luni la clinica, am intrebat-o pe d-na asist. Viorica, si voi merge luni la Fundeni
Tannoo, daca gasesc in Bv Clexane de 0,4 iti spun si daca vrei iti aduc duminica.
Pup toate fetele

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
insarcinata in 4 +