Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -
Raspunsuri - Pagina 6
flyhigher77 spune:
ileanasi n-ai nevoie de trimitere pentru Fundeni, te duci cu dosarul medical, analize, tot ce ai. Eu am mers prima oara cu trimitere si mi-au dat-o inapoi. Bafta! 

vali eventual pe viitor, pentru linistea ta dai o fuga si la dr albu. Sanatate! 
fetele cochete!
26+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
danezza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
0.4 ![]() |
Buna seara,
sunt noua pe forum desi va citesc de muuult
am si eu o poveste (cu un final trist dar sper pt o noua sarcina curand, cu un bebe sanatos) .. sunt o mutanta de MTHFR C677 homozigot ... am sa va spun eu mai pe larg povestea maine.
Acuum, m-am facut contul special pt Tanno
Clexane 0.4 gassti aici
http://www.helpnet.ro/?pid=&mid=11&cod=FIMMECLE04&name=CLEXANE+4000UI+ANTI-XA%2F0.4ML+SOL+INJ+X+10SER
la farmacia de pe vatra luminoasa
suna si vb, ei mai verifica si stocurile intre ei.
Bafta multa.
nokianne spune:
Buna dragele mela
Am absentat un picut.. dar revin alaturi de voi!
Si eu sunt in pregatiri pentru urmatorul FIV care va fi din pacate peste vreo 4 -5 luni dar in aceste luni de asteptare...care trec asa greu...
trebuie sa caut informatii...si sa pregatesc terenul ..iar alaturi de voi e mul mult mai usor
FLY
poti te rog sa imi spui ce tratament ai luat din prima zi de stimulare?Mie mi s-a spus azi ca va trebui sa iau Clexane de 0.4 de cand voi incepe stimularea...
Mikado sunt alaturi de tine!
Honeys 

Qiao Bing avem pumnii stransi pentru closcuta!
MTHFR A1298c homozigot; PAI 4G/4G; Homozigot 3 Sarcini FIV obtinute dar pierdute: gemelara 20s; unica 9s; gemelara 5s; Mutatiile descoperite dupa a 3-a sarcina pierduta...
floaredemac spune:
Pupam mutantele dragute, gravidutele si viitoarele gravidute, precum si mamicile de bebei clexane!
Noi suntem bine, ziua trece extrem de repede, bebelina suge "una-ntr-una"... Mai este un pic icterica, ceea ce imi da stres mie, fiindca e mai somnolenta, dar 3 medici m-au asigurat ca e totul in regula cu ea, doar icterul acesta o moleseste un pic si imi da mie dureri de stomac. Reflexele i-au fost verificate si rasverificate, neurologic e totul ok, asteptam sa treaca si speram sa se intample fara sa fie nevoie sa intrerup alaptatul. Cica poate dura si 2-3 luni, in cazul asta vom face analize si vom decide daca trecem pe lapte praf sau nu. (sper ca nu!!!
.
Azi am implinit 3 saptamani, iar baiatul 3 ani si 3 luni
.
Va pup si promit ca mai scriu cand apuc! 

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
denisa220972 spune:
Buna dimineata, poftiti la cafelute cu laptic,un ceai si ce doriti voi faceti comanda si vine comanda
Pup toate fetele dragi si o zi buna.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
la farmacia de la piata vitan, farmacia ana maria da un tel si intreaba, poate ai noroc eu am avut ramane 32 de fiole dar le am dat mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
merci, mirela,

am sunat ieri; poate luni,poate intr-o saptamana... insa nu se stie nimic sigur...
aristica spune:
denisaaaa un capuccino clasic, te rog

tanno eu zic sa incerci la farmaciile din clinici - de la medlife grivita, din interior, de la med new life...sunt cu pumnii stransi pentru flacau
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
flyhigher77 spune:
neata fetelor! 
denisa eu ma inscriu la cafea cu lapte! 
nokianne in prima zi de stimulare am luat doar acid folic de 5mg, ca nu stiam de mutatii la vremea aia. A fost un dar de la Dumnezeu ca s-au prins embrionii fara tratament! Imi pare rau ca nu-ti pot oferi mai multe informatii!
artistica pe cand e fericitul eveniment? Sa porti si tu pantofii inainte, sa nu faci ca mine, mi-am distrus picioarele c-o pereche de pantofi superbi de mireasa ![]()

floricica
sanatate multa!
27+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
mikado spune:
neata fete! 
sa aveti o zi frumoasa!
nokianne multumesc 
denisa
eu vreau o cafea neagra asa ca viata ![]()
floricicasanatate maxima! 
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
QiaoBing spune:
Neata !
floricica pup mamica, fetita, baiatul si sotul (sa nu il sarim) Deja 3 saptamani !!!! Mai, mai, parca mai ieri tropaiai nelinistita ca tu cand nasti ![]()
nokianne profita de perioada de pauza si mai relaxati-va si voi.
tannoo deja incep sa imi fac griji si eu.
denisa eu doar un ceiut. mi-a lipsit prezenta ta din fiecare dimineata. ce nazdravanii mai face zgatia voastra ?
toate fetele si baiatul (asta e tannoo)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Razvan si