Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariel21 spune:

Salutare tuturor,
Va rog mult sa ma ajutati cu adresa de mail a dnei dr Uscatescu (nu am reusit sa trimit PM la trombofilie) si sunt intr-o situatie urgenta. De maine ar trebui sa fac diphereline pentru primul FIV si de joi am descoperit mutatiile si am inceput sa iau cate 2 pastile de Diabetiker/zi. Nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariel21

Salutare tuturor,
Va rog mult sa ma ajutati cu adresa de mail a dnei dr Uscatescu (nu am reusit sa trimit PM la trombofilie) si sunt intr-o situatie urgenta. De maine ar trebui sa fac diphereline pentru primul FIV si de joi am descoperit mutatiile si am inceput sa iau cate 2 pastile de Diabetiker/zi. Nu stiu ce sa fac.

Gena MTHFR, mutatia C677T, heterozigot,
Gena PAI1, mutatia 4G/4G homozigot

Ariel, ai PM

Tannoo, ai PM

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanasi
Tannoo, ai PM
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 4 +

merci mult de tot,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Buna fetelor.Femibion 2 cum se ia: 1 pastila alba si una roz in acelasi timp?Si cand se iau?La masa de pranz?

11+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

da, se iau ambele pastilute o data, de preferat in timpul mesei.
Dar daca esti gravi in 11 sapt, de ce iei femibion 2? asa ti s-a recomandat? pt prima parte a sarcinii si chiar din preconceptie stiu ca se ia femibion 1

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Buna fetelor.Femibion 2 cum se ia: 1 pastila alba si una roz in acelasi timp?Si cand se iau?La masa de pranz?

11+
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inna08

11+

asa se ia, una alba, una roz;
dar la 11s ar trebui sa iei femibion1 (asta e ptr primul trimestru); femibion2 e ptr trimestrul2 de sarcina si ptr perioada de alaptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Multumesc tanoo si daneeza.
In momentul de fata iau femibion 1 si incepand cu a 13 saptamana,da o sa iau femibion 2.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Stiti daca dna Uscatescu e zilele astea la Fundeni? Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna fetele

Va salut de la Sovata, nu am Mai reusit sa intru ca a trebuit sa imi las treaba terminata la servici plus pregatirile. Saptamana trecuta am fost si dr. gineco si hemato si mi-au dat clexane de 0,4 din ziua 10 iar daca nu raman le intrerup si o iau de la capat luna urmatoare pana raman. Azi va fi a 5 injectie pe care mi-o face sotul , nu ma doare doar un pic ustura si am o vanataie mica.
Fetele care ati facut ia , bafta! Pe restu va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

danylini bafta ! bafta ! bafta ! noi am fost la Sovata in sapta-luna de miere. toata lumea zambea cu subinteles si ne ura sa fie intr-un ceas bun, si noi habar nu aveam de ce am aflat acolo si cand ne-am intors i-am zis sefului ca daca raman insarcinata din cauza lui o sa fie, pt ca el ne-a recomandat sa mergem acolo

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput